PET AD homeoffice

WHIRLPOOL ST U 83X EU

Zobraziť katalóg
WHIRLPOOL ST U 83X EU + 10 rokov záruka na motor
4,6 9 hodnotení
Sušička prádla – kondenzačná, samostatne stojaca, energetická trieda A+++, účinnosť sušenia A, maximálne množstvo bielizne 8 kg, hlučnosť 62 dB, odhadovaná ročná spotreba energie 175 kWh, napojenie na odpad, odložený štart, tepelné čerpadlo, displej, rýchly program a detská poistka, biela farba, rozmery 84,9 × 59,5 × 65,6 cm (V׊×H), hmotnosť 47,5 kg, súprava na pripojenie odpadu súčasťou balenia
Kód:  WPRO097 Produktové číslo:  869991584070 Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

WHIRLPOOL ST U 83X EU

Svieža a voňavá bielizeň so sušičkou Whirlpool ST U 83X EU

Už vás unavuje neustále rozkladanie sušiaka, vešanie bielizne a jej následné skladanie? Preto je pre vás tým správnym pomocníkom do domácnosti kondenzačná sušička Whirlpool ST U 83X EU s tepelným čerpadlom. Sušička disponuje obrovským bubnom s objemom 120 litrov a kapacitou 8 kilogramov, vďaka čomu môžete usušiť viac bielizne naraz alebo objemné kusy. Sušička je poháňaná motorom BPM Senselnverter, ktorý je veľmi tichý, úsporný a navyše sa naň vzťahuje 10-ročná záruka. Filter sušičky Whirlpool ST U 83X EU vyčistíte veľmi jednoducho, bez zásahu odborníka.


Kľúčové vlastnosti sušičky Whirlpool ST U 83X EU

  • Whirlpool ST U 83X EU pojme až 8 kilogramov bielizne
  • Sušička je poháňaná tichým motorom BPM Senselnverter
  • Sušička Whirlpool ST U 83X EU ponúka 18 sušiacich programov
  • Funkcia sušičky FreshCare+ zabráni nežiadúcej tvorbe baktérií
  • 3Dry Technology zabezpečuje prúdenie vzduchu pre ešte efektívnejšie sušenie
  • Bubon z nehrdzavejúcej ocele
  • Sušička Whirlpool ST U 83X EU má prehľadný displej, ktorý ukazuje zvolený program a čas
  • Patrí do energetickej triedy A+++
  • Účinnosť sušenia A

Hlavné technológie sušičky Whirlpool ST U 83X EU

Objavte so sušičkou Whirlpool ST U 83X EU technológiu 6. ZMYSLU 3Dry, ktorá myslí za vás

Sušička Whirlpool ST U 83X EU je vybavená technológiou 6. ZMYSEL 3Dry™. Technológia kombinuje 6. ZMYSEL a trojrozmerné prúdenie vzduchu s technológiou 3Dry. Vďaka tomu zaručuje sušička maximálne rovnomerné vysušenie bielizne a presnú dĺžku doby sušenia. Bubon sušičky Whirlpool ST U 83X EU je vybavený špeciálnymi rebrami na bokoch, vďaka čomu bielizeň nadvihujú. Bielizňou prúdi vzduchu aj zo strán. Výsledkom je perfektne usušená bielizeň v kratšom čase, najmä pri plnej kapacite bubna a s optimálnou starostlivosťou o všetky druhy bielizne.

Vychutnávajte si s funkciou FreshCare+ každý deň bez ohľadu na sušenie

Bielizeň na vás počká svieža a neotlačená aj po skončení cyklu sušenia zásluhou technológie FreshCare+. Vďaka nej bude bielizeň svieža až 6 hodín po skončení sušiaceho cyklu. Ide o dokonalú kombináciu inteligentného riadenia teploty a šetrného otáčania bubna. FreschCare+ zabraňuje šíreniu nežiaducich pachov v sušičke Whirlpool ST U 83X EU, redukuje tvorbu baktérií a zabraňuje pokrčeniu, takže na vás bude vždy čakať perfektne usušená a neotlačená bielizeň.

Motor SenseInverter pre tichý a spoľahlivý chod sušičky Whirlpool ST U 83X EU

Srdcom sušičky Whirlpool ST U 83X EU je bezuhlíkový motor SenseInverter, ktorý zaručuje tichý chod, vysoký výkon, dlhú životnosť a bezpečnú činnosť. Poteší vás nízkou spotrebou energie a úsporou až 25 % času pri zachovaní rovnakého výkonu. Výnimočne tichý chod vás nebude obťažovať ani pri sušení v noci.

SoftMove so starostlivosťou o každú tkaninu vloženú do sušičky Whirlpool ST U 83X EU

Sušička Whirlpool ST U 83X EU s technológiou SoftMove™ poskytuje bielizni maximálnu starostlivosť vo všetkých fázach sušenia. Špeciálne pohyby bubna zaručujú dokonalú ochranu obľúbených džínsov, obliečok alebo jemnej hodvábnej blúzky bez ohľadu na to, akým programom ich sušíte.

Neodolateľný moderný dizajn sušičky Whirlpool ST U 83X EU

Sušička Whirlpool ST U 83X EU vás na prvom mieste zaujme svojím moderným vzhľadom, ktorý krásne doplní akýkoľvek interiér. Harmonické línie a plochý sklenený kryt plniaceho otvoru robia zo sušičky skvelý doplnok, ktorý lahodí každému oku. Intuitívne ovládanie sušičky Whirlpool ST U 83X EU uľahčuje každodennú prácu.

Zamykacie ovládanie sušičky Whirlpool ST U 83X EU pre bezpečnosť

Táto voľba zablokuje prístup ku všetkým ovládacím prvkom sušičky Whirlpool ST U 83X EU okrem tlačidla Zap./Vyp.

Nastaviteľná úroveň vysušenia presne podľa vašich potrieb

Každý program sušičky Whirlpool ST U 83X EU má nastavený stupeň sušenia. Pri voľbe niektorých programov môžete nastaviť až štyri úrovne usušenia: na žehlenie, na dosušenie na ramienku, priamo do skrine alebo extra suché, ak si chcete odev hneď obliecť. Pri niektorých programoch je možné nastaviť aj zachovanie zostatkovej vlhkosti bielizne na uľahčenie jej vyžehlenia.

Rýchly program sušičky Whirlpool ST U 83X EU, ktorý šetrí čas a urýchľuje sušenie

Pri niektorých programoch sušičky Whirlpool ST U 83X EU môžete nastaviť rýchlejšie vysušenie bez kompromisov v oblasti starostlivosti o bielizeň.

Šetrná starostlivosť o tie najjemnejšie odevy

Sušička ST U 83X EU ponúka aj možnosť ľahkého sušenia, ktoré pri zníženej teplote sušenia umožňuje šetrnejšiu starostlivosť o bielizeň. 

Program na vlnu chráni prirodzenú krásu vlny

Sušička Whirlpool ST U 83X EU vďaka špeciálnemu programu na vlnu umožňuje chrániť krásu najjemnejších vlnených odevov. Bezpečné a šetrné sušenie vlnených odevov pri programe Vlna je podporené motorom SenseInverter, ktorý prispôsobuje pohyby bubna tak, aby odevy priľnuli k stenám bubna sušičky Whirlpool ST U 83X EU, čím sa minimalizuje plstnatenie a otieranie povrchu vlnených odevov a zvyšuje ich ochrana.

Program osvieženia bielizne bez pokrčenia za 20 minút v sušičke Whirlpool ST U 83X EU

Krátky program sušičky Whirlpool ST U 83X EU je určený na prevetranie vlákien a textílií studeným vzduchom. Nepoužívajte tento program na ešte mokré textílie. Môže sa používať s ľubovoľným objemom náplne, ale s malou náplňou je účinnejší.

Program sušičky Whirlpool ST U 83X EU pre ľahké žehlenie

Aktiváciou funkcie „ľahké žehlenie“ pomáha sušička Whirlpool ST U 83X EU predísť krčeniu bielizne vtedy, keď nemáte možnosť vyňať bielizeň zo sušičky ihneď po skončení programu. Aby sa zabránilo pokrčeniu bielizne, sušička využíva šetrné pohyby bubna v automaticky nastavených časových intervaloch po skončení cyklu. Vďaka tejto funkcii je žehlenie oveľa jednoduchšie.

Whirlpool ST U 83X EU s programom na jemné sušenie košieľ

Program špeciálne optimalizovaný na sušenie košieľ a blúzok v sušičke Whirlpool ST U 83X EU.

Sušička Whirlpool ST U 83X EU disponuje programom pre športové odevy

Program Šport sušičky Whirlpool ST U 83X EU je navrhnutý špeciálne na sušenie ľahkého športového oblečenia z rôznych druhov vlákien tak, aby sa dosiahli vždy perfektné výsledky.

Program pre prikrývky je ideálny pre objemné kusy bielizne

Tento program sušičky Whirlpool ST U 83X EU je vhodný na objemné kusy bielizne ako sú deky, prikrývky alebo vankúše.

Sušička Whirlpool ST U 83X EU ponúka perfektný program pre džínsy

Program sušičky Whirlpool ST U 83X EU Jeans je navrhnutý tak, aby oblečenie z ťažkej džínsoviny vysušil dobre a pritom šetrne.

Program na bezpečné sušenie hodvábu

Program sušičky Whirlpool ST U 83X EU Hodváb umožňuje hodvábnu bielizeň sušiť bezpečne pri veľmi nízkych teplotách.

Whirlpool ST U 83X EU s rýchlym 30-minútovým sušením

Perfektný pre malé množstvo bielizne z ľahkých materiálov.

Program na farebnú bielizeň ako ideálna starostlivosť

Tento program sušičky Whirlpool ST U 83X EU zabezpečuje, aby farebná bielizeň dostala presne takú starostlivosť, akú potrebuje. 

Sušička Whirlpool ST U 83X EU s možnosťou mini dávky (1 kg)

Nemáte možnosť naplniť celú sušičku alebo potrebujete usušiť obľúbené šaty na rande? Práve pre tieto prípady je sušička ST U 83X EU vybavená špeciálnym programom na malé dávky bielizne (1 kg). 

Whirlpool ST U 83X EU má program pre páperové bundy

Sušička Whirlpool ST U 83X EU disponuje inovatívnou technológiou, ktorá zaručuje tú najlepšiu starostlivosť o páperové odevy. Nemusíte sa báť vložiť bundu do sušičky. Sušička ju chráni a vracia jej prirodzenú mäkkosť.


  • Medzikus na prípadné uchytenie sušičky na práčku je potrebné zakúpiť zvlášť, ak nie je uvedený v popise produktu ako súčasť balenia
    (príslušenstvo je dostupné pre niektoré značky a modely)
Získajte extra záruku.
Skontrolujte typ záruky a aktivujte ju na váš výrobok tu





Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A+++ Hotovo!
Spotreba energie
1,42 kWh Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
175 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
62 dB Hotovo!
Účinnosť
A Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A+++ Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Účinnosť
A Hotovo!
Hlučnosť
62 dB Hotovo!
Spotreba energie
1,42 kWh Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
175 kWh/annum Hotovo!

Vlastnosti

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!

Rozmery sušičky

Hĺbka
65,6 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Výška
84,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
47,5 kg Hotovo!

Farba sušičky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je možné sušičku umístit nad zem na nějakou polici?máme pračku pouze 40cm hlubokou takže ji nemůžeme dát přímo na ni. Děkuji za odpověď

Dobrý den, chtěl bych se zeptat za jakých okolností (třeba i se ztrátou) je možné (nějakou dobu) používanou sušičku vrátit nebo vyměnit za jiný model od jiného výrobce. Žádný z mnoha nedostatků a závad (které se dle pokynů výrobce mají řešit vytažením ze zásuvky a opakováním "pokusu" o sušení) zatím zřejmě nezakládá důvod k reklamaci. Přesto je celkově tato sušička prakticky nepoužitelná, nechci odepsat celou její cenu vyhozením v záruce, ani ji nechci nikomu prodat jako "funkční" bazarovou. Existuje nějaká možnost? Předem děkuji za radu.

Htěl bych se zeptat, zda je uvedená hloubka sušičky 65,6 cm maximální - tzn. zda jsou v ní započtena dvířka a instalace v zadní části.

Dobrý deň je možné túto sušičkou postaviť na whirpool fscr 70413 s medzi kusomWhirlpool WPro Univerzálna stohovacia súprava SKS 101 v

Dobry den, 9.9. jsem volala , ale nikdo se mi na mail neozval, jak mi bylo prislibeno.Prosim o info, zda susicka W ST U 83X eu pujde dat na pracku Whirlpool FSCR80415. Pripadne s jakym mezidilem ? dekuji, Sklenickova

dobry den mam zajem i sušičku ale chtel bych ji na pračku whirlpool fwg71284w eu jaky mezi kus byse mel použit dekuji za odpoveď

Dobrý den, je prosím sada na připojení do odpadu, součástí sušičky ? Děkuji.

Dobrý den, mohu se zeptat zda je možné postavit sušičku na pračku WHIRLPOOL FWG 81484 WCV CS, případně jaký mezikus zvolit? Děkuji za odpověď. Lucie

Dobrý den, je možná změna strany dvířek? děkuji

Dobrý den, je možná změna strany otevírání dvířek? děkuji

123...
Diskusia a poradňa k WHIRLPOOL ST U 83X EU
Príslušenstvo pre WHIRLPOOL ST U 83X EU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL ST U 83X EU. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WHIRLPOOL ST 83X EU.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií