Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Samsung HW-Q70R/EN

Zobraziť katalóg
Samsung HW-Q70R/EN
4,8 6 hodnotení
SoundBar 3.1 s výkonom 332W, aktívny bezdrôtový subwoofer, HDMI (1× vstup, 1× výstup), optické digi audio (1× vstup), Bluetooth, WiFi, ARC, Dolby Atmos, DTS: X, diaľkový ovládač
Kód:  WR621b Produktové číslo:  HW-Q70R/EN Stránky výrobcu

Samsung HW-Q70R/EN


Viac audio kanálov, viac zábavy

Dokonale pohlcujúci zvuk v konfigurácii 3.1.2

Cíťte sa vo svojej obývacej izbe ako v špičkovom kine. S bezdrôtovým soundbarom Q70R od spoločnosti Samsung vás do deja dokonale vtiahne zvuková zložka filmov, ktorá vyznie excelentne aj vďaka priestorovej konfigurácii 3.1.2 a technológiám Dolby Atmos, Samsung Accoustic Beam a DTS: X. Naplno si však môžete vychutnať aj vašu obľúbenú hudbu alebo zvukovýdizajn videohier. Ocitnete sa pod paľbou kvalitných basov bez nutnosti káblov pripojených k TV – subwoofer komunikuje s TV bezdrôtovo pomocou Bluetooth a WiFi. Pre ešte silnejšie audio zážitky sa na vývoji Bluetooth soundbaru podieľala ajzvukárska firma Harmon Kardon, čo je na výsledku rozhodne poznať.

Zábava najvyššej kvality

Vychutnávajte si video obsah v neuveriteľnej 4K kvalite. A s podobne úchvatným zvukom! K soundbaru môžete jednoducho pripojiť zdroje 4k videa, či už pôjde o herný alebo Blu-ray prehrávač. Dokonca je soundbar kompatibilný aj s HDR10+ obrazom. Čaká vás teda skutočne prvotriedny audiovizuálny zážitok!

Všetkému budete rozumieť

Užívajte si sledovanie vašich obľúbených filmov bez toho, že by ste sami museli upravovať úroveň zvuku v jednotlivých scénach. Soundbar Samsung Q70R sa vyznačuje technológiou adaptívneho zvuku, ktorá zaručí, že dialógy budú vždy zrozumiteľné a v dostatočnej hlasitosti oproti ostatným zložkám zvuku.

Špeciálne herné nastavenie

Zážitky z hier nerobí iba obraz – kvalitný zvuk obohatí vaše hranie o ďalšiu dimenziu. Bezdrôtový soundbar má špičkový subwoofer a hore vyžarujúce reproduktory, ktoré sa postarajú o to, aby ste si zábavu s vašou konzolou skutočne užili. Dokonca sa soundbar po pripojení k Samsung TV dokáže sám prepnúť do špeciálneho herného režimu a vy nemusíte vôbec ničnastavovať.

Nezreteľným dialógom je koniec

Už nemusíte hlasitosť neustále upravovať podľa toho, či práve hrá hudba alebo prebieha dialóg. Soundbar Samsung Q70R je vybavený reproduktorom pre stredový kanál, ktorý zaisťuje vždy čisté a zrozumiteľné spracovanie dialógov. Jednoducho soundbar pripojte k TV pomocou WiFi alebo Bluetooth a nenechajte sa pri sledovaní ničím rušiť.

Hudba priamo zo smartphonu

Prostredníctvom Bluetooth môžu zo soundbaru znieť aj melódie z vášho telefónu či iných zariadení. A v skvelej kvalite! Navyše vďaka hlasovej asistentke Alexa vždy nájdete pesničku, ktorú hľadáte. Stačí jej nadiktovať kúsok textu alebo názvu skladby. Všetka hudba, ktorú máte radi, vám tak bude okamžite na dosah.

Inteligentné prepojenie s ďalšími zariadeniami

Pridajte medzi svoje prepojené zariadenia aj Bluetooth soundbar od spoločnosti Samsung. Do vašej domácej siete ho budete môcť pripojiť pomocou aplikácie SmartThings, ktorá vám uľahčí jeho používanie a umožní aj jeho jednoduché pripojenie k ďalším zariadeniam.

Pohodlné používanie

Používajte na ovládanie funkcií bezdrôtového soundbaru ovládač, pomocou ktorého ľahko navolíte každú ponúkanú možnosť televízora od spoločnosti Samsung. Výrazne si tak ušetríte námahu a zaistíte väčšie pohodlie. Nebudete musieť robiť nič iné ako uvoľniť sa a vychutnávať si sledovanie vášho obľúbeného obsahu.

Znovu objavte svoju obľúbenú hudbu

Navyše je tu ešte riešenie Wireless Surround Kit, vďaka ktorému si môžete dopriať priestorový zvuk bez zbytočného množstva káblov. Užite si tak multikanálové priestorové audio bez akýchkoľvek kompromisov.

Parametre a špecifikácia

Počet kanálov
3.1 Hotovo!
Typ pripojenia
HDMI Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth, WiFi Hotovo!
Maximálny výkon
332 W Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
3.1 Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
HDMI Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth, WiFi Hotovo!

Charakteristika

Maximálny výkon
332 W Hotovo!

Subwoofer

Typ subwoofera
Aktívny Hotovo!
Pripojenie subwoofera
Bezdrôtový Hotovo!

Rozmery subwoofera

Šírka
20,5 cm Hotovo!
Hĺbka
40,3 cm Hotovo!
Výška
40,3 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
13,4 kg Hotovo!

Vstupy

HDMI
1 × Hotovo!
Optické digitálne audio
1 × Hotovo!

Výstupy

HDMI
1 × Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Pokud připojím soundbar pomocí HDMI, zapne se pak automaticky když zapnu televizi a vypne se sám, pokud vypnu televizi?

nějaké přídavné dva zadní reproduktory které se bezdrátově propojí s tímto sondbarem ?

nějaké přídavné dva zadní reproduktory které se bezdrátově propojí s tímto sondbarem ?

zdravim bude tento soundbar kompatibilni s tv Samsung QE75Q60R ?

Dobrý den, hloupý dotaz, ale přesto ho položím, abych měl stoprocentní jistotu. Subwoofer i hlavní reproduktor se k TV připojují bezdrátově a jediný drát co k nim vede je elektrické napájení, že? Díky, Tomáš.

dobry den, je mozne k Saundbar HW-Q70R pripojit zadne repro model Samsung SWA-9000S/EN ?

Dobrý den uvažují mezi saudbarem samsungem Q70 nebo Q80 jelikož momentálně je mezi nima rozdíl okolo 8.000,- stojí fakt za to ten drachsi Q80 nebo tak markantní rozdíl je pouze v oněch 8.000,-

Dobry den mam tento soundbar a chci zadni repro mate nejake?

Dobrý den, zakoupil jsem si Saundbar HW-Q70R a rád bych si k nim pořídil i zadní efektové reproduktory. Bohužel jsem u žádných přídavných reproduktorů nenašel napsanou kompatibilitu s modelem Q70r. Je možné připojit k nim model Samsung SWA-8500S/EN? Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den. Zvažuji koupi tohoto soundbaru Samsung. Tento má zajímavou cenu i ocenění E.I.S.A. https://www.alza.cz/lg-sk10y-cerna-d5319367.htm Televizi mám ale QLED 6 Samsung 2018 Zajímalo by mě zda využiji vše co nabízí LG na TV Samsung a naopak nebo mám koupit raději sound Samsung?? Je to pro mne velké dilema!?

12
Diskusia a poradňa k Samsung HW-Q70R/EN
Príslušenstvo pre Samsung HW-Q70R/EN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung HW-Q70R/EN. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung HW-Q70R/DE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung HW-Q70R/DE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung HW-Q70R/EN.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií