AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

REDMOND RK-M216S-E

Zobraziť katalóg
REDMOND RK-M216S-E
5 1 hodnotení
Rýchlovarná kanvica objem 1.7 l, príkon 2200W, materiál: nerez, automatické otváranie veka, automatické vypnutie, automatické zapnutie, časovač, filter, funkcia udržania teploty, kontrolka prevádzky, led osvetlenie, ochrana pred chodom naprázdno, ochrana pred prehriatím, otočná základňa, podsvietený vypínač, regulácia teploty, skrytá špirála, tepelná poistka a úložný priestor pre kábel, typ filtra: trvalý, biela
Kód:  REDRK298 Produktové číslo:  RK-M216S-E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

REDMOND RK-M216S-E

Inovatívnu rýchlovarnú kanvicu Redmond SkyKettle RK-M216S-E môžete ovládať aj na diaľku pomocou mobilnej aplikácie – nahriať si vodu na požadovanú teplotu, bez toho aby ste vstali z kresla či po ceste domov z nákupu nebude žiadny problém. Na svoju kávu či čaj už nebudete musieť čakať dlho, pretože s príkonom 2 200 W bude voda ohriata takmer okamžite. Adiabatické telo z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele AISI 306 z jedného kusa zastane funkciu termosky, takže voda vo vnútri spotrebiča zostáva dlhšie horúca a telo kanvice na vodu vás pri dotyku vonkajšej steny nepopáli. S aplikáciou Ready for Sky budete môcť udržiavať vodu na špecifickej teplote až 12 hodín. Vstavané režimy vám dovolia nahriať vodu v kanvici na varenie vody na teplotu určenú pre špecifické čaje či detskú výživu. S veľkým objemom 1,7 l sa s rýchlovarnou kanvicou Redmond SkyKettle RK-M216S-E už nemusíte obávať žiadnych návštev, nápojov stihnete naraz pripraviť dostatok.


Kľúčové vlastnosti rýchlovarnej kanvice Redmond SkyKettle RK-M216S-E

  • Inteligentná varná konvica s objemom 1,7 l v bielom vyhotovení
  • Vnútorná fľaša spotrebiča je vyrobená z jedného kusu vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele AISI 304, ktorá odoláva korózii, oxidácii aj mechanickému opotrebovaniu
  • Priamo na varnej kanvici si môžete zvoliť z vstavaných režimov ohrevu vody na konkrétne teploty 40, 55, 70, 85 alebo 100 °C
  • Adiabatické telo varnej konvice SkyKettle RK-M216S-E zaistí funkciu termosky – udrží vodu vnútri dlhšie teplú a pri dotyku zvonku vás spotrebič nepopáli
  • Ovládať kanvicu na vodu môžete aj na diaľku s mobilnou aplikáciou Ready for Sky
  • Pomocou aplikácie si nastavíte požadovanú teplotu nahriatia vody s presnosťou na 1 °C, udržíte teplotu vody až po 12 hodín, zobrazíte spotrebu energie alebo ustrážite čerstvosť vody v kanvici
  • Kanvicu na varenie vody Redmond SkyKettle RK-M216S-E môžete na rotačnej základni Strix® otáčať o 360°
  • Pri svetelnej LED indikácii ohrevu si môžete nastaviť farbu podľa vlastného uváženia
  • Spotrebič disponuje tiež indikáciou zvukovou
  • Rýchlovarná kanvica Redmond SkyKettle RK-M216S-E je chránená systémom proti prehriatiu v prípade nedostatku vody
  • Samozrejmosťou je automatické vypnutie pri varení vody alebo vybratie kanvice na varenie vody zo stojana


Inteligentnú kanvicu SkyKettle RK-M216S môžete ovládať aj na diaľku

Pokiaľ do svojej kuchyne zháňate niečo lepšie než len klasickú kanvicu na varenie horúcich nápojov, potom je Redmond SkyKettle RK-M216S presne to pravé pre vás. Nejde totiž o obyčajnú kanvicu, ale o moderný a inteligentný spotrebič, ktorý je vybavený diaľkovým ovládaním prostredníctvom inteligentného telefónu. S aplikáciou Ready for Sky si budete môcť na diaľku ohriať vodu na požadovanú teplotu napr. z pohodlia sedačky či po ceste z obchodu, aby ste pri návrate domov mali vodu tak akurát pripravenú na použitie.

Vnútro rýchlovarnej kanvice SkyKettle RK-M216S je vyrobené z jedného kusu kvalitnej nehrdzavejúcej ocele

Vnútorná časť rýchlovarnej kanvice Redmond SkyKettle RK-M216S je vyrobená z jedného kusu vysoko kvalitnej ocele AISI 304, ktorá má nízky obsah uhlíka. Taká skladba zaručí, že oceľ odoláva korózii a oxidácii aj v prostredí, ktoré podporuje tento proces. Materiál nereaguje na náhle zmeny teploty alebo účinky soli a kyslých alkalických roztokov. Povrch je odolný voči mechanickému poškodeniu a hrdzaveniu. Tento druh ocele sa používa predovšetkým pri kvalitných stolových a kuchynských spotrebičoch a pýšiť sa ním môže aj inteligentná kanvica Redmond SkyKettle RK-M216S-E.

Efekt termosky s adiabatickým telom kanvice Redmond SkyKettle RK-M216S-E

Táto vysoko kvalitná nehrdzavejúca oceľ vnútri kanvice na vodu Redmond SkyKettle RK-M216S tvorí dvojitú stenu, medzi ktorou sa nachádza vrstva vzduchu. Vďaka tejto unikátnej konštrukcii adiabatického tela kanvice na varenie vody Redmond SkyKettle sa nielenže vonkajšie steny spotrebiča nezahrievajú, a tak sa o ňu nemôžete nechceným dotykom popáliť, ale zároveň udrží vodu vnútri varnej kanvice teplú po oveľa dlhšiu dobu.

Rýchlovarná kanvica SkyKettle RK-M216S-E bude ladiť s vaším interiérom

Nech už máte kuchyňu zariadenú v akomkoľvek štýle, inteligentná kanvica Redmond SkyKettle RK-M216S tam so svojím moderným vzhľadom iste krásne zapadne. Navyše si budete môcť sami nastaviť farbu indikátora teploty vody tak, aby vám bola príjemná a ladila s okolitými dizajnovými doplnkami vašej domácnosti.

Kanvica SkyKettle dobre poslúži každému rodičovi, športovcovi či milovníkovi čaju

So vstavanými režimami budete môcť ohriať vodu na špecifickú teplotu a vďaka rýchlovarnej kanvici Redmond SkyKettle RK-M216S-E si tak pripraviť správnym spôsobom rôzne druhy čajov, detskú výživu alebo proteínovú zmes po tréningu. Smart kanvica Redmond SkyKettle RK-M216S-E sa do domácnosti bude jednoducho hodiť každému.



Funkcie kanvice SkyKettle RK-M216S-E riadené cez aplikáciu Ready for Sky


Nastavenie teploty s presnosťou na 1 °C

Či už potrebujete ohriať detskú výživu na požadovanú teplotu alebo si chcete uvariť čaj podľa špecifického postupu, všetko vám smart kanvica Redmond SkyKettle RK-M216S s pomocou aplikácie Ready for Sky dokáže zariadiť.

  • 40° – detská výživa
  • 70° – zelený čaj
  • 75° – chinese yellow tea
  • 80° – biely čaj
  • 85° – oolong
  • 85° – bylinkový čaj
  • 90° – čierny čaj

Varná konvica SkyKettle RK-M216S-E chráni vaše zdravie strážením čerstvosti vody

Často si ani neuvedomujeme, ako dlho nám voda v kanvici stojí bez použitia. S rýchlovarnou kanvicou Redmond SkyKettle RK-M216S však nemôže dôjsť k tomu, že by ste pili dlho odležanú vodu, pretože vás varná kanvica upozorní, keď bude treba vodu vymeniť. Teraz už budete vždy piť len vodu čerstvú!


Rýchlovarná kanvica, ktorá funguje tiež ako termoska

S rýchlovarnou kanvicou Redmond SkyKettle RK-M216S budete môcť ohriať vodu na požadovanú teplotu a ďalej ju potom na tejto či inej teplote udržiavať až po dobu 12 hodín! Ktorá vaša predchádzajúca varná konvica toto vedela?


Viac dostupných informácií o spotrebe energie vašej kanvice SkyKettle RK-M216S-E

Aplikácia Ready for Sky vám sprístupní pri vašej rýchlovarnej kanvici inak bežne neznáme dáta, ako napr. o spotrebe jej energie v kW či času, po ktorý je kanvica Redmond SkyKettle RK-M216S v prevádzke.



Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Materiál
Nerez Hotovo!
Objem
1,7 l Hotovo!
Funkcie
Automatické otváranie veka, Automatické vypnutie, Automatické zapnutie, Časovač, Udržanie teploty, Ochrana proti chodu naprázdno, Ochrana proti prehriatiu, Regulácia teploty, Kontrolka chodu, Tepelná poistka Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Materiál

Materiál
Nerez Hotovo!

Vlastnosti

Objem
1,7 l Hotovo!
Funkcie
Automatické otváranie veka, Automatické vypnutie, Automatické zapnutie, Časovač, Udržanie teploty, Ochrana proti chodu naprázdno, Ochrana proti prehriatiu, Regulácia teploty, Kontrolka chodu, Tepelná poistka Hotovo!
Príkon
2 200 W Hotovo!
Typ filtra
Trvalý Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den . Pisi ohledne rychlovarne konvice REDMOND RK-M216S-E. CHci uvarit vodu na sto stupňů Celsia . Konvici zapnu ale uz se sama v bodu varu nevypne. Jak ma prosim odstranit tuto chybu. Dekuji za odpoved.

Diskusia a poradňa k REDMOND RK-M216S-E
Príslušenstvo pre REDMOND RK-M216S-E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REDMOND RK-M216S-E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: REDMOND RK-M216S-E.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií