AD homeoffice Aplikace

Nash Scope Black Ops SL Rucksack

Zobraziť katalóg
Nash Scope Black Ops SL Rucksack
Rybársky batoh – s veľkou kapacitou, rýchle a jednoduché zbalenie a rozbalenie vášho vybavenia s maximálnym pohodlím pri transporte, zosilnená kovová konštrukcia, ideálny pre dlhšie vychádzky, rozmery: 60×35×30cm
Kód:  JVR071131 Produktové číslo:  5055108939436

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nash Scope Black Ops SL Rucksack Predaj skončil

Nash Scope Black Ops SL Rucksack

Batoh Nash Scope Black OPS SL Rucksack čiernej farby s veľkou kapacitou ponúka celý rad funkčných prvkov so skvele prepracovanými detailmi. Vďaka unikátnemu systému SpeedLoad umožňuje rýchlejší prístup k uloženým veciam a zároveň jednoduché rozbalenie a zbalenie vášho vybavenia, pričom všetky úložné priestory vrátane bočných strán sú vybavené SL systémom pre ľubovoľnú konfiguráciu príslušenstva z radu Black OPS SL. Ďalej batoh disponuje zvláštnymi pútkami pre upevnenie podložiek z radu Black OPS. Vymoženosťou sú aj klipy na vrchnej časti pre uchytenie oblečenia, podložky či spacáku a elastického pútka pre uchytenie vidličiek s hlásičmi na oboch bočných stranách. Dve predné vrecká s robustnými zipsami skvele slúžia pre uloženie vašich potrieb.

Kľúčové vlastnosti čierneho batohu Nash Scope Black OPS SL Rucksack

  • Rýchlejší prístup k uloženým veciam
  • Jednoduché rozbalenie a zbalenie vybavenia
  • Klipy na vrchnej časti pre uloženie potrieb
  • Elastické pútka pre uchytenie vidličiek s hlásičmi
  • Dve predné vrecká s robustnými zipsami
  • Špeciálne polstrovaná chrbtová časť odvádzajúca pot
  • Zosilnená kovová konštrukcia

Veľmi pohodlné nosenie

Veľkou prednosťou batohu Nash Scope Black OPS SL je špeciálne polstrovaná chrbtová časť pre lepší odvod vzduchu, ktorá účinne zabraňuje poteniu. Na chrbte sa vám bude komfortne nosiť vďaka pohodlným popruhom cez rameno s jednoduchým povoľovaním a uťahovaním a popruhu cez prsia zamedzujúcemu pohybu batohu. Samozrejmosťou je aj bedrový pás pre pohodlnejšie nosenie a zosilnená kovová konštrukcia. Batoh je vhodný na dlhšie vychádzky, je vyrobený z ľahko umývateľného, nepremokavého a veľmi odolného materiálu Armoured 600D.

Doplňujúce informácie:

Rozmery:
60 × 35 × 30 cm

Materiál:
Armoured 600D

Farba:
Čierna

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nash Scope Black Ops SL Rucksack Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nash Scope Black Ops SL Rucksack.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií