PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

WHIRLPOOL MWP 338 SX

Zobraziť katalóg
WHIRLPOOL MWP 338 SX
5 2 hodnotení
Mikrovlnná rúra – voľne stojaca, vnútorný objem 33 l, 7 úrovní výkonu, 900 W výkon mikrovlnného ohrevu, výkon horúceho vzduchu 1700 W, disponuje grilom s výkonom 1200 W, 36 cm otočný tanier, 3D distribúcia mikrovĺn, horúci vzduch, gril, zapekanie Crisp, časovač, automatické recepty, automatický čistiaci cyklus a rýchle rozmrazovanie, v balení crisp držiak, crisp tanier a otočný tanier, otváranie dvierok smerom dole, vonkajšie rozmery 37,3 × 49 × 54 cm (V׊×H), vnútorné rozmery 22,5 × 39,5 × 54 cm (V׊×H), nerezové vyhotovenie
Kód:  WHMW012 Produktové číslo:  859991537710 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

WHIRLPOOL MWP 338 SX

Mikrovlnná rúra v dnešnej dobe chýba len v máloktorej domácnosti. Vo voľne stojacej mikrovlnke Whirlpool MWP 338 SX ale nezískate len bežný spotrebič na ohrievanie jedla. Rúra s dizajnom SupremeChef s otváraním dole vás prekvapí a zaručene poteší svojimi funkciami a výbavou. Môžete v nej, okrem klasického ohrievania a rozmrazovania, tiež grilovať, využívať funkciu Crisp, či piecť pomocou horúceho vzduchu. Vybrané druhy prípravy je možné aj kombinovať. K dispozícii máte aj ďalšie prednastavené automatické recepty, alebo špeciálne programy ako je napríklad kysnutie, alebo rozpúšťanie masla. Na zvýšenie účinnosti rúry slúži 3D distribúcia mikrovĺn, ktorá zaručuje rovnomerné prehriatie. Elektronické ovládanie mikrovlnnej rúry Whirlpool MWP 338 SX funguje prostredníctvom prehľadného dotykového panela a jej vnútorný priestor s objemom 33 litrov s otočným tanierom s priemerom 36 cm bude zaručene vyhovujúci aj pre domácnosti s väčším počtom osôb.


Kľúčové vlastnosti mikrovlnnej rúry Whirlpool MWP 338 SX

  • Voľne stojaca mikrovlnná rúra, ktorá si nájde svoje miesto kdekoľvek
  • Whirlpool MWP 338 SX s dizajnom SupremeChef s otváraním dole
  • Možnosť voľby siedmich úrovní výkonu
  • S 3D distribúciou mikrovĺn pre rovnomerné prehriatie obsahu
  • Objem 33 l je dostatočný na ohriatie väčšieho množstva potravín
  • Otočný tanier s priemerom 36 cm
  • Multifunkčný model ponúka navyše funkciu grilu, Crisp, alebo pečenie pomocou horúceho vzduchu
  • S automatickými receptami a ďalšími špeciálnymi funkciami
  • Typ ovládania mikrovlnky Whirlpool MWP 338 SX: elektronické a dotykový displej
  • Ostatné príslušenstvo: crisp tanier, crisp držiak a otočný tanier

Hlavné technológie mikrovlnnej rúry Whirlpool MWP 338 SX

Automatické programy na jednoduchú prípravu pokrmov

Mikrovlnná rúra Whirlpool MWP 338 SX je vybavená automatickými programami, ktoré vám pomôžu s vytvorením dokonale chutného pokrmu pre vás a celú vašu rodinu. Tieto inovatívne funkcie dokážu udržať jedlo teplé ešte tesne pred podávaním, takže si vychutnáte výnimočný zážitok z každého sústa. Mikrovlnná rúra je skvelá aj na kysnutie cesta, či na prípravu lahodného domáceho jogurtu.

Mikrovlnná rúra Whirlpool MWP 338 SX s vysokým výkonom

Výkonná mikrovlnná rúra Whirlpool MWP 338 SX je skvelý pomocník do každej domácnosti. Vďaka výkonu až 1 700 W bude vaše jedlo rýchlo ohriate. Na zmäknutie masla, povolenie zmrzliny, či rozpustenie syra využite výkon 300 W. Výkon 370 W je ideálny na ohriatie pokrmov s obsahom surovín ako sú vajcia a syr. Na ohriatie pokrmov, ktoré nemôžu byť kombinované je ideálny výkon 500 W. S výkonom 600 W ohrejete ryby, mäso a zeleninu. V prípade, že potrebujete ohriať tekutiny ako je voda, polievka, či ďalšie produkty s vysokým obsahom vody, odporúčame využiť výkon MAX.

Grilujte v mikrovlnnej rúre Whirlpool MWP 338 SX

Grilované pochúťky môžete mať v každom ročnom období. Mikrovlnná rúra Whirlpool MWP 338 SX ľahko zapečie toasty so syrom, pripraví krásne chrumkavý sendvič, či všetkými milovanú grilovanú klobásku. A čo potom poriadna grilovaná zelenina ku šťavnatému steaku? To všetko za niekoľko minút!

Samočistiaci kremíkový gril na rýchlu prípravu pokrmov

Mikrovlnná rúra Whirlpool MWP 338 SX dokáže ohriať a pripraviť pokrmy rýchlejšie ako klasický gril vďaka špeciálnemu kremíku. Šetrí nielen energiu, ale aj váš čas. Veľkou výhodou kremíkového grilu je skutočnosť, že sa sám čistí, takže vám odpadá nutnosť čistenia.

Mikrovlnná rúra Whirlpool MWP 338 SX s prednastavenými receptami

Na displeji mikrovlnnej rúry Whirlpool MWP 338 SX nájdete široký výber prednastavených receptov, ktoré si zvolíte pomocou stlačenia tlačidla. Jednoducho si nastavíte jeden z receptov a rúra Whirlpool MWP 338 SX sa o všetko ostatné sama automaticky postará.

DualCrisp technológia pre perfektne chrumkavé jedlo

Krásne chrumkavé pokrmy v priebehu niekoľkých okamihov? Presne to vám sľúbi mikrovlnná rúra Whirlpool MWP 338 SX, ktorá je vybavená inovatívnou technológiou DualCrisp. Tá zaručí, že váš pokrm bude perfektne chrumkavý na povrchu a neodolateľne vláčny vnútri.

Špeciálny Crisp tanier

V príslušenstve mikrovlnnej rúry Whirlpool MWP 338 SX nájdete špeciálny Crisp tanier, ktorý slúži na prípravu chrumkavej pizze, hranolčekov, či kuracích krídeliek. Výsledkom sú rýchlo pripravené pokrmy ako z tradičnej rúry.

3D technológia umožní v mikrovlnnej rúre Whirlpool MWP 338 SX rovnomerné ohrievanie jedla

Unikátny systém distribúcie mikrovĺn umožňuje dosiahnuť dokonalú rovnomernosť varenia, ohrievania a rozmrazovania a tiež skrátenie doby varenia v mikrovlnnej rúre Whirlpool MWP 338 SX.

ForcedAir na zachovanie chuti a šťavnatosti

Mikrovlnná rúra Whirlpool MWP 338 SX je vybavená technológiou ForcedAir, ktorá cirkuluje vo vnútri rúry predhriaty vzduch. Vďaka tomu budú vaše pokrmy krásne šťavnaté a chutné.

Rýchle rozmrazenie v mikrovlnnej rúre Whirlpool MWP 338 SX

Potrebujete rýchlo rozmraziť jedlo? Mikrovlnná rúra Whirlpool MWP 338 SX vám so všetkým pomôže. K dispozícii má totiž JetDefrost funkciu, ktorá zabezpečí rýchle a pohodlné rozmrazenie.

JetStart zvýši teplo vnútri rúry Whirlpool MWP 338 SX na maximum po dobu 30 sekúnd

Mikrovlnná rúra Whirlpool MWP 338 SX vás poteší rýchlym ohrevom pokrmov, pretože disponuje funkciou JetStart, ktorá zvýši vnútri rúry teplo na maximum po dobu 30 sekúnd. Vďaka tomu zabezpečí ideálnu teplotu na ohrievanie jedál s vysokým obsahom vody. Skvelá je aj na ohrievanie polievok a nápojov.

Mikrovlnná rúra Whirlpool MWP 338 SX s funkciou na čerstvé pečivo

Kto by ráno neprivítal čerstvý chrumkavý chlieb na raňajky? Odteraz si ho môžete dopriať kedykoľvek budete chcieť. Mikrovlnná rúra Whirlpool MWP 338 SX má k dispozícii funkciu BreadDefrost, pomocou ktorej rozmrazíte chlieb jediným stlačením tlačidla. Funkcia využíva technológiu Defrost a Crisp, takže výsledkom bude krásne čerstvé pečivo.

Pripravte recepty z rôznych kútov sveta

Na prednej strane mikrovlnnej rúry Whirlpool MWP 338 SX nájdete rôzne druhy spôsobu prípravy pokrmov. Či už ide o zdravé pokrmy, etnické, či vegetariánske, vždy si môžete zvoliť presne to, čo práve potrebujete. AutoCook funkcia je vďaka tomu skvelá na prípravu rôznorodých receptov.

Jednoduchá údržba vďaka SteamClean technológii

Mikrovlnná rúra Whirlpool MWP 338 SX vás poteší nielen svojimi funkciami, ale aj ľahkou a rýchlou údržbou, pretože je vybavená špeciálnou technológiou SteamClean. Táto technológia využíva na údržbu vnútornej časti mikrovlnnej rúry energiu pary. Jednoducho stačí naliať pohár vody do špeciálnej nádoby a spustiť špeciálny program na čistenie. Výsledkom je krásne čistý vnútorný priestor mikrovlnnej rúry Whirlpool MWP 338 SX už len za 10 minút, bez zápachu a nutnosti použitia čistiacich prostriedkov.

Parametre a špecifikácia

Umiestnenie
Voľne stojaca Hotovo!
Vnútorný objem
33 l Hotovo!
Farba
Antikoro Hotovo!
Priemer otočného taniera
36 cm Hotovo!
Otváranie dvierok
Výklopné dole Hotovo!

Vyhotovenie mikrovlnnej rúry

Umiestnenie
Voľne stojaca Hotovo!
Vnútorný objem
33 l Hotovo!
Farba
Antikoro Hotovo!
Priemer otočného taniera
36 cm Hotovo!
Otváranie dvierok
Výklopné dole Hotovo!

Rozmery mikrovlnnej rúry

Vonkajšia výška
37,3 cm Hotovo!
Vonkajšia šírka
49 cm Hotovo!
Vonkajšia hĺbka
54 cm Hotovo!
Vnútorná výška
22,5 cm Hotovo!
Vnútorná šírka
39,5 cm Hotovo!
Vnútorná hĺbka
37 cm Hotovo!

Funkcie a ovládanie mikrovlnnej rúry

Ovládanie
Elektronické Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
3D distribúcia mikrovĺn, Horúci vzduch, Gril, Zapekanie Crisp, Časovač, Automatické recepty, Automatický čistiaci cyklus, Rýchle rozmrazovanie Hotovo!

Výkonnostné charakteristiky mikrovlnnej rúry

Počet úrovní výkonu
7 Hotovo!
Výkon mikrovlnného ohrevu
900 W Hotovo!
Výkon grilu
1 200 W Hotovo!
Výkon horúceho vzduchu
1 700 W Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Príslušenstvo mikrovlnnej rúry

Príslušenstvo
Crisp držiak, Crisp tanier, Otočný tanier Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

plasový kryt - velikost talíře 36 cm kde dokoupím plastový kryt této velikosti zde na alza jsem nalezl jen max 26 cm

Táto mikrovlnka by mala mať aj časovač. Prosím poraďte mi ako sa ovláda, ďakujem.

Dobrý den, lze někde koupit horní kryt parního hrnce nebo celý parní hrnec?

Dobrý den, je možné v této troubě péct buchtu na plechu. Vím, že plech nelze uchytit, ale položit ano?

Používáme starší model JT 369, který měl po stranách lyžinky na umístění pečícího plechu (podobně jako do klasické trouby). Tady lyžinky nevidím - je to ilustrační fotografií nebo pečení na plechu není možné? Děkuji.

Dobrý den, má trouba programy jako třeba na pizzu anebo na vaření rýže a jiných pokrmů??

Obsahuje balenie tejto mikrovlnkyvcrisp tanier s rúčkou? Ďakujem

Diskusia a poradňa k WHIRLPOOL MWP 338 SX
Príslušenstvo pre WHIRLPOOL MWP 338 SX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL MWP 338 SX. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WHIRLPOOL MWP 338 SX.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií