AD homeoffice AD homeoffice

STILYS

Zobraziť katalóg
STILYS
Naparovač odevov príkon 2000 W, parný výkon 42 g/min, materiál žehliacej plochy: nerez, rýchle nahriatie, objem nádržky 1200 ml, farba: čierna
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SOSNO000 Produktové číslo:  SteamOne Stilys

STILYS

Naparovač odevov STILYS je dokonalým pomocníkom do každej domácnosti, ktorý vám perfektne zjednoduší žehlenie. Naparovač žehlí naparovacou metódou, ktorá je k odevom a materiálom šetrnejšia než klasická žehlička. Látku žehlí tiež rýchlejšie a šetrí miestom, pretože naparovanie odevov prebieha bez použitia žehliacej dosky priamo na ramienku. Pripravený na použitie je za obyčajnú 1 minútu, čím sporí aj váš čas. Je vybavený unikátnou technológiou Start&Stop, tá zaistí prerušenie pary pri vložení žehliacej hlavy do držiaka a jej automatické spustenie po vybratí hlavy z držiaka. Naparovač odevov disponuje veľkou nádržkou na vodu s objemom 1,2 l a je opatrený kolieskami na jednoduchú manipuláciu.

Kľúčové vlastnosti naparovača odevov STILYS

  • Vysoko účinný naparovač odevov
  • Žehlí šetrnou a rýchlou naparovacou metódou
  • Naparovanie uskutočnené priamo na ramienku
  • Pripravený na použitie za obyčajnú 1 minútu
  • S unikátnou technológiou Start&Stop
  • S nádobkou na vodu s objemom 1,2 l
  • Kolieska pre veľmi jednoduché premiestňovanie
  • Naparovač odevov STILYS žehlí odevy bez poškodenia
  • V priebehu žehlenia dezinfikuje a odstraňuje pachy
  • Vhodný na všetky druhy odevov a tkanín
  • So systémom pravidelného preplachovania anti-calc
  • S plynulou reguláciou intenzity pary
  • Automatické vypnutie pri nedostatku vody v nádržke
  • Farebné vyhotovenie: čierne

Najrýchlejšia a najšetrnejšia metóda žehlenia

Naparovač odevov STILYS disponuje systémom SteamOne, najšetrnejšou a najrýchlejšou metódou žehlenie. Para, ktorá je vytvorená steamerom, preniká cez látku a žehlí ju bez poškodenia. Súčasne na odevoch nevytvára žiadne odlesky ako klasická žehlička. Teplota pary 98 °C navyše odstraňuje pachy a veľmi účinne dezinfikuje.

Naparovač odevov STILYS na všetky druhy odevov

S naparovačom veľmi pohodlne a rýchlo vyžehlíte všetky druhy odevov a tkanín. Pomocou niekoľkých málo ťahov vyžehlíte perfektne nohavice, košele, obleky, blúzky, tričká, šaty, kabáty a ďalšie oblečenie. Naparovač STILYS veľmi rýchlo vyrovná záhyby aj na tých najjemnejších a najťažšie prístupných miestach odevov, ako sú napríklad goliere košieľ či blúzok. Hravo si poradí s mušelínom, hodvábom, čipkou, ľanom, vlnou i bavlnou.

S anti-calc systémom

Na žehlenie odevov môžete pohodlne používať kohútikovú vodu. Naparovač totiž využíva anti-calc systém pravidelného preplachovania, ktorý minimalizuje usadzovanie vodného kameňa. V prípade nedostatku vody v nádržke sa pritom automaticky vypne. Disponuje tiež plynulou reguláciou intenzity pary a je opatrený nerezovou naparovacou plochou so Soft touch povrchom, ktorá sa šetrne postará o všetko vaše oblečenie. Naparovač odevov STILYS vám skutočne dokonale uľahčí žehlenie.

Rozmery:
36 × 29 × 16 cm

Hmotnosť:
8 kg


Parametre a špecifikácia

Porovnať

Funkcie a vybavenie

Funkčné prvky na žehlenie
Rýchle nahriatie Hotovo!
Ďalšie funkcie
Samočistenie Hotovo!

Tech. špecifikácia

Príkon
2 000 W Hotovo!
Parný výkon
42 g/min Hotovo!
Materiál žehliacej plochy
Nerez Hotovo!

Rozmery a objem

Objem nádržky
1 200 ml Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky naparovače odevov
» Všetky Naparovače odevov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre STILYS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SteamOne STILYS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SteamOne STILYS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SteamOne STILYS.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií