AlzaBoxy Q1 Vyhraj lístky na EURO 2024

TrueCam A3

Zobraziť katalóg
TrueCam A3
4,3 180 hodnotení
Kamera do auta rozlíšenie 1920x1080p, 5 Mpx fotografie, 2,7" LCD displej, CZ menu, uhol záberu 140°, G-senzor, nočný režim, detekcia pohybu, funkcia časovej slučky, dva druhy držiakov na sklo, funkcia okamžitého fotenia, zamykanie záznamu, USB, HDMI, vstavaná batéria 600 mAh
Kód:  CH550 Produktové číslo:  TRUECAM A3 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TrueCam A3


Cena

Kvalitná kamera za dostupnú cenu

Palubná kamera TrueCam A3 je ideálnou voľbou pre všetkých, ktorí sa chcú za nízku cenu poistiť proti prípadným komplikáciám, ktoré môžu stretnúť každého vodiča. 

Navyše si s videokamerou TrueCam A3 môžete natočiť zaujímavé zážitky priamo počas jazdy bez toho, aby ste museli zastavovať alebo zložito hľadať, kam ste kameru odložili.

Vylepšené denné a nočné natáčanie vďaka vylepšenému videočipu - model 2015!


Prehľad funkcií

  • LCD displej na okamžitú kontrolu záznamu
  • Záznam v rozlíšení FULL HD 1080p
  • G-Senzor pre automatické určenie smeru a sily nárazu
  • Detekcia pohybu - praktický pomocník pri sledovaní vášho vozidla
  • Kontrola jasu pre prispôsobenie aktuálnym svetelným podmienkam
  • Funkcia nekonečného cyklického natáčania
  • Možnosť zamykania obľúbených videí/fotografií aj počas natáčania
  • Nočný režim
  • Kompletné české menu a ovládanie s možnosťou prepnutia do ďalších jazykov
  • Jednoduchá obsluha - prehľadné a intuitívne menu, jednoduché ovládanie
  • 2 druhy prísaviek na sklo - odnímateľná a permanentná 3M prísavka

Natáčanie vo FULL HD 1080p

Výstup videa je vyhotovený vo FULL HD rozlíšení 1080p. Kamera do auta TrueCam A3 dokáže zachytiť detaily aj za zlých svetelných podmienok. Ľahko tak na videozázname rozoznáte znaky na ŠPZ aj tváre alebo postavy. 

Rozlišení videa

Denné zábery kamery TrueCam A3 s novým videočipom


Časová smyčka

Časová slučka

V prípade zaplnenia pamäte začne čierna skrinka prepisovať najstarší nahratý záznam, takže nikdy neprídete o tie najaktuálnejšie zábery. Natáčané video možno v prípade potreby zamknúť proti prepísaniu a funkciu časovej slučky možno aj vypnúť.


G-Senzor

G-Senzor je snímač, ktorý zaznamenáva pohyb jazdy v troch priestorových osiach. V prípade, že do vášho vozidla niekto narazí, autokamera zaznamená odchýlku a automaticky zamkne aktuálny záber, aby sa nemohlo stať, že sa záznam pri náraze stratí alebo prepíše časovou slučkou.

G-Senzor

Zamykání videa

Zamykanie videa

Ak si chcete uchovať práve natáčaný záber, stačí stlačiť tlačidlo zámku a záznam sa uzamkne, čím zamedzíte jeho prepísaniu iným záznamom. Tlačidlo možno použiť kedykoľvek, pri prezeraní galérie alebo aj v priebehu nahrávania.


LCD displej s českým menu

Dôležitou súčasťou výbavy kamery do auta TrueCam A3 je LCD displej, vďaka ktorému si môžete skontrolovať práve natáčaný záber, nastavovať funkcie autokamery a prezerať už natočené záznamy. Ovládacie menu čiernej skrinky TrueCam A3 je kompletne v češtine, takže vás pri jej obsluhe nečakajú žiadne prekážky.

LCD displej

Detekce pohybu

Detekcia pohybu

Vaša autokamera zachytí kohokoľvek, kto by chcel vaše zaparkované auto poškodiť, alebo by v jeho okolí vykonával čokoľvek nebezpečné. V prípade takejto nehody potom máte v ruke jasný dôkaz, či už ide o zachytenie podoby páchateľa alebo o zdokumentovanie ŠPZ páchateľa.


Nočné zábery kamery TrueCam A3 s novým videočipom


 

Ďalšie zaujímavé vlastnosti

Jednoduchá obsluhaKontrola jasu

Jednoduchá obsluha

Kontrola jasu

Kamera je nenáročná na inštaláciu aj na obsluhu. V prípade, že chcete zmeniť nastavenie, je vám k dispozícii prehľadné a intuitívne menu, vďaka ktorému si s kamerou TrueCam A3 bez problémov poradia používatelia všetkých generácií.

Aby zábery neboli príliš tmavé alebo naopak presvetlené, môžete si v menu zvoliť úroveň expozičnej hodnoty. Čím je nastavená hodnota vyššia, tým jasnejšie záznamy zaobstaráte a naopak.

LED přisvícení5MP fotografie

LED prisvietenie

5 MP fotografie

Palubná kamera TrueCam A3 obsahuje aj funkciu v podobe prisvietenia LED diódami. To je veľmi praktický prvok, zvlášť v prípade, keď potrebujete zdokumentovať nehodu a je práve tma.

Vďaka kvalitnému rozlíšeniu 5 megapixelov nájde kamera TrueCam využitie aj na fotenie, či už kvôli dokumentácii nehody alebo na akýmkoľvek iný účel.


Obsah balenia

  • 1x kamera do auta TrueCam A3
  • 1x nalepovací 3M držiak
  • 1x prísavný držiak
  • 1x USB kábel
  • 1x autonabíjačka

Doplňujúce informácie

Záznamové médium:
microSD karta až do veľkosti 32 GB 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den da se koupin jen ten drzak ten co jsem komu mel prasknul dekuji

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli kamera zobrazí na záznamu rychlost a čas.

Dobrý den, mám zájem o záznamovou kameru do auta TrueCam A3, použité zboží. U produktu uvádíte, že balení nemusí obsahovat příslušenství. Chtěla bych tedy vědět, zda ke kameře bude dodáno standardní příslušenství, uvedené v popisu produktu. Předem děkuji.

Chtěl jsem se zeptat. Ta kamera TrueCam a3 nahrává i zvuk? Pokud ne tak bych stornoval ob. a raději si vyberu jinou. Díky moc.

Prosím o sdělení, zda je možné kameru TrueCam A3 připojit k instalaci o napětí 24 Voltů (nákl.auto, autobus) děkuji.

Diskusia a poradňa k TrueCam A3
Príslušenstvo pre TrueCam A3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TrueCam A3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TrueCam A3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TrueCam A3.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií