Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál PET

Teltonika LTE Router RUT240

Zobraziť katalóg
Teltonika LTE Router RUT240
4,5 4 hodnotení
LTE WiFi modem – rýchlosť WiFi prenosu 300Mb/s, (štandardy: 802.11b,802.11g a 802.11n )
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  TELTa1 Produktové číslo:  RUT240-06E000 Stránky výrobcu
Teltonika LTE Router RUT240 205,90 € Momentálne nedostupné

Teltonika LTE Router RUT240

Túžite po stabilnom internete na cestách? Potom sa vám bude hodiť LTE WiFi modem Teltonika. Jedinou úlohou bude vloženie SIM karty od vášho operátora. Toto zariadenie sa postará o vytvorenie stabilnej WiFi siete cez mobilný internet. Tento model dokáže prenášať dáta rýchlosťou až 300 Mb/s. LTE WiFi modem Teltonika LTE Router RUT240 je konštruovaný na jednu SIM kartu. Tento LTE WiFi modem Teltonika pracuje so štandardmi 802.11b, 802.11g a 802.11n.

Významné prednosti LTE WiFi modemu Teltonika LTE Router RUT240

  • Zaobstarajte si svoju WiFi sieť kedykoľvek a kdekoľvek
  • Prenos dát rýchlosťou až 300 Mb/s
  • Konštrukcia ukrývajúca jeden slot na SIM kartu
  • Pracuje so štandardmi 802.11b, 802.11g a 802.11n
  • Na jeho fungovanie je ideálna tarifa s veľkým objemom dát

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Štandardy
802.11b, 802.11g, 802.11n Hotovo!
Rýchlosť WiFi prenosu
300 Mb/s Hotovo!
Počet SIM slotov
1 Hotovo!

Štandardy a frekvencie

Štandardy
802.11b, 802.11g, 802.11n Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
300 Mb/s Hotovo!

Počet SIM slotov

Počet SIM slotov
1 Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Hello! What version do you sell? I need RUT240 *7**** Global version.

Dobrý deň. Chcem sa opýtať ako funguje cloud Odkaz do neznáma Po istom čase mi prestal fungovať. Je služba spoplatnena? A ďalšia otázka znie, že ako je to s cloudom pri zmene SIM karty. Je to obmedzené? Po zmazaní a opätovnom priradení nieje možné router pripojiť. Ďakujem

Je možné nastaviť v routeri VPN od dakeho bežného VPN poskytovateľa? Napr nordvpn alebo pod. Potrebujeme sa v zahraničí pripájať cez lokálne sim karty tak aby to vyzeralo že sme zo Slovenska. Vďaka

Dobrý den, je prosím potřeba dokoupit nějaký kabel/konektor pro napájení routeru přímo z USB-C notebooku?

Dobrý den, chci napájet modem externě z aku 12V a zapojit vstup i výstup. K modemu však není dodán samostatný konektor, pouze nap. zdroj 230 V s napevno zalisovaným konektorem (rozdíl od RUT 950). Je možnost tohle vyřešit bez střihání konektoru? Děkuji

Dobrý deň, Teltonika LTE Router RUT240 som si kúpil v lete 2020. Musel som ho viac krát reklamovať a nakoniec som ho vrátil, lebo sa zistilo, že ho nieje možné pripojiť do mobilnej siete Slovak Telekom. Chyba nieje na strane operátora, ale na strane RUT240, to bol záver asi po 2 mesačnej sérii emailov. Mne sa napriek tomu tento router páči svojím spracovaním a mám info, že ak by fungoval v sieti môjho operátora, mal by byť veľmi spoľahlivý a citlivý na signál. Chcem sa preto spýtať, vyriešil sa už problém s pripojením do Slovak Telekomu? Pravdepodobne ste to riešili, pretože ma po vŕatení tovaru kontaktoval Váš obchodník a sľubil, že to bude riešiť s výrobcom. Ak máte tento problém so Slovak Telekomom vyriešený, budem vážne zvažovať jeho kúpu. Vopred vďaka za odpoveď, možno tým pomôžete aj ďalším slovenským zákazníkom.

Dobrý den, potřeboval bych vědět spotřebu ve Watech (W) potřebuji použít na ostrovní solární elektrárnu. Děkuji

Dobrý den, registrujete narust rychlosti po pripojeni druhe externi anteny, nebo je rozdil pri pouziti jedne nebo dvou anten zanedbatelny (u jedne anteny mam momentalne signal -61 DB). Dekuji

Dobrý den, je k routeru v balení dodáván kabel na napájení na 12V? Děkuji

Dobrý den, jaké modem dosahuje reálné rychlosti v praxi? U mě to je většinou 15 Mbit, na tom samém místě iPhone 8 se stejnou SIM (Vodafone) má kolem 25 Mbit. Modem má aktuálně sílu signálu -57 dBm. Tak si říkám, zda má modem dostatečně výkonný hardware na plnou LTE rychlost. Děkuji za postřehy a reálné zkušenosti, zatím je modem díky své pomalosti pro mne zklamání.

123
Diskusia a poradňa k Teltonika LTE Router RUT240
Príslušenstvo pre Teltonika LTE Router RUT240 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Teltonika LTE Router RUT240. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Teltonika LTE Router RUT240. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Teltonika LTE Router RUT240. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Teltonika LTE Router RUT240.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií