Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Pioneer MVH-AV270BT

Zobraziť katalóg
Pioneer MVH-AV270BT
4,5 2 hodnotení
Autorádio bez mechaniky s 6.2" WVGA dotykovou obrazovkou, FM tuner, pracuje s iPhone a Android, podpora pre iPod, vstavaný Bluetooth, audio/video cez USB, AUX, červené presvetlenie, vstup pre cúvaciu kameru, 2x RCA, 1x RCA video vstup, 1x zadný video výstup, JPEG cez USB
Kód:  PIO102y Produktové číslo:  MVH-AV270BT Stránky výrobcu

Pioneer MVH-AV270BT

AV receiver Pioneer je multifunkčná pomôcka, ktorá premení stereotypné cestovanie na príjemnú záležitosť. Ide o také vylepšené autorádio, ktoré okrem klasického FM/AM tunera ponúka i možnosť počúvať vlastnú hudbu alebo sledovať videá, a to prostredníctvom zabudovaného USB portu, Bluetooth (len audio) alebo AUX IN. Ten dovoľuje pripojiť externé audio/video zdroj v podobe MP3 prehrávača, PDA alebo herné konzoly cez konektor RCA. Okrem toho je prístroj kompatibilný so všetkými bežnými formátmi, čím poskytuje majiteľovi širokú škálu prehrávacích možností. Nechýba ani vstup na prepojenie rádia s ovládačom na volante a vstup pre zadnú kameru.

Kľúčové vlastnosti

  • FM/AM tuner
  • 6,2" veľký dotykový displej
  • Široká škála prehrávacích možností
  • Autorádio a handsfree v jednom tele
  • Vstup pre zadnú kameru pre bezpečné parkovanie a celkový prehľad o okolí vozidla
  • Navrhnutý s myšlienkou na maximálne bezpečie

2v1

Najväčšou prednosťou receiveru je bezpochyby integrovaná technológia Bluetooth, ktorá mu pridáva ďalšie pridané hodnoty. Vo svojom vnútri tak snúbi zručnosti dvoch samostatne sa predávajúcich prístrojov - autorádia a handsfree. Súčasťou balenia je okrem iného aj externý mikrofón. Takže stačí len spárovať s mobilným telefónom a vybaviť všetky neodkladné hovory v priebehu jazdy bez toho, aby ste spustili oči z vozovky. Okrem toho iste oceníte možnosť streamovanie hudby. A to ako prostredníctvom Bluetooth, tak aj kábla. Pripojením iPhone, iPad alebo smartphonu s operačným systémom Android pomocou kábla možno prechádzať knižnicu médií priamo na obrazovke rádia, zatiaľ čo sa telefón nabíja.

Bezpečnosť na prvom mieste

Prednú stranu zdobí 6,2" veľký antireflexný dotykový displej, na ktorý je dobre vidieť a ktorý neodráža lúče svetla, aj keď sa do neho opiera slnko. Dizajnovo je zariadenie navrhnuté s myšlienkou na maximálne jednoduché ovládanie a to tak, aby neobmedzovalo vodiča pri riadení vozidla. Všetko je podčiarknuté elegantným červeným podsvietením, ktoré nielen rozžiaria celý interiér, ale tiež udržia ovládacie prvky vždy perfektne viditeľné, a to aj v noci.

Doplňujúce špecifikácie

Maximálny výstup MOSFET 50W x 4

Pripojenie:
Aux-in
Vstup pre zadnú kameru
ISO konektor
RCA preout 2x (predné, zadné alebo subwoofer)
RCA video vstup
Vstup hard wired remote na pripojenie k ovládacej jednotke na volante
USB vstup
Zadné video výstup

Displej:
6,2" WVGA, antireflexný, dotykový
Pomer strán 16: 9
Prepínanie na zadnú kameru

Kompatibilita:
Audio - MP3, WMA, WAV a AAC
Video - DivX, Xvid a MPEG-1,2,4
Foto - JPEG a BMP

Bluetooth:
Podpora hadsfree hovorov
Podpora audio streamingu
Protokoly HFP / A2DP / SPP

Podporované jazyky:
Angličtina, Holandčina, Francúzština, Nemčina, Taliančina, Portugalčina, Ruština, Španielčina a po Turecky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pioneer MVH-AV270BT
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer MVH-AV270BT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer MVH-AV270BT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer MVH-AV270BT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pioneer MVH-AV270BT.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií