PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

SPEED LINK Thebe CS black

Zobraziť katalóg
SPEED LINK Thebe CS black
Slúchadlá s mikrofónom, cez hlavu, kábel 2m, 3.5mm Jack
Kód:  MI080ab1b37 Produktové číslo:  SL-8727-BK-01 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SPEED LINK Thebe CS black

SPEED LINK Thebe CS Black sú cenovo výhodné slúchadlá s mikrofónom na všestranné použitie. Počúvajte hudbu, hrajte hry alebo komunikujte s priateľmi. Čierne náhlavné slúchadlá skvele prenesú váš hlas cez citlivý mikrofón, ktorý možno nastaviť do vami obľúbenej polohy. Vďaka svojej minimálnej hmotnosti a penovému vystuženiu sú slúchadlá veľmi pohodlné a umožňujú niekoľkohodinové počúvanie. Na prepojovacom kábli nájdete ovládanie hlasitosti.

Kľúčové vlastnosti čiernych slúchadiel s mikrofónom SPEED LINK Thebe CS

  • Slúchadlá s mikrofónom pripojíte pomocou 2m kábla
  • SPEED LINK Thebe SK izolujú okolitý ruch
  • Flexibilný mikrofón je možné nastaviť podľa vašej obľúbenej polohy
  • Pripojenie pomocou pozlátených 3,5mm Jack konektorov
  • Slúchadlá skvele vám padnú okolo uší

Nastavte si slúchadlá podľa činnosti

Čierne slúchadlá s mikrofónom Thebe CS možno jednoducho prispôsobiť podľa toho, čo práve robíte. Ak chcete komunikovať s priateľmi môžete si nastaviť mikrofón podľa obľúbenej polohy pre komunikáciu. V prípade počúvania hudby stačí nastaviť čelenku a mikrofón môžete otočiť smerom k čelenke. Slúchadlá sú vystuženée pohodlnou penovou výplňou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SPEED LINK Thebe CS black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SPEED LINK Thebe CS black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SPEED LINK Thebe CS schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SPEED LINK Thebe CS schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SPEED LINK Thebe CS black.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií