Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SteelSeries Rival 500

Zobraziť katalóg
SteelSeries Rival 500
4,7 3 hodnotení
Herná myš - optický senzor (PixArt PMW3360), 15 programovateľných tlačidiel, podpora makier, 300IPS, 16000DPI, USB
Kód:  MR079db Produktové číslo:  62051 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SteelSeries Rival 500

SteelSeries Rival 500 bola navrhnutá s dôrazom na presnosť v MMO/MOBA herných tituloch. Dosahuje ju vďaka prepracovanému umiestneniu bočných programovateľných tlačidiel. Tie sú teraz rozčlenené do miest prirodzenejšieho pohybu palca a prinesú vám väčšiu istotu pri ich lokalizácii. Jednoduchosť umocnia tiež "flick-down" spínače umiestnené na spodnej hrane, ktoré sa aktivujú prostým pohybom palca švihnutím nadol. Ďalšie tlačidlá sú umiestnené hneď vedľa tlačidiel hlavných, dve sú vľavo, jedno vpravo a nad kolieskom nájdete ďalšie, ktoré slúži na nastavenie citlivosti. Koliesko môžete okrem rolovania tiež naklápať a stlačiť.  

Kľúčové vlastnosti

  • Prepracované rozmiestnenie bočných tlačidiel
  • Vibračná hmatová odozva Tactile Alerts
  • Optický snímač PixArt 3360 s citlivosťou 16 000 dpi
  • Celkom 15 tlačidiel, ktoré možno naprogramovať
  • 16,8 milióna možností farebného podsvietenia
  • Vystužená hlavné tlačidlá a spínače s životnosťou 30 miliónov kliknutí

Vibračná spätná väzba

Špecialitou je vstavaná technológia spätnej hmatovej odozvy Tactile Alerts, prostredníctvom ktorej môžu hráči vnímať rôzne podnety v hre bez straty sústredenosti, napríklad upozornenie na prázdny zásobník alebo dochádzajúce zdravie alebo manu. Akonáhle pocítite jemné vibračné impulzy, môžete rýchlo reagovať a predísť kritickým situáciám. Tieto upozornenia možno odlíšiť intenzitou a dĺžkou vibrácií a vyberať môžete zo širokej škály prednastavených možností. Všetko si budete môcť nastaviť v softvéri SteelSeries Engine. 

Tvarovanie s dôrazom na maximálny komfort

Vystužené tlačidlá rovnomerne rozdeľujú silu každého kliknutia a spínače dosahujú životnosť 30 miliónov kliknutí. Ak by ste chceli chvíľu len surfovať po internete alebo prezerať fotky, mechanickým spínačom na spodnej strane uzamknete všetky dodatočné tlačidlá a palec si budete môcť pohodlne oprieť bez obáv o to, že nechtiac stlačíte nejaké tlačidlo. Každý uhol, hrana, ohyb tela myši a tiež gumové gripy, všetko bolo starostlivo navrhnuté tak, aby držanie bolo aj po niekoľkých hodinách pohodlné.

Plná kontrola so SteelSeries Engine

Optický snímač PixArt 3360 ponúka špičkovú citlivosť 16 000 dpi. Rozlíšenie možno však ľahko upraviť prostredníctvom spomenutého softvéru SteelSeries Engine 3. V ňom si môžete myš Rival 500 individualizovať celkom podľa svojich predstáv a zvyklostí - jednotlivým klávesám naprogramovať vlastné funkcie, zmeniť efekty LED podsvietenia, vykonať úpravy hodnôt opytovacej frekvencie, reakcie senzora na výšku (lift off distance) a v neposlednom rade tiež makrá. 

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
7,83 cm Hotovo!
Výška
4,33 cm Hotovo!
Hĺbka
11,88 cm Hotovo!
Hmotnosť
129,7 g Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
16 000 DPI Hotovo!
Doba odozvy
1 ms Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Viacfarebné Hotovo!
Dĺžka kábla
2 m Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

KTERÁ DALŠÍ MÁ ALESPN 7 NEBO TAKÉ 15 TLAČÍTEK ?

Je možné zakoupit i jako novou ?

Dobrý deň, mám záujem o túto myš, SteelSeries Rival 500, no čítal som že je problém a bindovaním tlačidiel 6-13, ma s tým niekto skúsenosti? Som fanúšikom WoW-ka a chcel by som naplno využiť potenciál tejto myši. Ďakujem

Zdravím, máte niekto skúsenosti s vytváraním skratiek resp priradenie funkcií na bočné tlačidlá myši v CAD programoch? Ďakujem za odpoveď.

Diskusia a poradňa k SteelSeries Rival 500
Príslušenstvo pre SteelSeries Rival 500 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SteelSeries Rival 500. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SteelSeries Rival 500.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií