AP+ nový vizuál Xiaomi Fan Festival

Prestigio Muze C7 LTE Black

Zobraziť katalóg
Prestigio Muze C7 LTE Black
Mobilný telefón – 5.0" IPS 1280×720, procesor MT6737 Quad Core 1.3GHz, RAM 1GB, interná pamäť 8GB, microSDHC až 32GB, fotoaparát 13Mpx + 2Mpx, GPS, Bluetooth 4.0, 3G/4G/LTE, micro USB, Dual SIM, batéria 5000mAh, Android 7.0 Nougat
Kód:  PAP063b1 Produktové číslo:  PSP7510DUOBLACK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Prestigio Muze C7 LTE Black

Vlastnosti telefónu

Predná strana
Zadná strana

Hmotnosť telefónu: 178 g

Uhlopriečka displeja

5"

uhlopriečka displeja

Typ operačného systému

Android 7.0

typ operačného systému

Výdrž batérie

5 000 mAh

výdrž batérie

Micro SIM

2× Micro SIM

typ SIM karty

Rozmery

nie je známe

rozmery telefónu (Š × V × H)

Vnútorná pamäť

8 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

13 Mpx + 2 Mpx

fotoaparát

Pripojenie

3G/LTE

najrýchlejší internet

SD karta

microSDHC

slot na pamäťové karty

Váha

178 g

hmotnosť telefónu


Štýlový telefón nabitý funkciami

Inteligentný a štýlový smartfón Prestigio Muze C7 ponúka skvelý pomer medzi cenou a funkčnosťou. Telefón sa môže pochváliť veľkým 5" displejom a výkonným štvorjadrovým procesorom, ktorý dokáže obslúžiť aj náročnejšie aplikácie. Devízou tohto modelu je veľká výdrž batérie, ktorá zaručí fungovanie zariadenia bez dobíjania až 2 dni.


Kľúčové vlastnosti smartfónu Prestigio MUZE C7 LTE Black

  • Veľký 5" IPS displej 1 280 × 720 px
  • Veľká kapacita batérie 5 000 mAh
  • Štvorjadrový procesor MT6737
  • 1 GB operačnej pamäte
  • Dual SIM
  • 13 Mpx fotoaparát
  • Podpora pamäťových kariet
  • Podpora 3G a LTE sietí
  • WiFi, Bluetooth, GPS
  • Čierne farebné vyhotovenie

Prémiový displej

Prestigio MUZE C7 vás oslní svojím detailným 5" IPS displejom s HD rozlíšením, ktorý zaisťuje kvalitný obraz z akéhokoľvek pozorovacieho uhla a úžasne živé farby. Sprostredkuje vám príjemný zážitok pri sledovaní filmov a prezeraní fotografií.


Robte kvalitné fotografie

Pre zachytenie všetkých dôležitých momentov je Prestigio MUZE C7 vybavený zadným fotoaparátom s rozlíšením 13 Mpx a LED bleskom, ktorý sa postará o kvalitné a jasné snímky aj v zhoršených svetelných podmienkach. K dispozícii je tiež predná 2 Mpx kamera ideálna pre nakrúcanie populárnych selfie snímok alebo pre videohovory.


Svižný výkon

O vysoký a spoľahlivý výkon telefónu sa postará štvorjadrový procesor MT6737 s frekvenciou 1,3 GHz spolu s 1 GB operačnej pamäte. Vďaka tejto konfigurácii je zabezpečené pohodlné a svižné ovládanie aj pri multitaskingu. Pre ukladanie fotografií a stiahnutých súborov je telefón vybavený 8 GB interným úložiskom, ktoré je možné rozšíriť microSDHC kartami s maximálnou veľkosťou 32 GB.


Duálne SIM

Smartfón je vybavený dvoma slotmi pre SIM karty, čo je ideálne v prípade, že chcete ušetriť a využívať jednu kartu SIM na hovory a druhú s výhodným tarifom na rýchly 3G/LTE internet. Tiež môžete ľahko rozlíšiť pracovné a súkromné ??hovory bez nutnosti použitia dvoch telefónov.


Podpora USB On-The-Go

Muze C7 podporuje praktickú funkciu USB On-The-Go (USB OTG), ktorá umožňuje pripojiť k vášmu inteligentnému telefónu takmer všetko, čo používa USB konektor. Nie je problém pripojiť externé flash disky a bezproblémovo preniesť dáta priamo do telefónu bez nutnosti použiť počítač.


Android 7.0 Nougat

O svižný beh všetkých procesov a aplikácií sa stará moderný operačný systém Android 7.0 Nougat, ktorý ponúka široké možnosti prispôsobenia a rad úsporných funkcií pre čo najefektívnejšie využitie kapacity batérie. Predinštalovaný portál Google Play zaistí prístup k stovkám aplikácií a hier, ktoré si môžete ľahko stiahnuť do telefónu a zažiť tak veľa zábavy.


Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Uhlopriečka displeja
5" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
1280 × 720 Hotovo!
Konfigurácia kariet
Dual SIM + pamäťová karta Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!
Rozlíšenie zadnej kamery
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie prednej kamery
2 Mpx Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
2 Mpx Hotovo!
Stabilizácia obrazu
Bez stabilizácie Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie
5 000 mAh Hotovo!
Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM)
1 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
8 GB Hotovo!
Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Značka procesora
MediaTek Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,3 GHz (1 300 MHz) Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 7.0 Nougat Hotovo!
Viac parametrov

Rýchlo rastúca medzinárodná značka Prestigio pôsobí vo viac ako 70 krajinách sveta, ktoré obsluhuje prostredníctvom hustej siete 32 pobočiek. Zameriava sa na výrobu spotrebnej elektroniky všetkého druhu. Mottom spoločnosti je prinášať optimálnu kombináciu vyspelých technológií za konkurenčné ceny. Svojich zákazníkov si veľmi váži, a tak im predkladá iba kvalitné produkty vrátane nadštandardných sprievodných služieb. Ak požadujete pokročilé technológie a silnú spoločnosť s dostatočným zázemím, vyberte si produkty značky Prestigio.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den zaujimalo by ma ako je to s bateriou je pevne zabudovana alebo vymenitelna a sloty na simky su 2 a plus este slot na micro? dakujem za odpoved

Dobry den zaujimalo by ma ako sa odomyka display len potiahnutim do urciteho kruhu alebo cez pin code?? dakujem za odpoved

Dobrý den jaké má prosím tel.parametry ohledně SAR,nikde nemohu najít.Je možné psát SMS v režimu T9? Děkuji za odpověď.

Dobry den. S timto telefonem jsem velice spokojena. Zadne vitky nemam. Ale telefon mi byl prodan nejspise s vadou baterie. Na urcitych procentech nabijeni se to seklo a dal nenabiji konkretne 96℅. Mohu produkt vratit do 60 dnu. Mam cekat az telefon bude chtit znovu nabit a zkusit to znovu nebo vratit hned?

Koupil si někdo tento telefon? Zarazilo me ze lide pisi ze neni na strankach vyrobce a take to ze ve znamych elektrech tento telefon neni krome toho vaseho. Jaky je puvod telefonu. Nemuze to byt duplikat? Ci kradeny telefon? Dekuji

potřebuji český návod pro Presigio MUZE C7 LTE a tip na flipové pouzdro pro tento mobil díky Milda

Tento model není uveden na stránkách výrobce. Nemáte chybné označení? Ani jeden z 5" modelů na stránkách výrobce popisem neodpovídá vámi uvedenými údaji.

Dobrý den, nemáte chybné označení modelu, nemohu ho najít ani na stránkách výrobce. zajímají mě rozměry telefonu při této velké kapacitě baterie. děkuji za rychlou odpoověď

Diskusia a poradňa k Prestigio Muze C7 LTE Black
Príslušenstvo pre Prestigio Muze C7 LTE Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Prestigio Muze C7 LTE Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Prestigio Muze C7 LTE Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Prestigio Muze C7 LTE Black mobiltelefon.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií