AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Rohnson R-7033

Zobraziť katalóg
Rohnson R-7033
4,0 1 hodnotení
Rýchlovarná kanvica – objem 1,7 l, biela farba, príkon 2000 W, filter, kontrolka prevádzky, otočná základňa, podsvietený vypínač, skrytá špirála, tepelná poistka a úložný priestor pre kábel, automatické otváranie veka, ochrana pred chodom naprázdno, ochrana proti prehriatiu a ukazovateľ vodnej hladiny, vyberateľný filter, klasický dizajn, materiál plast
Kód:  ROHRK760 Produktové číslo:  R-7033

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rohnson R-7033

Rýchlovarná kanvica je okrem ohrevu vody aj dôležitou dizajnovou vložkou. Často môže práve kanvica zastať v miestnosti funkciu pomyselnej čerešničky na torte. Plastové rýchlovarné kanvice sú veľmi dostupné a zároveň cenovo priaznivé. Dokonalým príkladom je Dôkazom je rukopis výrobcu Rohnson. Kanvica ohreje vodu veľkou rýchlosťou vďaka príkonu 2000 W, takže sa nemusíte obávať dlhého čakania na kávu. Jedna z predností je veľký objem 1,7 l a súčasne vyberateľný filter. Tento model sa pýši poistkou proti ohrievaniu bez vody. Ohrievacia špirála rýchlovarnej kanvice Rohnson R-7033 je schovaná pod teplovodivým dnom. Vďaka tomu sa zníži usadzovanie vodného kameňa. Aby ste mohli mať prehľad o množstve vody vnútri, je tu inštalovaný ukazovateľ vodnej hladiny. Dobrú správu má výrobca aj pre tých, ktorí občas nemajú jasno v tom, či je prístroj v prevádzke alebo nie. Ako veľmi elegantné riešenie sa javí implementácia kontrolky chodu. Otočná základňa uľahčuje používanie, keď rýchlovarnú kanvicu možno vziať a zase vrátiť aj z iného uhla.

Zaujímavé rysy rýchlovarnej kanvice Rohnson R-7033

  • Rýchlovarná kanvica Rohnson operuje s príkonom 2000 W
  • Na výrobu bol použitý materiál, ktorým je plast
  • Kanvica má objem 1,7 l
  • Otočná základňa prispôsobuje ovládanie rýchlovarnej kanvice ľavákom a pravákom
  • Poistka proti zapnutiu bez vody
  • Vodoznak na presné a rýchle určenie hladiny vody
  • Výhrevná špirála je skrytá pod teplovodivým dnom
  • Rýchlovarná kanvica Rohnson disponuje vyberateľným filtrom

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Materiál

Materiál
Plast Hotovo!

Vlastnosti

Objem
1,7 l Hotovo!
Funkcie
Automatické otváranie veka, Ochrana proti chodu naprázdno, Ochrana proti prehriatiu, Ukazovateľ vodnej hladiny, Kontrolka chodu, Tepelná poistka Hotovo!
Príkon
2 000 W Hotovo!
Typ filtra
Vyberateľný Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Rohnson R-7033 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-7033. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rohnson R-7033. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rohnson R-7033.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií