AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

XGIMI H2

Zobraziť katalóg
XGIMI H2
4,3 8 hodnotení
Projektor LED, na strop a na stôl, Full HD, WiFi, 3D, Bluetooth, reproduktory, 1920×1080, 16:9, svietivosť 1350 ANSI lm, kontrast 10000:1, HDMI, USB, LAN
Kód:  XGI00h2 Produktové číslo:  XGH2 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

XGIMI H2

Vychutnajte si súkromné domáce kino v detailnom Full HD rozlíšení

Špičkový projektor XGIMI H2 LED je vybavený modernou DLP LED premietacou technológiou, vďaka ktorej premietne obraz s uhlopriečkou až 300“ vo Full HD kvalite s vynikajúcimi parametrami. Prepracovaný systém chladenia a štvorkanálový lúč so svetelným výkonom 1 350 ANSI lúmenov poskytne živšie farby a jasnejší obraz aj za denného svetla. Pre dokonalý filmový zážitok je projektor XGIMI H2 vybavený duálnymi 8 W reproduktormi Harman Kardon.

Kľúčové vlastnosti LED projektora XGIMI H2

  • Natívne Full HD rozlíšenie s podporou 4K obsahu a 3D
  • Svetelný výkon 1 350 ANSI lúmenov
  • Životnosť lampy 20 000 hodín
  • Rýchle automatické zaostrovanie
  • Automatická korekcia lichobežníkového skreslenia
  • Podpora HDR10 obsahu
  • Podpora technológií Miracast, Airplay a DLNA
  • Interné úložisko 16 GB
  • Duálne reproduktory Harman Kardon 2× 8 W
  • 2× HDMI (ARC), 1× USB 2.0, 1× USB 3.0, 1× LAN
  • Bluetooth 4.0, WiFi

Vychutnajte si detailnú projekciu s uhlopriečkou až 300“

S Full HD projektorom XGIMI H2 vykúzlite vysoko kvalitnú projekciu s uhlopriečkou až 300“. S pomerom obrazu 1,2 : 1 dokáže projektor, oproti predchádzajúcim modelom, vytvoriť z rovnakej vzdialenosti väčšiu projekčnú plochu. Vychutnajte si diagonálny 100“ obraz zo vzdialenosti len 2,65 metrov od steny. Projektor XGIMI H2 navyše podporuje aktívne 3D a tiež umožní konverziu 2D filmov na 3D.

XGIMI H2 poskytuje dokonalý obraz v každom detaile

XGIMI H2 premieta obraz v detailnom Full HD rozlíšení 1 920 × 1 080 pixelov. Kvalitná LED lampa s dlhou životnosti 20 000 hodín poskytuje dostatočný jas vďaka svietivosti 1 350 ANSI lúmenov, čo je o 50 % vyššia hodnota ako u predošlého modelu. Vysoká svietivosť eliminuje vyblednuté farby a svetlý obraz pri premietaní počas dňa.

Dynamické zábery s výbornou ostrosťou

LED projektor XGIMI H2 disponuje pokročilou technológiou kompenzácie rozostrenia pohybu, ktorá využíva špeciálny algoritmus na odstránenie rozmazania pri projekcii vysoko dynamických obrazov a zároveň zvyšuje ich ostrosť. XGIMI H2 dokáže obraz automaticky zaostriť, takže nie je potrebné žiadne ďalšie manuálne nastavovanie.

XGIMI H2 vám poskytne špičkovú kvalitu zvuku

Dvojica špičkových 8 W reproduktorov Harman Kardon s priemerom 45 mm sa postará o bohatú a dynamickú zvukovú reprodukciu, ktorá vám zaručí vynikajúci audiovizuálny zážitok. Duálna pasívna basová membrána poskytne zvuk s presnými výškami, stabilnými stredmi a hlbokými basmi. XGIMI H2 môžete použiť aj ako externý Bluetooth reproduktor na jednoduché prehrávanie hudby z vášho mobilného zariadenia.

Vysoký výkon pre dokonalú plynulosť prehrávania

O špičkový výkon sa postará štvorjadrový procesor Mstar 838 Cortex-A53, výkonný grafický čip Mali T820MP3, 2 GB operačná pamäť a interné úložisko s kapacitou 16 GB. Vysoko kvalitný hardvér spĺňa všetky požiadavky na svižný beh systému a plynulé prehrávanie videa, či hranie videohier.


XGIMI H2 disponuje univerzálnou konektivitou

LED projektor XGIMI H2 je vybavený HDMI a USB konektormi na pripojenie multimediálnych prehrávačov, herných konzol, alebo externých diskov. K dispozícii je aj LAN port a výstup na slúchadlá. Pokroková technológia WiFi 802.11ac s podporou funkcie dvojitého vysielača MIMO vám poskytne stabilnejšie pripojenie k internetu na plynulejšie streamovanie online videa. S mobilným telefónom, alebo tabletom komunikuje projektor XGIMI H2 cez bezdrôtové rozhranie Bluetooth 4.0. Vo výbave nechýba ani podpora bezdrôtových technológií Miracast, Airplay na zrkadlenie obsahu z mobilných zariadení.



Parametre a špecifikácia

Natívne rozlíšenie
1920×1080 px Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!
Pomer strán
16:9 Hotovo!
Kontrast
10 000:1 Hotovo!
Minimálna projekčná vzdialenosť
1 m Hotovo!

Rozlíšenie

Natívne rozlíšenie
1920×1080 px Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!
Pomer strán
16:9 Hotovo!
Kontrast
10 000:1 Hotovo!

Projekčná plocha

Minimálna projekčná vzdialenosť
1 m Hotovo!
Maximálna projekčná vzdialenosť
7 m Hotovo!
Maximálna uhlopriečka obrazu
762 cm (300 ") Hotovo!

Technológia

Zdroj svetla
LED Hotovo!
Svietivosť
1 350 ANSI lm (1 080 ISO lm) Hotovo!
Životnosť
20 000 h (833,33 d) Hotovo!
Hlučnosť
30 dB Hotovo!
Maximálna spotreba
135 W Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
HDMI 1.4 Hotovo!
HDMI
2 ks Hotovo!
Ďalšie pripojenie
RJ-45 (LAN), USB 2.0, WiFi, Bluetooth Hotovo!

Rozhraní

Grafické vstupy
HDMI Hotovo!
Ostatné vstupy/výstupy
USB, WiFi, LAN, Audio jack výstup Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Umiestnenie
Na strop, Na stôl Hotovo!
Funkcie
3D, Miracast Hotovo!
Výbava
Reproduktory, Diaľkové ovládanie, Bluetooth Hotovo!

Rozmery

Šírka
20,1 cm Hotovo!
Výška
13,5 cm Hotovo!
Hĺbka
20,1 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,2 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň. Mam harman kardon soundbar, mam ho s TV prepojeny hdmi káblom. Fungovalo by to s tymto projektorom? Hrali by obidve zariadenia spolu alebo len soundbar? Vdaka Martin

Dobry den, pro zakoupeni potrebuji mit jistotu, ze bude mozne do XGIMI H2 nainstalovat a pouzivat jednoduse aplikaci Netflix a HBO GO. Muzu s tim pocitat? A jak je nainstaluji? Diky, Honza

Dobrý den, mám problém s vyobrazením videa ve formátu 3D. Přes domácí kino blu-ray 3D pustím film ve 3D, ale projektor obraz rozdělí do dvou. Nevím jak mám spárovat obraz do jednoho a ani v žádném nastavení jsem 3D nenašel. Můžete poradit? Díky.

Dobrý deň, návod k projektoru Xgimi h2 je prosím kde dostupný? A rovnako rada by som sa informovala či je dostupná prenosná taška na spomínaný projektor. Ďakujem za odpoved

dobrý den, jaký je rozdíl mezi projektory XGIMI H2 a XGIMI Halo? je to pouze ve svítivosti a rozměrech? nebo je tam i jiný rozdíl? který bude lépe fungovat za normálního denního světla?? moc děkuji.

dobry den, lze tento projektor uchytit na klasicky stativ?

Dobrý deň, Ak disponujem týmto zariadením, je možné k nemu dokúpiť diaľkové ovládanie, ak pôvodné sa pokazilo? Na koho sa môžem obrátiť? Dakujem

dobrá den, má projektor svůj vlastní akumulátor?

Dobrý den, čekám na chvíli, kdy budete prodávat XGIMI H3. Jak vypadá aktuální situace? Děkuji.

Dobrý den, kolik stojí nová lampa do tohoto projektoru a lze výměnu řešit přímo přes Alzu? Děkuji, Zuzana

123...
Diskusia a poradňa k XGIMI H2
Príslušenstvo pre XGIMI H2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XGIMI H2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte XGIMI H2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte XGIMI H2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: XGIMI H2.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií