MS hokej BOOST JBL

TechniSat USB Card reader

Zobraziť katalóg
TechniSat USB Card reader
5 1 hodnotení
Čítačka pre SD, MicroSD, pre zariadenia so systémom Android
Kód:  JT842h Produktové číslo:  U504

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TechniSat USB Card reader Predaj skončil

TechniSat USB Card reader

Čtečka paměťových SD a Micro-SD karet TechniSat USB je ideální partner pro váš Smartphone. Stahujte bez starostí oblíbené filmy, seriály či aplikace. Jednoduše připojte zařízení k mobilnímu telefonu pomocí konektoru microUSB a rozšiřte jeho paměť či přemístěte soubory. Díky miniaturistickému designu a váze 330 gramů je aparát snadno přenosný a při propojení s telefonem uživatele nijak neomezuje. Přístroj je kompatibilní se systémem Android 4.0.3 a s jeho vyššími verzemi.

  • Miniaturistický design
  • SD a Micro-SD
  • Nízká váha
  • Snadno přenosná

Kompatibilita:
Android 4.0.3. a vyšší

Konektor:
microUSB

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TechniSat USB Card reader. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TechniSat USB-Kartenleser. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TechniSat USB-Kartenleser. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TechniSat USB Card reader.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií