Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Vyhraj lístky na EURO 2024

Teac CD-P650 čierny

Zobraziť katalóg
Teac CD-P650 čierny
CD přehrávač - CD, CD-R/RW, MP3, 24-bit/192kHz, analógový a digitálny audio výstup, USB, iPod/iPhone nabíjanie
Kód:  TEAC010c Produktové číslo:  CDP650 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Teac CD-P650 čierny

Kvalitný CD prehrávač od firmy Teac v sebe kombinuje tri funkcie. Slúži ako prehrávač hudby z médií CD-R alebo RW. Tiež prehráva audio súbory aj z USB flash diskov vo formátoch MP3 alebo WMA. Zvládne aj nahrávanie hudby z CD do MP3. Pri prehrávaní zobrazuje informácie o hudobnej skladbe (ID tagy) na prehľadnom displeji. Vďaka prepracovanej konštrukcii CD mechaniky nedochádza u tohto prehrávača k nežiaducim vibráciám, ktoré by narušovali pôžitok z počúvania. 

Kľúčové vlastnosti

  • Programovateľné prehrávanie až 32 stôp
  • Optimalizácia pre multimediálne prehrávače iPod
  • Diaľkový infra ovládač
  • Kvalitný D/A prevodník Burr-Brown
  • Digitálny a analógový výstup
  • 1/4" audio jack
  • Pozlátené analógové konektory

Stvorený pre iPod

Prehrávač Teac môžete jednoducho prepojiť s vaším iPodom cez konektor USB. Dáta sa teda posielajú digitálnou formou a s pomocou D/A prevodníka a zosilňovača AV získa váš iPod kvalitnejšiu a hlasnejšiu zvukovú reprodukciu. Vstup využíva formát PCM (44,1 kHz/16 bitov) kompatibilný i s väčšinou digitálnych zariadení. Možno tak pripojiť aj iné mobilné zariadenia.

Nahrávanie do MP3

Prehrávač CD-P650 dokáže nahrávať hudbu z CD rovno na USB flash disk, a to vo formáte MP3. Nemusíte tak k prerábaniu používať počítač s drahým softvérom. Ovládanie je užívateľsky prívetivé. Môžete si vybrať medzi štandardnou a dvojnásobnou rýchlosťou záznamu alebo tiež nastaviť kvalitu (v podobe prenosovej rýchlosti 64 až 192 kb/s) tak, aby vyhovovala vašim potrebám.

Technické parametre:

Prevodník D/A:
Burr-Brown 1791ADBR 192 kHz/24 bitov

Frekvenčný rozsah pri prehrávaní:
20 Hz až 20 kHz

Frekvenčný rozsah pri zázname:
20 Hz až 15 kHz

Rozmery:
435 × 85 × 285 mm

Hmotnosť:
4 kg

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Teac CD-P650 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Teac CD-P650 černý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TEAC CD-P650 fekete.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií