AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Philips SHQ1255TBK čierne

Zobraziť katalóg
Philips SHQ1255TBK čierne
3,0 1 hodnotení
Slúchadlá – športové, do uší, frekvenčný rozsah 15 – 22 000 Hz, impedancia 32 ohm, citlivosť 106 dB, repro 13.6 mm, odolné proti potu, jack 3.5 mm, kábel 1.2 m
Kód:  JPI800v22 Produktové číslo:  SHQ1255TBK/00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips SHQ1255TBK čierne

Chcete si svoje obľúbené pesničky púšťať pri behaní, posilňovaní a ďalších športoch? Potom si medzi kandidátov určite zaraďte tieto športové slúchadlá Philips SHQ1255TBK poskytujúce používateľovi okrem kvalitného prísunu hudby tiež maximálne pohodlie. Športové slúchadlá totiž disponujú odolnosťou voči potu a ušnými háčikmi pre pevnejšie držanie, takže si ani pri náročnejších aktivitách nemusíte robiť obavy, že by slúchadlá nevydržali. Pre väčšie bezpečie navyše neodblokovávajú všetok vonkajšie zvuk, čo oceníte pri športovaní vonku, kde je vždy lepšie mať o okolitom dianí aspoň malý prehľad. Športové slúchadlá Philips potom ponúkajú používateľovi tiež metrový kábel s 3,5 mm jackom a integrovaný mikrofón pre hands-free hovory.

Kľúčové vlastnosti Philips SHQ1255TBK

  • Športové slúchadlá do uší
  • Ušné háčiky na lepšie držanie
  • Odolné voči potu
  • Čisté výšky a dynamické basy
  • Pre väčšie bezpečie neodblokovávajú všetok okolitý zvuk
  • Integrovaný mikrofón pre hands-free hovory
  • Tlačidlo na pozastavenie platnosti a spúšťanie hudby alebo prijímanie hovorov
  • Pripojenie cez 3,5 mm jack
  • Elegantný čierny dizajn športových slúchadiel Philips

Už žiadne komplikácie

Malou vymoženosťou športových slúchadiel Philips SHQ1255TBK je praktické tlačidlo na ich kábli, vďaka ktorému môžete pozastavovať a spúšťať hudbu alebo prijímať hovory. Skvele sa tak hodia napríklad do situácií, kedy na vás niekto hovorí a vy potrebujete rýchlo vypnúť pesničku, aby ste ho počuli a mohli bez problémov odpovedať.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips SHQ1255TBK čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SHQ1255TBK černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips SHQ1255TBK schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips SHQ1255TBK schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips SHQ1255TBK fekete.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií