AlzaPlus+ sport AlzaBoxy Q1

Samonafukovacie karimatky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Hmotnosť
490 g
10000 g
-
Šírka
50 cm
135 cm
-
Dĺžka
120 cm
210 cm
-
Hrúbka
2,5 cm
10 cm
-
R-Value
2,4
7
-
Vlastnosti
Skladacie
(8)
Ultraľahká
(4)
Pre dvoch
(3)
Protišmyková
(3)
Vodoodolná
(4)
S nafukovacím vankúšom
(5)
Umývateľná
(2)
Farba
Antracitová
(1)
Béžová
(5)
Čierna
(6)
Červená
(6)
Hnedá
(1)
Khaki
(1)
Maskáčová
(1)
Modrá
(19)
Oranžová
(7)
Strieborná
(1)
Svetlomodrá
(1)
Svetlosivá
(2)
Sivá
(6)
Sivomodrá
(1)
Tmavomodrá
(1)
Karbón
(1)
Zelená
(11)
Žltá
(2)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Samonafukovacie karimatky ponúkajú veľkú dávku pohodlia, skvelú tepelnú izoláciu a špeciálny systém nafukovania, ktorý nevyžaduje použitie pumpičky. Oceníte ich pri kempovaní, na potulkách, ale napríklad aj pri spaní v hamaku pod širákom. Ako samonafukovacia karimatka funguje a aké máte možnosti výberu? Čítajte ďalej.

Pokračovať

Samonafukovacia karimatka a jej prednosti

Samonafukovacia karimatka patrí medzi veľmi obľúbené outdoorové pomôcky. Môže za to niekoľko výhod.

  • Veľmi pevné materiály a kvalitné spoje.
  • Karimatka samonafukovacia prináša perfektnú izoláciu.
  • Mechanizmus nafukovania je veľmi rýchly a pohodlný.
  • Obvykle vyššia váha a cena.

Mimoriadne obľúbeným variantom sú aj penové karimatky. Vyznačujú sa nízkou hmotnosťou a veľkou odolnosťou. Sú však pomerne rozmerné či neforemné, vďaka čomu bude mierny problém s ich balením. To však nie je nič, s čím by ste si neporadili.

Samonafukovacia karimatka – ako funguje a princíp používania

Samonafukovacia karimatka funguje na základe rozťahovania penového materiálu s otvorenými pórmi. Tento materiál s tvarovou pamäťou ukrytý vo vnútri sa po rozložení a otvorení ventilu začne samovoľne rozpínať. Na vás potom zostane len záverečné dofúknutie na požadovanú tvrdosť a uzavretie ventilu.

i

Skladanie samonafukovacej karimatky je veľmi jednoduché. Stačí otvoriť ventil, vytlačiť vzduch a ventil znovu uzavrieť. Potom môžete karimatku zbaliť.

Ktorá samonafukovacia karimatka bude pre vás tá pravá?

Samonafukovacia karimatka je k dispozícii s rozličnými parametrami. Vyberať môžete kompaktné varianty s hrúbkou do 5 cm a váhou nepresahujúcou 700 gramov, dvojmetrové samonafukovacie karimatky pre dvoch či karimatky s hrúbkou 10 cm pre maximálne pohodlie bez kompromisov.

Pokiaľ nehľadíte na hmotnosť alebo väčšie rozmery, stavte na 10 cm samonafukovacie karimatky. Obľube sa teší aj samonafukovacia karimatka pre dvoch.

Nevystavujte karimatky nadmernému teplu a priamemu slnku

Samonafukovacie karimatky sú prispôsobené nerovným povrchom a väčšej záťaži. Nesvedčí im však teplo rozpáleného auta alebo svit popoludňajšieho slnka. V takýchto prípadoch môže dôjsť k poškodeniu laminovania, odlepeniu penového materiálu a znehodnoteniu karimatky.

Samonafukovací systém nie je len doménou karimatiek

Pokiaľ vás efektný aj efektívny systém samonafukovania očaril, máme pre vás dobrú správu. Váš relaxačný arzenál môžete doplniť aj o samonafukovacie ležadlo alebo samonafukovací matrac! Samotná technika nafukovania sa samozrejme líši, podstata však zostáva rovnaká.

i

Samonafukovací matrac je z hľadiska pohodlia neprekonateľný a skvele sa hodí napríklad do auta. Jeho nevýhodou sú veľké rozmery a vysoká váha.

Nezabudnite si zaobstarať správne príslušenstvo

Čaká už na vás vaša nová samonafukovacia karimatka? Nič nepokazí výlet tak rýchlo, ako zle tesniaci ventil alebo pretrhnutie látky. Všetky možné problémy vám pomôže vyriešiť príslušenstvo ku karimatkám.

Pre ľahší výber sme pre vás pripravili sprievodcu Ako vybrať karimatku, ktorý vám pomôže vytipovať samonafukovacie karimatky podľa vlastnej potreby. Test či recenzia skúseného zákazníka vždy správne nasmeruje a upozorní na nedostatky alebo praktické vychytávky. Pokiaľ už viete, aké parametre má spĺňať vaša samonafukovacia karimatka, cena je ďalším dôležitým parametrom, tak nezabudnite, tiež na ponuku lacné samonafukovacie karimatky.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
69 položiek

Samonafukovacie karimatky

V kategórii Samonafukovacie karimatky máme práve teraz na Alza.sk celkom 69 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné samonafukovacie karimatky Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie samonafukovacie karimatky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie samonafukovacie karimatky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii samonafukovacie karimatky recenzie
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií