Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Philips Series 7000, zastrihávač brady integrovaným systémom odsávania BT7210/15

Zobraziť katalóg
Philips Series 7000, zastrihávač brady integrovaným systémom odsávania BT7210/15
4,3 51 hodnotení
Holiaci strojček fúzov s vysávaním, 20 nastavení dĺžky po 0,5 - 10 mm, 3 mm cez hrebeň, doba prevádzky 75 min., doba nabíjania 1 hod.
Kód:  EAT6009r Produktové číslo:  BT7210/15 Stránky výrobcu
Philips Series 7000, zastrihávač brady integrovaným systémom odsávania BT7210/15 Predaj skončil

Philips Series 7000, zastrihávač brady integrovaným systémom odsávania BT7210/15

Zastrihávač zaisťuje menej neporiadku

Tento zastrihávač upraví vašu bradu, fúzy a kotlety a zároveň udržuje poriadok. Jeho výkonný vákuový systém zachytí fúzy, takže nevznikne žiadny neporiadok.

Vákuový systém

Rovnomerný strih

Jednoduché použitie

Vakuový systém

Vákuový systém

Unikátny strojček Philips BT7210/15 je vybavený revolučným vákuovým systémom odsávania ostrihaných fúzov rovno do integrovaného zásobníka.

Rovnomerný strih

Inovatívny systém Lift&Trim nadvihne fúzy a následne ich navádza k antikorovým britom s dvojitým ostrím. Zastrihnutie ich tak veľmi rýchle a presné.

Rovnoměrné zastřižení
Snadné použití

Jednoduché použitie

Vstavaná batéria dovoľuje až 75 minút používania po hodinovom napájaní. Tiež máte k dispozícii celkom 20 nastavení dĺžok s presnosťou 0,5 mm.

Perfektní výsledek

Integrovaný vákuový systém

Inovativní systém Lift & Trim

Nadvihuje a navádza fúzy pre jednoduché rovnomerné zastrihávanie

Na zastrihnutie strniska vám stačí jediný rýchly pohyb. Inovatívny systém Lift&Trim nadvihne fúzy a následne ich navádza k antikorovým britom s dvojitým ostrím. Výsledkom je rovnomerné strnisko alebo zastrihávanie jedným ťahom.

Nerezové břity

Antikorové brity s dvojitým ostrím pre rýchlejšie zastrihnutie

Odolnej antikorové brity s dvojitým ostrím sú navrhnuté tak, aby vydržali veľmi dlho aj pri zastrihávaní silných fúzov. Vzájomným jemným trením sa pri zastrihávaní samé brúsia.

Přesný zastřihovač a hřeben

Presný zastrihávač a hrebeň na úpravu v ťažko prístupných oblastiach

Po zastrihávaní stačí dokončiť detaily a línie pomocou presného zastrihávača alebo zastrihnúť fúzy pomocou presného hrebeňa.

20 nastavení délky

20 nastavení dĺžky so zaistením voľby, 0,5-10 mm s presnosťou 0,5 mm

Vyberte si uprednostňované nastavenie dĺžky otáčaním nastavovacieho kolieska na rukoväti, kým sa nezobrazí požadovaná dĺžka od 0,5 do 10 mm s presnosťou 0,5 mm. Zvolená dĺžka sa potom uzamkne a zaistí presné a rovnomerné zastrihávanie.

75 minut používání

75 minút používania po hodinovom nabíjaní alebo možnosť napájania zo siete

Hodina nabíjanie zaručí 75 minút používania bez kábla. Pokiaľ pri zastrihávaní potrebujete viac energie, môžete zastrihávač zapojiť do siete. Zastrihávač bol navrhnutý na prevádzku bez kábla aj priamo zo siete.

Omývání pod vodou

Stačí vyprázdniť komoru a opláchnuť brity pod vodou

Potom jednoducho opláchnite brity a hrebeň pod vodou, vyprázdnite komoru na fúzy a odstráňte všetky uvoľnené fúzy pomocou dodanej čistiacej kefky. Dosiahnete tak dlhotrvajúceho výkonu.

Kontrolka nabití baterie

Možnosť rýchlej kontroly stavu batérie zastrihávača

Indikátor batérie zobrazuje, kedy je zastrihávač nabitý, kedy sa nabíja alebo keď je potrebné ho nabiť.

Prémiová kvalita

2-ročná záruka, univerzálne napätie, bez potreby premazávania

Na tento zastrihávač Philips poskytujeme 2-ročnú záruku: naše výrobky určené pre starostlivosť o vzhľad sú skutočne odolné. Nikdy ho nebudete musieť premazávať a je kompatibilný so sieťovými napätiami všade vo svete.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Nevím jak ale na té širší hlavici mi prasklo zajištění ( jedna ze dvou nožiček) Dá se někde ta hlava koupit? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, můžete mi nějak přiblížit jak se z toho cashbacku platí daň z příjmu? A proč je to vůbec řešené takto retardovaně, aby člověk ještě platil další daň de facto ze svých peněz po druhé a není to jako běžná sleva?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda akce na Odkaz do neznáma platí i ve chvíli, kdy již v objednávce použiji slevový kupon nebo pro využití akce cashback nelze využít v objednávce slevový kupon. Děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k Philips Series 7000, zastrihávač brady integrovaným systémom odsávania BT7210/15
Príslušenstvo pre Philips Series 7000, zastrihávač brady integrovaným systémom odsávania BT7210/15
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips Series 7000 BT7210/15. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips BT7210/15. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips BT7210/15. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips BT7210 / 15.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií