Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Symbo xBot 5

Zobraziť katalóg
Symbo xBot 5
5 1 hodnotení
Robotický vysávač s mopom, na zvieracie chlpy a na vodu, na všetky druhy podláh, automatické dobíjanie a senzor proti pádu zo schodov, objem nádoby 0.5 l, počet bočných štetcov: 2, typ ovládania: diaľkový ovládač, spôsob čistenia: kefy, programy a mopovanie, typ batérie: Li-Ion, doba chodu 100 min, hepa filter, hlučnosť 60 dB, diaľkové ovládanie, mopovací modul s mopovacou tkaninou, nabíjací adaptér, nabíjacia stanica a náhradná bočná kefa, čierna farba
Kód:  SYMRV489 Produktové číslo:  0704907107489 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Symbo xBot 5

Robotický vysávač Symbo xBot 5

Ak si prajete tráviť menej času upratovaním a viac si užívať voľno, potom je pre vás robotický vysávač Symbo xBot 5 skvelou voľbou. Inteligentná navigácia vysávača, spolu s výkonným čistiacim systémom zaistí jednoduchú údržbu tvrdých podláh aj kobercov. Robotický vysávač Symbo xBot 5 si poradí aj s nečistotami pozdĺž stien či nábytku. Aby vám vysávač ušetril ešte viac času, môžete k nemu pripojiť modul s mopovacou tkaninou, s ktorým budete mať povysávané a umyté zároveň.

Kľúčové vlastnosti robotického vysávača Symbo xBot 5

  • Citlivé infračervené senzory proti pádu
  • Nízka hlučnosť robotického vysávača Symbo xBot 5
  • Automatické nabíjanie batérie
  • Kefa na zvieracie chlpy
  • Kombinovaná nádoba
  • Funkcia mopovania
  • Doba prevádzky na jedno nabitie 100 minút
  • Inteligentná navigácia
  • Čierna farba robotického vysávača Symbo xBot 5

Funkcia mopovania robotického vysávača Symbo xBot 5

Vysávač je vybavený mopom z mikrovlákna a zásobníkom na vodu, z ktorého je mop vlhčený. Vlhčenie mopu prebieha prostredníctvom vodnej pumpy, ktorá pri návrate do nabíjacej stanice automaticky zastaví prepúšťanie vody. Funkcia umývania je vhodná pre všetky typy hladkých podláh. Vďaka robotickému vysávaču Symbo xBot 5 môžete umývať aj vysávať súčasne.

Kombinovaná nádoba

Pre robotický vysávač Symbo xBot 5 sú k dispozícii hneď dve nádobky. Prvá má väčšiu kapacitu a je určená na suché upratovanie nečistôt bežným spôsobom. Druhá nádobka kombinuje odpadovú nádobku a zásobník na vodu s mopom. Vďaka tomu ste schopní jednoducho umývať a vysávať zároveň, takže výrazne ušetríte čas.

Inteligentná navigácia robotického vysávača Symbo xBot 5

Vďaka navigácii Smart GYRO je vysávač schopný určiť optimálnu trasu pre účinné upratovanie. Vďaka tomu sa pohybuje systematicky a neprechádza zbytočne dvakrát rovnaké miesto. Bez problémov zvláda aj plochy pozdĺž stien a nábytku.

Robotický vysávač Symbo xBot 5 si poradí s každým povrchom

Špirálovitá kefa robotického vysávača Symbo xBot 5, spolu s jeho bočnými kefami, zaručuje precízne upratovanie vašej domácnosti. Jednoducho si poradí s najrôznejšími typmi povrchov od plávajúcich podláh, linolea, až po koberce.

Dvojitá filtrácia robotického vysávača Symbo xBot 5

Vysávač je vybavený dvomi filtrami, primárnym a HEPA filtrom, ktoré zabezpečia dokonalé zachytenie jemných prachových častíc, roztočov či zvieracích alergénov. Primárny filter podstatne znižuje upchávanie HEPA filtru, čím výrazne uľahčuje čistenie filtrácie.

Kefa na zvieracie chlpy

Majitelia domácich miláčikov zaiste ocenia PET kefu s kombináciou štetín a lamiel. Zvieracie chlpy, nachádzajúce sa po celom byte, budú s robotickým vysávačom Symbo xBot 5 minulosťou.

Batéria s automatickým nabíjaním

Robotický vysávač Symbo xBot 5 disponuje kvalitnou batériou, vďaka ktorej bez problémov vydrží na jedno nabitie v prevádzke až 100 minút. Pri nízkom stave batérie alebo po skončení upratovania sa automaticky vráti do nabíjacej základne, pričom jeho nabíjanie trvá iba 100 min.

Citlivé senzory proti pádu

Vďaka infračerveným senzorom, ktoré sú umiestnené na spodnej strane vysávača Symbo xBot 5, sa nemusíte obávať pádu zo schodov a ďalších vyvýšených miest.

Veľmi nízka hlučnosť vysávača

Robotický vysávač Symbo xBot 5 pracuje veľmi potichu. S hlučnosťou len 60 decibelov sa radí k najtichším modelom na trhuHlučnosť sa nezvýši ani pri využití vysokého sacieho výkonu, ktorý je u robotického vysávača Symbo xBot 5 až 1 300 Pa.

Páska na vymedzenie plochy upratovania robotického vysávača Symbo xBot 5

V prípade, že chcete ohraničiť priestor, ktorý nemá vysávač upratovať, využite na to magnetickú pásku. Tá udrží robotický vysávač Symbo xBot 5 mimo vami určenej oblastiMagnetická páska nie je súčasťou balenia a na využívanie je nutné ju dokúpiť.


Parametre a špecifikácia

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti pádu zo schodov Hotovo!
Typ ovládania
Diaľkový ovládač Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Počet bočných kief
2 Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti pádu zo schodov Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Diaľkový ovládač Hotovo!
Vlastnosti
Diaľkové ovládanie Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava
Nabíjací adaptér, Nabíjacia stanica Hotovo!
Kefy
Bočná Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
60 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
33,5 cm Hotovo!
Výška
7,9 cm Hotovo!
Hĺbka
33,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,8 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia
Nie Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
60 dB Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, v galerii je vysavač zachycen i na kobercích s černými prvky: znamená to, že mu černá barva nedělá např. právě při nájezdu na koberec problémy, jak je u robotických vysavačů časté? Děkuji.

Dobrý den, jak vysoký práh tetno vysavač přejede? Děkuji Makovská

Diskusia a poradňa k Symbo xBot 5
Príslušenstvo pre Symbo xBot 5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Symbo xBot 5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Symbo xBot 5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Symbo xBot 5. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Symbo xBot 5.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií