Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET PET

SIEMENS TB60XTRM

Zobraziť katalóg
SIEMENS TB60XTRM
5 7 hodnotení
Žehlička 3200W, konštantná para 50g / min, zosilnenie pary 220g, žehliaca plocha TitaniumGlissée Plus, ovládanie štartu stop, systém 3AntiCalc, kábel 2,5 m
Kód:  XXEAD6021s Produktové číslo:  TB60XTRM Stránky výrobcu

SIEMENS TB60XTRM

Elegantná železná žehlička kombinuje to najlepšie pre ľahké žehlenie a ľahkú prácu. Kombinácia moderných prvkov a inovatívnych žehliacich plôch z neho robia dokonalého pomocníka pre domácnosť. Žehlička je vybavená bezpečnostným vypínačom, aby sa zabránilo možným nehodám.

Kľúčové vlastnosti

  • Dlhý kábel 2,5 m
  • Moderné prvky
  • Extrémny výkon pre dokonalý výkon pri žehlení
  • Elegantný dizajn
  • Bezpečné vypnutie
  • Jednoduché a rýchle žehlenie

funkcie

Na čiernych tkaninách po žehlení často zostávajú nevzhľadné lesklé miesta. Aby ste tomu zabránili, je žehlička vybavená protišmykovým prostriedkom, ktorý chráni farbu od začiatku žehlenia. Pre dokonale vyhladzovanie všetkých záhybov má žehlička trvalé parné výstupy. Až 50 g / min pary účinne vyrovnávajú všetky nerovnosti a ponechávajú prádlo vyhladené hladko. Nepriehľadné škvrny z vody eliminujú systém kvapkania aj pri nízkych teplotách. Žehlička je tiež vybavená inteligentnými funkciami PerfectSelect a allTextile, čo vám ušetrí veľa času a nervov pri nepríjemnom triedení bielizne. Môžete žehliť všetky tkaniny s jediným nastavením a dosiahnuť rovnaké dokonalé výsledky. Žehlička má na rukoväti bezpečnostné čidlo, ktoré ho vypne, ak ho prestanete používať. 

TTechnology

Žehlička má veľkú, priehľadnú 380-ml vodnú nádrž s veľkým otvorom pre rýchle a jednoduché plnenie. Displej je intuitívny, s rýchlym dotykovým ovládaním všetkých programov. Žehliaca plocha je vyrobená z materiálu TitaniumGlissée Plus s časovačom Calc'nClean Timer, ktorý zdôrazňuje pravidelné čistenie a zabudovaný anti-odvápňovací systém.Pravidelné čistenie stupnice predlžuje životnosť železa a udržuje ho v dokonalom stave. Žehlička má tiež textilný kábel dlhý 2,5 metra.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Tuto žehličku jsme měli dostat dárkem k sušičce prádla. Bohužel sušička dorazila a žehlička nikoli. Po třech návštěvách kontaktního místa a telefonátu s linkou podpory a ujištění že do 48 hodin přijde SMS s informacemi o vyzvednutí se stále nic neděje. Dva týdny uplynuly a ticho po pěšině. Děkujeme za dárek Alzo!!!

Diskusia a poradňa k SIEMENS TB60XTRM
Príslušenstvo pre SIEMENS TB60XTRM
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIEMENS TB60XTRM.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií