Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice Rapture

Seagate Fast SSD 2TB, čierny

Zobraziť katalóg
Seagate Fast SSD 2TB, čierny
5 1 hodnotení
Externý disk s rozhraním USB-C, rýchlosť čítania až 540 MB/s, rýchlosť zápisu až 500 MB/s, kapacita 2000 GB
Kód:  FR062a15 Produktové číslo:  STCM2000400

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Seagate Fast SSD 2TB, čierny

Ak je nutné prenášať väčšie množstvo dát, zíde sa vám externý HDD (External Hard Drive) Seagate Fast SSD 2TB, čierny, ktorý vďaka svojej kapacite umožní uchovať celých 2000 GB. Taký objem je dostačujúci na uchovanie veľkého množstva HD a 4K obsahu. Formát 2,5" je určený hlavne pre tých, ktorí chcú mať svoje dáta poruke. Skratka SSD znamená Solid State Drive, takže disk bez akýchkoľvek pohyblivých častí. Oproti klasickému harddisku je markantne rýchlejší a nie je náchylný na otrasy ani nárazy. Externý HDD (External Hard Drive) Seagate spolieha na port USB-C.

Dôležité funkcie externého HDD Seagate Fast SSD 2TB, čierny

  • Seagate Fast SSD 2TB, čierny možno umiestniť do batoha alebo tašky na notebook
  • SSD odoláva otrasom a vibráciám.
  • Najvyššia rýchlosť načítania dát je 540 MB/s
  • Rýchlosť zápisu dosahuje 500 MB/s
  • Disk využíva konektory USB-C

Rýchlosť a vybavenie Seagate Fast SSD 2TB, čierny?

Maximálna možná rýchlosť čítania, je definovaná na 540 MB/s. Maximálna rýchlosť zapisovania dát je potom 500 MB/s. Na prenos dát a na pripojenie k PC používa externý HDD Seagate Fast SSD 2TB, čierny rozhranie USB-C. Môžete si tak užívať komfort praktického obojstranného konektora.

Parametre a špecifikácia

Kapacita úložiska (HDD + SSD)
2 000 GB (2 TB) Hotovo!
Šírka
79 mm (7,9 cm) Hotovo!
Výška
94 mm (9,4 cm) Hotovo!
Hĺbka
9 mm (0,9 cm) Hotovo!

Typ úložiska

Kapacita úložiska (HDD + SSD)
2 000 GB (2 TB) Hotovo!

Rozmery

Šírka
79 mm (7,9 cm) Hotovo!
Výška
94 mm (9,4 cm) Hotovo!
Hĺbka
9 mm (0,9 cm) Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
82 g (0,08 kg) Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Použitie

Použitie
Externý Hotovo!
Viac parametrov

Americká firma so sídlom v slávnom Silicon Valley je svetovou jednotkou vo výrobe a predaji pevných diskov pre stolné počítače, notebooky a ďalšie zariadenia. Produkty Seagate sa zameriavajú na maximálnu spoľahlivosť pri starostlivosti o vaše dáta, čo v dnešnej dobe, keď dôležitosť osobných aj firemných dát stále stúpa, iste oceníte. Rok za rokom prináša užitočné inovácie, ktoré zaisťujú vyššie prenosové rýchlosti, zabezpečenie aj možnosti prenášania. Ukladajte a prenášajte svoje dáta bezpečne a spoľahlivo – vyberte si produkt značky Seagate.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Seagate Fast SSD 2TB, čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Seagate Fast SSD 2TB, černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Seagate Fast SSD 2TB, schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Seagate Fast SSD 2TB, schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Seagate Fast SSD 2TB, fekete.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií