Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Prusa CW1 - Umývacia a vytvrdzovacia stanica

Zobraziť katalóg
Prusa CW1 - Umývacia a vytvrdzovacia stanica
Príslušenstvo pre 3D tlačiarne – pre Original Prusa SL1, predhrieva resin, obmýva a suší hotový model, vytvrdzuje pomocou 4 UV pásikov, kombinuje 4 zariadenia, jednoduchá obsluha, priemerná spotreba 130W, kompaktné rozmery 21.8×34.5×23.2cm
Kód:  DF514c

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Prusa CW1 - Umývacia a vytvrdzovacia stanica Predaj skončil

Prusa CW1 - Umývacia a vytvrdzovacia stanica

Umývacia a vytvrdzovacia stanica Prusa CW1

Umývacia a vytvrdzovacia stanica Prusa CW1 je originálne príslušenstvo pre 3 D tlačiareň Original Prusa SL1. Táto stanica vám uľahčí prípravu pred aj po dokončení modelovania - predhrieva živicu, vytlačený model umyje, osuší a následne vytvrdí UV svetlom. Výhodou stanice Prusa CW1 je, že kombinuje hneď štyri zariadenia súčasne, napriek tomu sú jej rozmery (21,8 × 34,5 × 23,2 cm) stále kompaktné a nezaberá tak veľa priestoru. Dôležitou prevádzkovou informáciou je priemerná spotreba, ktorá dosahuje 130 W.

Prusa CW1

Predhrievanie

Živica počas uskladnenia mení skupenstvo a má tendenciu hrudkovatieť, preto je vhodné ju pred použitím zahriať na ideálnu teplotu.

Prusa CW1

Umývanie

Hotový model je vhodné umyť od nevytvrdenej živice. Stanica Prusa CW1 používa antikorovú nádrž naplnenú izopropylovým alkoholom pre čo najlepšie výsledky.

Prusa CW1

Sušenie

Nasleduje po umytí modelu. Sušenie zabraňuje vzniku škvŕn na živici, ktoré sa zvyčajne objavujú v priebehu vyzrievania.

Prusa CW1

Vytvrdnutie

Modely sú po vyčistení mäkké a lepkavé. Prusa CW1 vytvrdí model UV svetlom štyrmi UV pásikmi. Vďaka tomu získa povrch optimálne vlastnosti.

Prusa CW1

Šikovný dizajn

Stanica Prusa CW1 kombinuje štyri zariadenia v jednom. Aj napriek tomu si zachováva kompaktné rozmery.

Prusa CW1

Jednoduchá obsluha

Používateľský komfort je dôležitý čriepok celej skladačky. Stanica Prusa CW1 vždy ponúkne nasledujúci krok celého procesu.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Prusa CW1 - Umývacia a vytvrdzovacia stanica Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Průša CW1 - Mycí a vytvrzovací stanice. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Prusa CW1 - Wasch- und Härtestation. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Prusa CW1 - Wasch- und Härtestation. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Prusa CW1 - Mosó és szárító állomás.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií