Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

SwellPro Splash Drone 3 Auto

Zobraziť katalóg
SwellPro Splash Drone 3 Auto
Dron – 4K kamera s 2-osou stabilizáciou, dosah až 1km, výdrž približne 16min, max. rýchlosť 16m/s, hmotnosť 2380g, microSD (max.64GB), ovládač s displejom 5", vodoodolnosť IP67
Kód:  SWE001

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SwellPro Splash Drone 3 Auto

Najpokročilejší Splash dron, ktorý bol doteraz vyvinutý. Ide o plne obojživelnú lietajúcu platformu, ktorá je vďaka prepracovanému systému ovládania spoľahlivejšia, než kedykoľvek predtým. Úplne nové motory poskytujú dronu optimálny pomer medzi výkonom a efektivitou. Je spracovaný tak, aby bol schopný pracovať v náročných a členitých podmienkach na zemi a dokonca aj tak, aby bol schopný pristáť napríklad aj na morskej hladine a znovu z nej vzlietnuť. Svoje využitie nájde pri náročných športových záberoch, ale aj pri záchranárskych prácach, prieskumoch, rybolove a ďalších.

Čím SwellPro Splash Drone 3 Auto zaujme?

  • 4K rozlíšením videa
  • 2-osou stabilizáciou obrazu
  • Vodoodolným vyhotovením IP67
  • Spracovaním odolným voči korózii
  • Dlhým 1 km dosahom
  • Ovládačom s veľkým 5" displejom
  • Rýchlosťou letu 16 m/s

Odolný vodotesný rám drona SwellPro Splash Drone 3 Auto

Trup drona je vyrobený z odolného 3 mm vystuženého ABS plastu, ktorý zaisťuje dokonalé tesnenie a bráni vniknutiu vody. Konštrukcia je natoľko vyspelá, že vydrží aj dlhšie ponorenie do vody – dron je ľahký a na hladine pláva. Všetky vonkajšie časti sú vyrobené z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a rotory sú navyše potiahnuté špeciálnou vrstvou odolnou voči korózii, slnečnému žiareniu aj slanej vode.

Obojživelná 4K kamerka s 2-osou stabilizáciou

Vodotesná kamerka drona dokáže nahrávať videá v precíznom 4K rozlíšení pri 25 snímkach za sekundu. K tomu vie zaobstarať 14 Mpx fotky a to všetko ako vo vzduchu, tak aj pod hladinou. Ostrý a plynulý záber zaisťuje 3-osá stabilizácia špeciálneho gimbal držiaka. Ten je k telu drona pripevnený 6-bodovým rýchloupínacím systémom pre jednoduché a pevné upevnenie. Kamera podporuje microSD karty do kapacity 64 GB.

Nové riadenie letu drona SwellPro Splash Drone 3 Auto

Dron je vyzbrojený novým letovým radičom S3, ktorý zaisťuje bezpečný a spoľahlivý let. Aktualizovaný softvér neustále hľadá programové chyby a ponúka záložné riešenie pre zachovanie bezpečnosti a stability. Duálny GPS modul využíva až 24 satelitov a systém Glonass pre vyššiu presnosť navádzania. Dron je tiež vybavený bezpečnostnými funkciami pre automatický návrat na štartovaciu pozíciu a to v prípade straty signálu ovládača alebo nízkeho stavu batérie. K dispozícii sú aj obľúbené režimy Follow Me, Tap to Fly, Mission Planning.

Všetko v jednom prepracovanom ovládači

Priložený ovládač ponúka okrem všestranných ovládacích prvkov tiež veľký 5" farebný displej. Bez akéhokoľvek dodatočného vybavenia tak môžete sledovať živý náhľad z kamery drona v reálnom čase. Ovládač je skonštruovaný v ergonomickom vyhotovení.

Let s nákladom

Dron SwellPro Splash Drone 3 Auto možno tiež zaťažiť až 1 kg nákladom, pričom celková vzletová hmotnosť nesmie presiahnuť 3 kg. Túto funkciu využijú napríklad rybári k zakrmovaniu návnadou na dlhšiu vzdialenosť na jazerách či mori.

Parametre a špecifikácia

Ovládanie
Ovládačom Hotovo!
Funkcie kamery
Stabilizácia obrazu Hotovo!
Typ batérie drona
Li-pol Hotovo!
Počet batérií na chod drona
1 ks Hotovo!
Typ batérie ovládača
Li-pol Hotovo!

Let

Ovládanie
Ovládačom Hotovo!

Kamera

Funkcie kamery
Stabilizácia obrazu Hotovo!

Batéria

Typ batérie drona
Li-pol Hotovo!
Počet batérií na chod drona
1 ks Hotovo!
Typ batérie ovládača
Li-pol Hotovo!
Počet batérií v ovládači
1 ks Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
2 380 g Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Diaľkový ovládač, Dron, Batéria do drona, Batéria do ovládača Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SwellPro Splash Drone 3 Auto Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SwellPro Splash Drone 3 Auto. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SwellPro Splash Drone 3 Auto. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SwellPro Splash Drone 3 Auto. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Drone 3 SwellPro Splash Car.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií