Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

WHIRLPOOL WTNF83ZMXH

Zobraziť katalóg
WHIRLPOOL WTNF83ZMXH
Chladnička výška 189 cm, energetická trieda A+++, objem chladničky 234 l, objem mrazničky 104 l, mraznička dole, hlučnosť 37 dB, klimatická trieda SN a T, počet políc chladničky 3, počet priehradiek mrazničky 3, Nofrost, super mrazenie, super chladenie, LED osvetlenie a displej, výška 189 cm, šírka 60.1 cm, hĺbka 72.9 cm,
Kód:  WHCHL022 Produktové číslo:  859991549780 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

WHIRLPOOL WTNF83ZMXH


KOMBINOVANÁ CHLADNIČKA
Whirlpool WTNF83ZMXH

Voľne stojaca kombinovaná chladnička WTNF83ZMXH od spoločnosti Whirlpool bude ideálnou voľbou pre tých, ktorí zháňajú energeticky úsporný spotrebič. Chladnička spadá do energetickej triedy A+++ a počas jedného roka prevádzkovania spotrebuje 181 kWh elektrickej energie. S celkovým využiteľným objemom 338 l je vhodná do väčších domácností. Prítomné sú aj moderné technológie a núdza tak nie je o beznámrazový systém Total No Frost. O dokonalý prehľad nad uskladnenými potravinami je postarané skrze praktické LED osvetlenie. Nastavenie všetkých funkcií spotrebiča je riešené pomocou prehľadného displeja, ktorý sa nachádza na čelnej strane horných dvierok. Musíme uznať, že antikorové vyhotovenie sa výrobcovi naozaj podarilo a ladné línie dovoľujú spotrebič umiestniť do každej modernej kuchyne. Chladnička Whirlpool WTNF83ZMXH je tak naozaj skvelou voľbou. 


KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI
Čím na vás zapôsobí nová chladnička?

  • Energeticky úsporná trieda A+++
  • Zvukový signál nedovretých dverí
  • Dostatok poličiek na uloženie potravín
  • 6. zmysel Fresh Control
  • Nízka hlučnosť chladiacej aj mraziacej časti
  • Udrží stálu teplotu pri výpadku elektriny

TECHNOLÓGIA 6. ZMYSEL
Udržuje čerstvé potraviny

Nová technológia s názvom 6. zmysel má za úlohu neustále monitorovať teplotu v chladničke. Ako náhle nameria akúkoľvek zmenu, okamžite vyšle signál do riadiaceho systému a aktivuje režim rýchleho chladenia. Vďaka tomu sa oveľa rýchlejšie obnoví optimálna teplota a všetky potraviny vydržia až 4 × dlhšie čerstvé.

SYMETRICKÉ PRIEHRADKY
Odolnosť pri výpadku prúdu

Chladnička ponúka skvelú ochranu proti výpadku elektriny. Vďaka kvalitnému tesneniu dverí a ďalším technológiám dokáže udržať správnu teplotu až 17 hodín po výpadku elektriny. Vo dvierkach sú umiestnené priehradky na nápoje, ktoré môžete upravovať podľa potreby. Vďaka ich symetrii možno upraviť otvárania dverí z pravého na ľavé a naopak.

FUNKCIA SUPERCHLADENIE
Rýchlo vyrovnáva teplotu

Akonáhle do chladničky Whirlpool vložíte nové výrobky, ktoré majú nižšiu ako odporúčanú teplotu, chladnička začne rýchlo dorovnávať teplotu a vaše potraviny tak vydržia omnoho dlhšie. Ako bonus navyše ušetríte peniaze aj energiu.

ENERGETICKÁ TRIEDA A+++
Šetrí vaše peniaze a čas

Chladničky disponujúce energetickou triedou A+++ sú vhodné pre tých, ktorí chcú ušetriť veľa voľného času a peňazí. S touto technológiou totiž chladničky spotrebujú menšie množstvo energie a ušetria tak váš čas, ktorý by ste inak museli pracovať.

SLOBODA PRISPÔSOBENIA
Vyhovie každému používateľovi

Je leto a vy potrebujete viac priestoru na chladené nápoje? Alebo potrebujete uchovať pečenú večeru v priebehu Vianoc? Potom určite využijete nastaviteľné police s posuvným regálom. Interiér chladničky Whirlpool skrátka prispôsobíte sami sebe.

LED OSVETLENIE
Jasne osvetlené potraviny

Technológia osvetlenia LED dokáže rozniesť svetlo v celom interiéri chladničky. To zaisťuje skvelý vizuálny efekt a pomôže vám nájsť presne to, čo v danej chvíli potrebujete.

FRESH BOX
Udržte mäso a ryby čerstvé

Špeciálna priehradka s označením FRESH BOX má ideálnu teplotu na skladovanie rýb, čerstvého mäsa a čerstvej zeleniny či ovocia. Chladnička zaisťuje, že je v komore neustále 0 °C (-1 °C až +2 °C).

NO FROST
Vyhnite sa odmrazovaniu ľadu

Systém No Frost vytvára ojedinelú klímu vhodnú na skladovanie potravín vo vašej chladničke. No Frost má dve úlohy – udržiavať v chladničke optimálnu vlhkosť, aby sa vám nevysušili potraviny a zároveň eliminovať tvorbu ľadu na stenách.


VIAC FUNKCIÍ A MIESTA NA POTRAVINY
Chladnička má pre vás pripravených niekoľko užitočných funkcií

Pri spotrebičoch bez systému No Frost sa po čase na stenách chladničky i mrazničky vytvoria kusy ľadu, ktoré treba odstrániť. Vyžaduje to vyprázdnenie celého spotrebiča, vypnutie, zdĺhavé odsekávanie ľadu a odmrazenie chladničky a mrazničky. Nielen, že je to práca veľmi nepríjemná, zdĺhavá, ale aj energeticky náročná – pri opätovnom zapnutí spotrebiča sa totiž musí znovu vychladiť celý jeho priestor a na to sa spotrebuje veľa energie. U chladničiek a mrazničiek s inteligentným systémom Total No Frost sa však týchto nepríjemností nemusíte obávať. No Frost zabraňuje vytváraniu ľadu, pretože využíva ventilátor, ktorý rovnomerne rozptyľuje suchý vzduch po priestore spotrebiča. Suchý vzduch je tiež hlavným dôvodom, ktorý bráni tvorbe ľadu, pretože bez vlhkosti sa ľad nevytvorí. Okrem toho tiež toľko nevysušuje potraviny a uchová ich dlhšie čerstvé.



Parametre a špecifikácia

Klimatická trieda
SN, T Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Farba
Antikorová Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!
Výška
189 cm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

» Všetky široké chladničky nad 60 cm
» Všetky veľké chladničky s mrazničkou
» Všetky nerezové chladničky
» Všetky voľne stojace chladničky s mrazničkou
» Všetky chladničky s mrazničkou dole
» Všetky chladničky s mrazničkou dole, chladničky s mrazničkou hore a nerezové chladničky s mrazničkou
» Všetky vstavané chladničky s mrazničkou a malé chladničky s mrazničkou

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na to nerezové provedení - jsou na lednici vidět otisky prstů nebo má povrch nějakou speciální úpravu? Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k WHIRLPOOL WTNF83ZMXH
Príslušenstvo pre WHIRLPOOL WTNF83ZMXH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL WTNF83ZMXH. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WHIRLPOOL WTNF83ZMXH hűtőszekrény fagyasztóval.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií