Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Rowenta RR6925WH Smart Force Essential

Zobraziť katalóg
Rowenta RR6925WH Smart Force Essential
4,0 2 hodnotení
Robotický vysávač – pre všetky typy podláh, plne automatická prevádzka, otočná centrálna kefa, 2 bočné kefy, 3 upratovacie režimy, infračervené senzory, možnosť denného plánovania načasovania upratovania, batéria Li-Ion, prevádzková doba až do 150min, čas dobíjania 6h, dokovacia stanica, samonabíjanie, diaľkové ovládanie, objem zásobníka na prach 0.25l, úroveň hluku 65dB (A)
Kód:  ROWVROB3 Produktové číslo:  RR6925WH Stránky výrobcu
Rowenta RR6925WH Smart Force Essential Predaj skončil

Rowenta RR6925WH Smart Force Essential

Rowenta

Rowenta Smart Force Essential RR6925

Robotický vysávač s pokročilým navigačným systémom

Robotický vysávač Rowenta Smart Force Essential RR6925 ponúka 4 režimy, ktoré zabezpečia spoľahlivé a bezpečné upratovanie všade tam, kde práve potrebujete. Vďaka pokročilému navigačnému systému s infračervenou technológiou sa vysávač vyhne stenám, nábytku či pádu zo schodov. Kompaktné rozmery a vysoký výkon zaistia praktické a jednoduché použitie, takže vysávač môžete použiť naozaj všade, dokonca aj na kobercoch.

Rowenta RR6925WH

Upratujte bez námahy

Vďaka automatickému vysávaniu sa stane upratovanie domácnosti príjemnou záležitosťou. Táto praktická technológia uprace za vás, a to bez námahy a so skvelými výsledkami.

Motorizovaná kefa

Dokonalé upratovanie vrátane rohov

Aktívna motorizovaná kefa sa postará o dokonalé upratovanie na každom povrchu vrátane kobercov. Bočná kefa dosiahne do všetkých rohov a prach premiestni smerom k stredovej kefe, ktorá ho následne nasaje do zásobníka.

4 režimy upratovania

3 režimy upratovania

Robotický vysávač Rowenta ponúka 3režimy upratovania, vďaka ktorým zaistíte optimálne upratovanie pre konkrétny priestor a typ znečistenia.

Rowenta RR6925WH

Bezpečná navigácia

Pre úplne bezpečné upratovanie je vysávač vybavený infračervenou navigačnou technológiou, senzormi proti pádu a nárazníkom. Vďaka tomu je zaistená bezproblémová navigácia okolo stien, nábytku a schodiska.

Rowenta RR6925WH

Dobíjací Li-Ion akumulátor

Vysávač je napájaný Li-Ion akumulátorom s výdržou až 150 minút upratovania. V porovnaní s NiMH akumulátormi ponúka vyššiu odolnosť a až dvojnásobný výkon. S funkciou rýchleho nabíjania sa batéria úplne nabije za 6 hodín.

Rowenta RR6925WH

Naprogramujte týždenné upratovanie

Programovateľné upratovacie cykly umožňujú uložiť až 7 programov, takže ľahko pokryjú upratovanie na celý týždeň.

Technické špecifikácie

  • Technológia: Otočná centrálna kefa
  • Typ kefy: Kefa na vlasy/chlpy
  • Bočné kefy: 2
  • Motorizácia: Univerzálny motor
  • Upratovacie režimy: Random, Random+, Spot, Edge+
  • Typ batérie: Li-Ion
  • Prevádzková doba: 150 minút
  • Čas dobíjania: 6 hodín
  • Objem zásobníka na prach: 0,25 l
  • Úroveň hluku: 65 dB (A)
  • Rozmery: 325 × 325 × 80 mm
  • Hmotnosť: 5 kg
  • Farba: Čierna

Funkcie

  • Infračervené senzory: ÁNO
  • Senzory proti pádu zo schodov: ÁNO
  • Programovacie funkcie: ÁNO
  • Samonabíjanie: ÁNO
  • Dokovacia stanica: ÁNO
  • Diaľkové ovládanie: ÁNO

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Počet bočných kief
2 Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Senzor proti pádu zo schodov, Časový rozvrh upratovania Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Diaľkové ovládanie Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
65 dB Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia
Nie Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
65 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Výška
8 cm Hotovo!
Šírka
32,5 cm Hotovo!
Hĺbka
32,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,45 kg Hotovo!
Viac parametrov

Pôvod značky Rowenta siaha do roku 1909, keď ju založil priemyselník Robert Weintraud. Od počiatku sa zameriava na prepracovaný dizajn, vysokú kvalitu a inovácie. V histórii značky nájdete prvú termostatom regulovanú žehličku z roku 1949 alebo ocenenie za dizajn Red Dot. Dnes je značka dôležitým hráčom v oblasti upratovania domácnosti a osobnej starostlivosti a je hrdým partnerom udalostí, ako súťaže Elite Model Look. Ponuka značky Rowenta zahŕňa vysávače, prístroje na úpravu vzduchu a nástroje na starostlivosť o vlasy a inú osobnú starostlivosť. Od roku 1988 je značka súčasťou skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dnes mi došel robotický vysavač a bohužel se mi nedaří spárovat dálkový ovladač s ním. Postupoval jsem podle návodu. Chtěl bych se zeptat jestli není ještě nějaká jiná možnost na spárovaní. Děkuji

Dobrý deň, mám problém, vysavač sa mi spúšťa sám, v noci o 12.00, a to bez naprogramovania, ako tomu zabrániť?

Dobrý den, je tento vysavač schopen přejet přes práh místnosti? Děkuji

Dobrý deň chcem sa opýtať, nastavil som mesačný program upratovania (čas kedy má začať).. ale nedá sa nastaviť čas skončenia upratovania a vysávač beží pomerne dlho... kedy sa sám vráti do dokovacej stanice? A je možné aby vedel po čase prechádzať aj do vzdialenejších izieb alebo bude opakovať trasu? Inak je skvelý!! ďakujem :)

Dobrý deň, chcem sa spýtať má vysavač navigáciu?

Dobry den, rad by som sa opytal ako je rieseny management baterie. Vysavac ak stoji 6 dni bez pouzivania mimo nabijacej stanice ma uplne vybitu bateriu. Je to v poriadku?

Dobrý den, pořídila jsem tento vysavač na vánoce, chci se zeptat jak funguje program Edge? Je daná nějaká velikost místnosti, aby to zvládl? U tohoto programu mi to vždy v jednom místě skončí (vysává odhadem 2-3min.) a jede zpět na parkovací jednotku. Jinak ostatní programy fungují perfektně. ¨ Děkuji za odpověď

Dobrý den. Lze vysavač používat i v domě, kde jsou schody? Samozřejmě, když vysavač přenesete. Děkuji za odpověď. Renata Jasanská

Diskusia a poradňa k Rowenta RR6925WH Smart Force Essential
Príslušenstvo pre Rowenta RR6925WH Smart Force Essential Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta RR6925WH Smart Force Essential. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rowenta RR6925WH Smart Force Essential.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií