AP+ nový vizuál Aplikace

Ufesa AC AirPro SC8400

Zobraziť katalóg
Ufesa AC AirPro SC8400
Fén na vlasy s ionizátorom, s difuzérom, príkon 2200 W, ionizácia, studený vzduch a rýchle nahriatie, počet rýchlostí 2, počet teplôt 3, pútko na zavesenie, dĺžka prívodného kábla 1.5 m, farba biela
Kód:  UFEFV241 Produktové číslo:  SC8400

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ufesa AC AirPro SC8400

Vysokovýkonný fén na vlasy

Ufesa AC AirPro SC8400 disponujúci príkonom 2200 W je spoľahlivým spoločníkom na rýchle a pritom citlivé usušenie mokrých vlasov a zároveň dopraje vlasom aj ionizačnú starostlivosť. Ponúkne vám 3 navolenia dostupných úrovní teploty a k tomu 2 nastavenia rýchlosti. Skvelú fixáciu spraveného účesu a na prvý pohľad citlivejšiu údržbu vlasov v spojení s týmto sušičom na vlasy vám umožní funkcia prúdenia studeného vzduchu. K tomu navyše vylepšená ionizácia vlasov umožní rozširovať do vzduchu anióny, ktoré hravo znížia statickú elektrinu a zaisťujú luxusný vzhľad, hebkosť a hydratáciu vašim vlasom.

Najdôležitejšie vlastnosti sušiča vlasov Ufesa AC AirPro SC8400

  • 3 možnosti navolenia teploty
  • 2 možnosti navolenia výkonu
  • Studený vzduch zafixuje účes
  • Difuzér pre prirodzený objem
  • Ionizácia uhladzuje a dodáva lesk vlasom
  • Balenie obsahuje: Pútko na zavesenie
  • Príkon sušiča na vlasy: 2200 W

Ohromný vlasový objem s ľahkosťou vyčaríte pomocou šikovného difuzéra, ktorý tiež na požiadanie dokáže vyčariť jemné kčierky vo vlasoch. Fén Ufesa AC AirPro SC8400 je doplnený úzkym koncentrátorom prúdu vzduchu pre detailný finálny styling a vysúšanie.

Parametre a špecifikácia

Príslušenstvo

Príslušenstvo
Pútko na zavesenie Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ufesa AC AirPro SC8400 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ufesa AC AirPro SC8400. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ufesa AC AirPro SC8400. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ufesa AC AirPro SC8400. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ufesa AC AirPro SC8400.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií