AP+ nový vizuál PET

Plantronics RIG 600 čierna

Zobraziť katalóg
Plantronics RIG 600 čierna
5 1 hodnotení
Herné slúchadlá – 3.5mm jack, frekvenčný rozsah 20Hz-20kHz, dĺžka kábla 1.3m
Kód:  MS030a58 Produktové číslo:  210261-05

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Plantronics RIG 600 čierna

Ponorte sa do podmanivého zvuku herných slúchadiel RIG 600, ktoré predstavuje značka Platronics. Disponujú veľkým frekvenčným rozsahom, vďaka ktorému si vychutnáte hudbu, film či hru. Slúchadlové mušle sú vyrobené z mäkkej pamäťovej peny. Tá je maximálne pohodlná a dostatočne široká na to, aby eliminovala rušivé zvuky z okolia. Celá slúchadlá sú veľmi ľahké a iste poteší aj možnosť výberu medzi dvoma mikrofónmi alebo kvalitne vystužená čelenka.

Prednosti čiernych herných slúchadiel Plantronics RIG 600

  • Vysoký frekvenčný rozsah
  • Podpora priestorového zvuku a posilnenie basov
  • Dvojica citlivých mikrofónov
  • Sklopné mušle z mäkkej pamäťovej peny
  • Vystužená čelenka
  • Technológia Dolby Atmos
  • Využiteľná naprieč platformami

Zvuk a konštrukcia slúchadiel Plantronics RIG 600 vás nadchne

Kvalitné 40 mm reproduktory sú posilnené nízkou frekvenciou rezonátorov pre posilnenie basov. Slúchadlá sú dobre využiteľné napríklad na herných konzolách X-box vďaka podpore Dolby Atmos. Avšak vďaka 3,5 mm jack konektoru ich môžete využiť naprieč platformami. S frekvenčným rozsahom 20-20 000 Hz a výstupným výkonom 40 mW vás virtuálny svet vtiahne do deja, akoby bol skutočný. Iste vás zaujme aj konštrukčné spracovanie slúchadiel. Čelenka je veľmi dobre vystužená, vďaka čomu perfektne sadne na hlavu a nebude tlačiť ani po dlhých hodinách počúvania. Ušné mušle sú vyrobené z mäkkej pamäťovej peny, ktorá si uchováva presný tvar vašich uší. To zvyšuje efektivitu odhlučnenia okolia. Vďaka 3,5 mm jack konektori ich môžete využiť naprieč všetkými platformami.

Vyberte si zo dvojica mikrofónov

Čierne slúchadlá Plantronics RIG 600 disponujú hneď dvomi mikrofónmi, ktoré medzi sebou môžete ľubovoľne meniť. Zvoliť môžete mikrofón vybavený technológiou potláčania šumu, ktorý je veľmi vhodný pre tímový chat v zápale hry. Vďaka nemu vás spoluhráči počujú jasne a čisto. Druhý diskrétny in-line mikrofón sa hodí pre súkromné ??hovory či videohovory.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Platforma
PC Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Platforma

Platforma
PC Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kde seženu druhý kabel [integrovaný mic.] Děkuji za odpověď předem :)

Diskusia a poradňa k Plantronics RIG 600 čierna
Príslušenstvo pre Plantronics RIG 600 čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plantronics RIG 600 černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Plantronics RIG 600 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Plantronics RIG 600 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Plantronics RIG 600 fekete.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií