PET alzaplus segmenty sda v2

Winkel SW45

Zobraziť katalóg
Winkel SW45
3,2 9 hodnotení
Šijací stroj elektronický, voľné rameno, navinutie cievky, nastavenie dĺžky stehu a osvetlenie, počet druhov stehov: 12, druh stehov: základný, dĺžka stehov 2.8mm,
Kód:  WINSS848

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Winkel SW45

Winkel SW45 je elektronický šijací stroj s displejom a výberom rôznych funkcií. Stroj dáva možnosť výberu z celkového počtu 12 východiskových druhov stehov. Špeciálna pätka zaistí ľahké ušitie krokovej gombíkovej dierky. Štvorkroková gombíková dierka funguje tak, že pomocou špeciálnej pätky obšije každú stranu dierky. Voľné rameno na ušitie úzkych tvarov, ako sú nohavice alebo rukávy. V konštrukcii nájdete zabudované praktické osvetlenie.

Najdôležitejšie prednosti šijacieho stroja Winkel SW45

  • Elektronický šijací stroj disponujúci displejom a tiež voľbou funkcií
  • Ponúka výber základných druhov stehov
  • Šitie úzkych tvarov pomocou voľného ramena
  • Funkcia navinutia cievky
  • Šijací stroj umožňujúci nastavenie dĺžky stehu
  • Súčasťou je osvetlenie pre lepšiu viditeľnosť pri práci

Upozornenie: Šijací stroj SW45 sa predáva s dvoma názvami, a to Wëasy a Winkel. V oboch prípadoch sa jedná o úplne totožný produkt.

Parametre a špecifikácia

Počet druhov stehov
12 Hotovo!
Druhy stehov
Základný Hotovo!
Dĺžka stehov
2,8 mm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky šijacie stroje

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Mám český návod a stejně není možné podle něho pracovat. Spodní nit nešije. Tak nevím, co s tim mám udělat.

Proč mi nejde vyměnit spodní nítě? člůnek nasadím,vytáhnu nit a stroj nespojuje stehy. Nevím jestli to dělám dobře,protože není k dispozici český překlad.Jestli není k dispozici,tak stroj vracím. Máteli někdo návod jak vyměnit spodní níti tak prosim poraďte. Díky

nedrzi steh a nejde udtzet spodni nit

Nevím, jak mám postupovat, návod není v češtině. Můžete mi ho poslat?

Dobrý den chci se zeptat šicí stroj mi úsilí jen pár stehu pak se zamotala nit když sem to odmotala a znovu podle návodu nastavila tak šicí stroj neudělal žádný steh co s tím mám dělat mám reklamovat ? Děkuji za odpověď Pomikálková

Hmotnost siciho stroje? Dekuji

Mne sa toto iste stalo stroj vobec nespaja nite .dva krat som na tom šila .len tahate od ludi peniaze.co ked ste to o kolko zlacnili ale pre niekoho je aj 30e peniaz.som velmi sklamana a banujem ze skor som si neprecitala tuto poradnu. Velmi zly stroj a vobec ho nedoporucujem .

Jde najdu návod na šicí stroj weasy sw45 v českém jazyce

Dobrý deň, spodná niť sa nám nedá vytiahnuť. Vymenili sme ihlu, dali druhú cievku aj niť a stále nič. Viete nám poradiť?

Tak proč má hodnocení 4,5 když je to takový shit. Prodávají ho asi už dlouho, že je rozvalený skladem ?? spíš rozbaleno zákazníkem po reklamaci. Měli by matovat věci pravými jmény.

12
Diskusia a poradňa k Winkel SW45
Príslušenstvo pre Winkel SW45 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Winkel SW45. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Winkel SW45. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Winkel SW45. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Winkel SW45.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií