AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Siemens TI9573X7RW

Zobraziť katalóg
Siemens TI9573X7RW
Automatický kávovar tlak 19 bar, automatické vypnutie, cappuccino a latte, displej, funkcia horúcej vody, inteligentný, mliečne receptúry stlačením jediného tlačidla, mliečny systém, mlynček na kávu, nádobka na mlieko vhodná na umývanie v umývačke riadu, ohrievač šálok, nastavenie množstva kávy, nastavenie množstva vody, odkvapkávací systém, odvápňovací systém, príprava dvoch šálok naraz, samočistiaci systém, signalizácia potreby odvápnenia a výškovo nastaviteľný výpust s osvetlením šálky, objem nádržky na vodu 2,3 l, príkon 1500 W, šírka 29,9 cm, výška 39,2 cm, hĺbka 47 cm, hmotnosť 12,84 kg
Kód:  SIEAK5474 Produktové číslo:  TI9573X7RW Stránky výrobcu

Siemens TI9573X7RW

Priali by ste si domácu kaviareň? Chceli by ste si ráno dať jeden druh kávy a popoludní zase iný? Plnoautomatický kávovar SIEMENS TI9573X7RW poteší každého milovníka kávy. Oddelené zásobníky dualBean uľahčujú prípravu dvoch rozdielnych kávových nápojov v jednom kávovare. Jedným stlačením tlačidla pripravíte chutné Cappuccino, Espresso Dopio, alebo napríklad Latte Macchiato. Kávovar SIEMENS TI9573X7RW môžete ovládať aj pomocou hlasu a aplikácie Home Connect z akéhokoľvek inteligentného zariadenia. Všetky nápoje je možné vyladiť podľa vašich preferencií vďaka funkcii BaristaMode. Plne vyberateľná sparovacia jednotka a funkcia autoMilk Clean zabezpečujú perfektnú hygienu. Navyše, čierno-antikorový dizajn je vhodný do každej kuchyne. Objavte svet kávy s plnoautomatickým kávovarom SIEMENS TI9573X7RW.



Kľúčové vlastnosti plnoautomatického kávovaru SIEMENS TI9573X7RW

  • Home Connect – ovládajte svoj kávovar odkiaľkoľvek budete chcieť
  • baristaMode – dodatočné individuálne nastavenie chutí
  • Používateľské profily – uložte si svoje obľúbené nápoje a osobný výber kávy vďaka systému individualCoffee
  • dualBean – dva oddelené zásobníky na kávové zrná s vlastným mlynčekom
  • iAroma – jedinečná technológia na inteligentnú prípravu a dokonalú chuť

Funkcia oneTouch a oneTouch DoubleCup – káva jedným tlačidlom

Príprava kávy je s plnoautomatickým kávovarom SIEMENS TI9573X7RW veľmi jednoduchá. Stlačením jedného tlačidla máte pripravenú vašu obľúbenú šálku kávy. Pokiaľ by ste si radi vychutnali kávu spoločne so svojou partnerkou či partnerom, využite funkciu oneTouch DoubleCup, ktorá prichystá dve kávy naraz, a to ako špeciality s mliekom, alebo bez neho.

Ovládajte svoj automatický kávovar SIEMENS TI9573X7RW odkiaľkoľvek

Automatický kávovar SIEMENS TI9573X7RW nemusíte ovládať iba stlačením tlačidiel. Pomocou technológie a rovnomennej aplikácie Home Connect sa spojíte so svojim kávovarom odkiaľkoľvek. Aplikácia ponúka ďalších 17 kávových špecialít ako sú napríklad austrálske Flat White, či kolumbijské Cortado. K dispozícii máte celý rad receptov s kávou, ktoré môžu byť prenesené do ďalšieho spotrebiča s Home Connect, napríklad do rúry. Ľahko tak pripravíte Espresso Crème brulée, alebo srnčí chrbát s kávovou kôrkou. Súčasťou aplikácie sú coffeePlaylisty, ktoré pripravia niekoľko nápojov naraz, jeden po druhom. Ľahko tiež vyhľadáte návody na použitie, zákaznícky servis i zaujímavé informácie zo sveta kávy. V aplikácii je možné aktivovať ovládanie hlasom vďaka partnerstvu s Amazon Alexa.

Dva zásobníky kávových zŕn

Systém dvoch zásobníkov kávových zŕn dualBean s vlastnými keramickými mlynčekmi umožňuje výber obľúbenej kávy a prípravu rozdielnych kávových nápojov v jednom plnoautomatickom kávovare. Získavate tak väčšiu variabilitu a môžete si zvoliť takú kávu, na akú máte práve chuť.

Vyberateľná sparovacia jednotka

Údržba a čistenie kávovaru SIEMENS TI9573X7RW je naozaj jednoduchá. Sparovaciu jednotku môžete ľahko vybrať, opláchnuť pod tečúcou vodou a potom vrátiť späť do kávovaru. Vďaka tomu bude vaša káva vždy skvele chutiť. Čistením navyše predlžujete životnosť kávovaru.

Automatické čistenie celého mliečneho systému

Aby vaše kávové špeciality mali stále vynikajúcu chuť, je automatický kávovar SIEMENS TI9573X7RW vybavený funkciou autoMilk Clean. Vďaka tejto funkcii sa mliečny systém plnoautomaticky čistí parou po každej príprave nápoja. Vy tak nemusíte strácať čas manuálnym čistením.

Veľmi tichý chod kávovaru SIEMENS TI9573X7RW

Vychutnajte si vašu rannú kávu bez toho, aby ste niekoho zobudili. Plnoautomatický kávovar SIEMENS TI9573X7RW je vybavený praktickou technológiou superSilent. Hluk je výrazne znížený vďaka dômyselnej konštrukcii kávovaru s optimálnou zvukovou izoláciou.

Dokonalá chuť aj aróma

Vychutnávajte si dokonalú chuť a arómu s jedinečným systémom iAroma. Súhra medzi trvanlivým keramickým mlynčekom, inteligentným ohrievačom, inteligentnou vodnou pumpou a high-tech sparovacou jednotkou vytvára výnimočný pôžitok z lahodnej kávy. Ak máte radi silnú kávu, určite oceníte technológiu aromaDouble Shot. Namelie a uvarí extra silnú kávu bez horkej pachuti. Pozitívny vplyv na chuť kávy má tiež vysoko kvalitný ceramDrive mlynček. Keramický materiál na rozdiel od ocele takmer nepodlieha opotrebovaniu.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
1 500 W Hotovo!
Tlak čerpadla
19 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
2,3 l Hotovo!
Materiál
Nehrdzavejúca oceľ Hotovo!

Funkcie

Všeobecné funkcie
Funkcia horúcej vody, Príprava dvoch šálok naraz, Automatické vypnutie, inteligentný Hotovo!
Chuť nápoja
Nastaviteľnosť intenzity/množstva kávy Hotovo!
Funkcia údržby a čistenia
Signalizácia potreby odvápnenia/čistenia Hotovo!

Výbava

Všeobecná výbava
Integrovaný mlynček na kávu Hotovo!
Príprava nápoja
Výškovo nastaviteľný výpusť, Nahrievanie šálok Hotovo!
Mliečne riešenie
Mliečny systém Hotovo!

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie
WiFi Hotovo!
Kompatibilita
Home Connect Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
47 cm Hotovo!
Šírka
29,9 cm Hotovo!
Výška
39,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
12,84 kg Hotovo!

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!

Receptúry

Mliečne receptúry
Caffe latte, Cappuccino Hotovo!
Nemliečne receptúry
Espresso, Americano Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Siemens TI9573X7RW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Siemens TI9573X7RW. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Siemens TI9573X7RW.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií