AlzaBoxy Q1 PET

Sennheiser HD 579

Zobraziť katalóg
Sennheiser HD 579
5 2 hodnotení
Slúchadlá otvorené high-end, frekvenčný rozsah 15-28000Hz, impedancia 50ohm, repro 38mm, jack 3.5/6.3mm, odpojiteľný kábel 3m
Kód:  JM158h Produktové číslo:  506830 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sennheiser HD 579

Model HD 579 zastupuje mimoriadne vysoký stupeň kvality reprodukcie, ktorá dosahuje takmer audiofilné úrovne, za ústretovú cenu. Excelentné meniče Sennheiser sú zárukou vynikajúceho zvuku, ktorý splní požiadavky skúsených milovníkov hudby. Zároveň slúchadlá vyzerajú atraktívne a sú nesmierne pohodlné. Počúvajte a objavujte netušené nuansy produkcie.

Kľúčové vlastnosti

  • High-end výkon za dobrú cenu
  • Patentované meniče s vyváženým zvukom
  • Presné smerovanie vĺn technológií E.A.R
  • Atraktívne a ergonomické tvarovanie
  • Mäkké vymeniteľné náušníky s vynikajúcim komfortom
  • Robustný odpojiteľný kábel (3m s 6,3mm jackom + redukcia na 3,5 mm jack)

Zvuk aj spracovanie

Model vyzerá luxusnejšie, než vypovedá jeho cena. Poteší vás v každom ohľade. S dizajnovými prvkami, ako sú matné metalické detaily a štýlové šede naladenie, vyzerajú slúchadlá rovnako dobre, ako hrajú. Elegancia skrýva mušle plnej veľkosti s premysleným tvarovaním a mäkkým polstrovaním, takže rozhodne nebudú tlačiť ani pri dlhom počúvaní. Ide teda o rozumnú kúpu slúchadiel s výhodným pomerom výkon/cena.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Strieborná Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Existuje tento model aj v inej farbe alebo nie ?

Diskusia a poradňa k Sennheiser HD 579
Príslušenstvo pre Sennheiser HD 579 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser HD 579. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sennheiser HD 579. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sennheiser HD 579. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sennheiser HD 579.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií