AlzaBoxy Q1 Aplikace

Silk'n SilkyStraight

Zobraziť katalóg
Silk'n SilkyStraight
Žehlička na vlasy – titánový povrch doštičiek, 12 teplotných stupňov, rozsah teploty od 120 do 230 °C, doba nahriatia 15 s, digitálna regulácia teploty, rýchle nahrievanie, automatické vypnutie, ionizácia, plávajúce žehliace dosky, regulácia teploty, LED displej, príkon 45 W, dĺžka prívodného kábla 3 m, bezpečnostný zámok, flexibilný kábel, cestovná verzia a plávajúce žehliace dosky, sieťové napájanie, úložné puzdro súčasťou balenia
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  MBaaa0897 Produktové číslo:  SIS1PE1001
Silk'n SilkyStraight 187,15 € Momentálne nedostupné

Silk'n SilkyStraight

Hľadáte spôsob, ako mať vlasy ako od kaderníka? Potom vám určite pomôže žehlička na vlasy Silk'n. Vybrať si môžete zo 12 úrovní teplôt. Tajomstvo perfektne upravených vlasov je v digitálnej regulácii teploty od 120 °C do 230 °C, vďaka ktorej sa žehlička stará o vaše vlasy individuálne podľa ich aktuálnej kvality. Jemne im dodá požadovaný lesk, pevnosť aj tvar. Dostačujúci príkon 45 W nahreje žehličku iba za 15 s. Odolný titán vyhovuje všetkým typom vlasov, či už ste boli obdarení jemnými alebo naopak kučeravými. Titán je obľúbený hlavne u profesionálov, patrí medzi najvyhľadávanejšie. Výborne vedie teplo a bleskovo sa nahrieva, čo znamená, že narovnanie vlasov bude veľmi pohodlné.

Žehlička na vlasy Silk'n SilkyStraight ...
Žehlička na vlasy Silk'n SilkyStraight ...

Hlavné vlastnosti žehličky na vlasy Silk'n SilkyStraight

  • Žehlička na vlasy Silk'n sa postará o úpravu vlasov ako zo salónu
  • Pýši sa 12 teplotnými stupňami
  • Digitálna regulácia teploty
  • Možnosť vybrať si teplotu v rozmedzí od 120 °C do 230 °C
  • Žehlička je pripravená na použitie za krátkych 15 s
  • Ionizačná žehlička na vlasy Silk'n zvládne vytvoriť hladký a lesklý účes
  • Vysoký výkon ohrievača zaisťuje rýchle nahriatie
  • Automatické vypnutie pre bezpečné používanie
  • Integrovaný čitateľný displej
  • Pohodlná manipulácia je zabezpečená flexibilným káblom s dĺžkou 3 m
  • Pri skladovaní využijete bezpečnostný zámok
  • Praktický pomocník aj na cesty
  • Na uskladnenie je určené úložné puzdro

Žehlička na vlasy Silk'n má množstvo skvelých funkcií

Žehlička disponuje generátorom záporných iónov, ktoré fungujú ako regulátor statickej elektriny. Inovatívne plávajúce pohyblivé dosky upravujú tlak, ktorý je vyvíjaný na vlasy, a tak zamedzujú poškodeniu vlasového vlákna. Zároveň sa nemusíte báť lámania vlasov. Účinný ohrievač zaistí rýchle zahriatie žehličky na požadovanú teplotu. Ak patríte k ľuďom, ktorým často vŕta hlavou, či spotrebič skutočne vypli, určite vás poteší automatické vypnutie žehličky. Žehlička na vlasy Silk'n zaujme všetkých, ktorí sa snažia docieliť perfektný účes šetrným stylingom.

Žehlička na vlasy Silk'n SilkyStraight ...
Žehlička na vlasy Silk'n SilkyStraight ...

Jednoduchá manipulácia aj obsluha

Žehlička na vlasy Silk'n sa ľahko postará o všetky typy vlasov. Výrobca jej nezabudol pridať bezpečnostný zámok, ktorý slúži na uzamknutie doštičiek. Túto vychytávku určite oceníte pri jej skladovaní. Spraví vám doprovod aj na cestách. Môžete si ju so sebou zabaliť na dovolenku a na mieste si vykúzlite elegantný dovolenkový účes. Žehlička na vlasy pracuje na klasické sieťové napájanie, ktorého výhodou je nepretržitá prevádzka. Žehlička na vlasy funguje na zabudovaný akumulátor, takže sa jej používanie vyznačuje vysokým komfortom.

Žehlička na vlasy Silk'n sa môže pochváliť pridaným príslušenstvom

Obsah balenia okrem žehličky tvorí tiež úložné puzdro. Ak žehličku práve nevyužívate, ľahko ju zabezpečíte ochranným krytom a uschováte do pribaleného puzdra, ktoré sa hodí nielen na uskladnenie. Každé ráno sa budete tešiť na pohodlnú prácu so žehličkou, pretože disponuje 3 m dlhým flexibilným káblom. Ten vám poskytne úplnú slobodu pri vytváraní vášho stylingu a šnúra sa nebude nikde motať.

Žehlička na vlasy Silk'n SilkyStraight ...

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Vlastnosti

Materiál žehliacej plochy
Titán Hotovo!
Max. teplota
230 °C Hotovo!
Min. teplota
120 °C Hotovo!
Počet teplotných stupňov
12 Hotovo!
Regulácia teploty
Digitálna Hotovo!
Príkon
45 W Hotovo!
Doba nahriatia
15 s Hotovo!

Napájanie

Typ napájania
Sieťové Hotovo!

Ostatné

Dĺžka prívodného kábla
3 m Hotovo!
Príslušenstvo
Úložné puzdro Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Silk'n SilkyStraight Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Silk'n SilkyStraight. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Silk'n SilkyStraight. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Silk'n SilkyStraight.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií