Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

PoE-PAN8

Zobraziť katalóg
PoE-PAN8
3,9 7 hodnotení
Externý napájací adaptér – 8-portový, pasívny PoE injektor panel, bez adaptéra
Kód:  NW422c3 Produktové číslo:  PoE-PAN8

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PoE-PAN8

Profesionálny panel, ktorý v sebe integruje 8 pasívnych PoE injektorov a je tak vhodný na napájanie až ôsmich zariadení s integrovaným PoE extraktorom. Ide o veľmi vhodné riešenie na napájanie bezdrôtových zariadení, IP telefónov, IP kamier a pod. V prípade, že v sebe napájané zariadenie nemá POE extraktor, možno skombinovať s pasívnym POE splitterom.

Na jednej strane sa do RJ45 konektorov pripoja ethernetové porty napr. zo switcha (bez napájania). Na druhej strane (označená PoE) sa pripoja UTP káble, ktoré vedú k zariadeniu, ktoré zároveň napájajú. Na napájanie sa využívajú dva nepoužité páry ethernetového kábla. Napájanie sa vedie v pároch 4,5 (+) a 7,8 (-).

Parametre a špecifikácia:
Normy: TIA/EIA 568 Cat.5
Zhoda: CE
LAN port: 8×RJ45, 8×RJ45 POE 10/100 Mbps
Napájanie: vstup pre 2,5/5,5 mm jack
Rozmery: 145 × 39 ×16 mm
Výstupné napätie: podľa použitého adaptéra
Vstupné napätie: 0-48 V, 4 A

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PoE-PAN8 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PoE-PAN8. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PoE-PAN8. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PoE-PAN8. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PoE-PAN8.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií