PET PET

Remington MB6550

Zobraziť katalóg
Remington MB6550
3,8 4 hodnotení
Zastrihávač – 2 výmenné hlavice s odsávaním, 1 nastaviteľný hrebeň 2–16mm, samoostriace čepieľky
Kód:  REMZVO03 Produktové číslo:  43166560110 Stránky výrobcu

Remington MB6550


Dokonale rovnomerné zastrihávanie

Zastrihávač fúzov Remington MB6550 obsahuje jedinečnú tvarujúcu súpravu na briadku s odsávačom fúzov. S kvalitnými titánovými čepieľkami dosiahnete bez námahy presne taký vzhľad, aký očakávate. Vstavaná vákuová technika efektívne odsáva odstrihnuté chĺpky. Vaše umývadlo tak zostane čisté a chĺpky nezostávajú v tele zastrihávača.


2 výmenné hlavice s odsávaním

Pomocou širokého planžetového zastrihávača s nastaviteľným prídavným hrebeňom zastrihnete dĺžku fúzov, upravíte ich šírku alebo konkrétny tvar. Precízny zastrihávač je ideálny na zastrihávanie konkrétných partií alebo tvarovanie briadky a fúzov.


Nastaviteľný hrebeň

K dispozícii je nastaviteľný hrebeň, ktorý vám umožní zastrihnúť briadku do rôznych štýlov a dĺžok. Na bezpečné prenášanie je súčasťou balenia praktické puzdro. V balení nájdete hrebene na zastrihnutie v dĺžkach 3, 6, 9 a 12 mm.


Dobíjacia batéria s výdržou 60 minút

O pohon zastrihávača sa stará lítiová batéria, ktorá poskytne až 60 minút prevádzky bez kábla a jej dobitie zaberie necelých 5 hodín. Len čo je strojček nabitý, môžete ho použiť prakticky kdekoľvek, kde nemáte prístup k sieťovému napájaniu. Bez kábla je navyše manipulácia so strojčekom oveľa jednoduchšia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den. Aka je sirka zaberu strihu ? teda ako siroke su cepele ?

Diskusia a poradňa k Remington MB6550
Príslušenstvo pre Remington MB6550
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington MB6550. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Remington MB6550. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Remington MB6550. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Remington MB6550 szakáll-, és borosta formázó.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií