Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Philips SpeedPro Max XC7043/01

Zobraziť katalóg
Philips SpeedPro Max XC7043/01
5 3 hodnotení
Tyčový vysávač – aku, na všetky druhy podláh, na suché čistenie, na vysávanie, na Li-Ion batérie, doba chodu 80 min, doba nabíjania 5 h, umývateľný filter, hlučnosť 84 dB, plastová zberná nádoba o objeme 0,6 l, ovládanie na tele, indikátor nabíjania a LED osvetlenie, hmotnosť 2,73 kg, čierna a červená farba
Kód:  PHIL0081 Produktové číslo:  XC7043/01 Stránky výrobcu

Philips SpeedPro Max XC7043/01

Philips Logo

Philips 7000 Series 2 v 1
Bezdrôtový vysávač na suché čistenieXC7043/01

Rýchlo poupratuje celý byt na jedno nabitie

Zbavte sa prachu a nečistôt vo vašej domácnosti rýchlo a bez veľkej námahy! Akumulátorový vysávač Philips 7000 Series 2 v 1 kombinuje extra výkonný bezdrôtový vysávač a kompaktný ručný vysávač s mimoriadnou presnosťou na horšie prístupné miesta. Vďaka inovatívnej technológii PowerCyclone 8 má prístroj perfektný výkon, mimoriadnu výdrž, a navyše funguje výhradne bezvreckovo. Vysávač na baterky využíva 360° hubicu, ktorá vysáva zo všetkých strán a zaistí, aby mal každý váš pohyb po podlahe 100 % efektivitu. Hubica má LED osvetlenie, vďaka ktorému vašej pozornosti neunikne ani tá najmenšia smietka. Prachová komora aj motor vysávača sú umiestnené v hornej časti, a preto prístroj dokáže kolmo priľnúť k podlahe a povysávať aj pod veľmi nízkym nábytkom. Prachovú komoru je možné ľahko vyprázdniť jednou rukou a bez nepríjemného vírenia prachu. Batériový vysávač Philips má integrované príslušenstvo, s ktorým zvládnete ľahko povysávať aj pri strope, odstrániť zvieracie chlpy z čalúnenia alebo upratať interiér auta. Aktuálna rýchlosť vysávania, nabitia batérie a stav filtra zobrazuje prehľadný digitálny displej. Na jedno plné nabitie vydrží vďaka 25,2 V lítium-iónovej batérii vysávať až 65 minút, čo vystačí na dôkladné vysatie všetkých plôch v domácnosti.

Tyčový aku vysávač Philips SpeedPro FC6726/01

Mimoriadny výkon a efektivita

Tyčový aku vysávač Philips SpeedPro FC6726/01

Až 65 minú upratovania na jedno nabitie

Tyčový aku vysávač Philips SpeedPro FC6726/01

360° sacia hubica s LED osvetlením

Tyčový aku vysávač Philips SpeedPro XC7043
Tyčový aku vysávač Philips XC7043/01

Vyhotovenie 2 v 1 – tyčový aj ručný vysávač v jednom

S bezdrôtovým vysávačom Philips 7000 Series 2 v 1 bude upratovanie hotové behom okamihu. Kombinuje vysoko účinný tyčový vysávač s mimoriadnym výkonom a perfektnou manévrovateľnosťou a praktický ručný vysávač na jednoduché čistenie horšie prístupných miest, ktorý využijete napríklad aj pri čistení interiéru automobilu.

Tyčový aku vysávač Philips XC7043/01

Až 65 minút výkonného vysávania

Bezkáblový vysávač Philips 7000 Series 2 v 1 je navrhnutý pre maximálny výkon a čo najdlhšiu možnú výdrž. Jeho tajomstvo spočíva v silnej 25,2 V lítium-iónovej batérii s mimoriadne dlhou životnosťou, vďaka ktorej môžete na jedno plné dobitie vysávať až 65 minút v úspornom režime, 30 minút v normálnom režime alebo 21 minút v režime turbo.

Tyčový aku vysávač Philips SpeedPro FC6726/01

360° hubica s LED osvetlením

Hubica bezdrôtového vysávača Philips 7000 Series má 360° sanie, nečistoty teda zbiera všetkými smermi, a zaručí, že aj ten najmenší pohyb po podlahe bude 100 % zužitkovaný. Hubica má tiež LED osvetlenie, vďaka ktorému vašej pozornosti neunikne ani tá najdrobnejšia smietka.

Tyčový aku vysávač Philips SpeedPro XC7043/01

Tyčový Akumulátorový vysávač s výnimočnou flexibilitou

Tyčový akumulátorový vysávač Philips 7000 Series ľahko vyčistí podlahu aj na tých najhoršie prístupných miestach, ako napríklad pod nízkym nábytkom. Prístroj je bezdrôtový, ľahko sa s ním manipuluje a dokáže priľnúť kolmo k podlahe.

Tyčový aku vysávač Philips SpeedPro XC7043/01

Mini turbokefa

Ľudské vlasy a chlpy domácich miláčikov sa z jemného čalúnenie pohoviek, kresiel alebo sedačiek odstraňujú len veľmi ťažko. Súčasťou aku vysávača je preto špeciálne navrhnutá mini turbokefa, ktorá si s touto neľahkou úlohou hravo poradí. Perfektne sa zhostí aj čistenia poťahov v aute.

Tyčový vysávač Philips SpeedPro Aqua 3v1 FC6718/01

Originálne príslušenstvo

Udržujte svoju domácnosť čistú a šetrite pritom svoj čas. S originálnym príslušenstvom Philips zaistíte svojmu vysávaču maximálnu životnosť s optimálnym výkonom a využijete jeho potenciál naplno. V ponuke máme filter do vysávača FC5005/01 a hubicuFC8093/01.

Tyčový aku vysávač Philips SpeedPro XC7043/01

Tyčový batériový vysávač s technológiou PowerCyclone 8

Tyčový batériový vysávač Philips 7000 Series využíva inovatívnu technológiu PowerCyclone 8, ktorá zaručuje precízny sací výkon a extra dlhú výdrž. Technológia je navyše bezvrecková a zaručuje maximálne jednoduché používanie a hygienické vyprázdňovanie prachovej komory.

Tyčový aku vysávač Philips SpeedPro XC7043/01

Digitálny motor PowerBlade

Aku vysávač 2 v 1 Philips je vybavený digitálnym motorom PowerBlade, ktorý je schopný zaistiť veľmi silné prúdenie vzduchu (> 1 000 l/min) a v hubici vysávača vytvoriť 360° sanie. Po registrácii vysávača na stránkach Philips do 3 mesiacov od jeho zakúpenia dostanete na motor päťročnú bezplatnú záruku.

Tyčový aku vysávač Philips XC7043/01

Bezvreckový vysávač so systémom trojitej filtrácie

Bezvreckový vysávač Philips 7000 Series disponuje systémom trojitej filtrácie, vďaka ktorej sa všetky nečistoty a jemný prach koncentrujú v prachovej nádobe vnútri prístroja a späť do miestnosti sa vracia iba čistý vzduch. Vďaka tomu prístroj dlhodobo dosahuje tie najlepšie výsledky.

Tyčový aku vysávač Philips SpeedPro XC7043/01

Prehľadný digitálny displej

Akumulátorový vysávač 2 v 1 Philips sa ovláda veľmi ľahko. Na jeho rukoväti je umiestnený digitálny displej, ktorý zobrazuje zvolenú rýchlosť vysávania a aktuálny stav batérie pre perfektný prehľad. Zároveň vás upozorní v okamihu, keď treba vyčistiť jeho filter.

Tyčový aku vysávač Philips SpeedPro XC7043/01

Hygienické vyprázdňovanie

Vysávač na baterku Philips 7000 Series vysáva bez sáčkov. Zozbierané nečistoty koncentruje v prachovej komore umiestnenej v jeho hornej časti. Komoru je možné odňať a jednou rukou otvoriť a vyprázdniť bez nepríjemného vírenia prachu.

Tyčový aku vysávač Philips SpeedPro XC7043/0

Praktické príslušenstvo

Rôzne povrchy a inak tvarované plochy vyžadujú pri čistení rôzne postupy. Veľkou výhodou bezdrôtových vysávačov spoločnosti Philips je fakt, že všetko príslušenstvo máte vždy po ruke a veľmi ľahko sa používa. Na efektívne odstraňovanie zvieracích chlpov z pohovky využite mini Turbo kefu a pre ťažko dosiahnuteľné miesta sa perfektne hodí dlhý nadstavec na štrbiny.

Technická špecifikácia

Výkon

Prúd vzduchu (max.)

Až 1 000 l/min

Typ batérie

Lítiovo-iónová

Napätie batérie

25,2 V

Doba nabíjania

5 hodín

Doba chodu

65 minút

Doba prevádzky (turbo)

21 minút

Úroveň sily zvuku

84 dB

Filtrácia

Kapacita nádoby na prach

0,6 l

Filter motora

Umývateľný filter*

Hubice a príslušenstvo

Štandardná dýza

Sacia dýza 360°

Prídavná dýza

Mini turbokefa

Vrátane príslušenstva

Adaptér napájania zo siete, integrovaná kefa, dokovanie s upevnením na stene

Hmotnosť

Hmotnosť

2,73 kg

Podpora udržateľného rozvoja

Balenie

> 90 % recyklovateľných materiálov

Viac špecifikácií

* Filter každé 2 týždne umyte iba ručne, aby ste dosiahli optimálny výkon. Premývajte, kým nie je odtekajúca voda čistá. Pred opätovným použitím nechajte sušiť 24 hodín.

Parametre a špecifikácia

Typ ovládania
Na tele Hotovo!
Vlastnosti
Indikátor nabíjania, LED osvetlenie Hotovo!
Typ povrchu
Všetky druhy podláh Hotovo!
Typ napájania
Aku Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Na tele Hotovo!
Vlastnosti
Indikátor nabíjania, LED osvetlenie Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Štrbinová Hotovo!
Nabíjacia výbava
Nabíjací adaptér Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Umývateľný filter Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
84 dB Hotovo!

Zberná nádoba

Objem
0,6 l Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
2,73 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Červená Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Půjde na vysavači použít nosní odsávačka? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, jak je to s baterií? Je pevně vestavěná nebo výměnná jako u jiných značek? Popřípadě, kde lze sehnat nebo vyměnit až zeslábne její výkon?

Dobrý den mám tyčový vysavač filips této značky a podařilo se mě stratit část z filtrace ,prosím dá se sehnat jako náhradní díl děkuji Stratilova

Diskusia a poradňa k Philips SpeedPro Max XC7043/01
Príslušenstvo pre Philips SpeedPro Max XC7043/01 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SpeedPro Max XC7043/01.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií