Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Xiaomi Mi Smart Sensor Set

Zobraziť katalóg
Xiaomi Mi Smart Sensor Set
4,8 17 hodnotení
Zabezpečovací systém – balíček smart senzorov, súčasťou balenia: 1× gateway, 1× diaľkový spínač, 2× senzor okien/dverí, 2× senzor pohybu. Kompletné zabezpečenie domu či bytu, upozorní na akýkoľvek pohyb, ovládanie smart zariadení v domácnosti, prepojenie s aplikáciou Mi Home
Kód:  XIAP001 Produktové číslo:  473514 Stránky výrobcu

Xiaomi Mi Smart Sensor Set

Zabezpečovací set od obľúbenej čínskej značky vám dokáže aj na diaľku povedať, čo sa u vás doma udeje. Vďaka komunikácii so smart mobilnou aplikáciou Mi Home vám ihneď prídu notifikácie o otvorení okna či dverí, alebo o pohybe v miestnostiach. Všetky diely sú príjemne kompaktné a navyše nenápadne splynú s interiérom. Veľkou výhodou je tiež fakt, že systém nemusíte nijako nastavovať. Len umiestnite senzory a jediným stlačením diaľkového spínača všetko aktivujete.

Kľúčové vlastnosti setu smart senzorov Xiaomi Mi Smart Sensor Set

  • Kompletné zabezpečenie domu či bytu
  • Kontroluje pohyb v miestnostiach
  • Detekuje otvorenie okien či dverí
  • Komunikuje vzdialene cez aplikáciu
  • Kompaktná veľkosť komponentov
  • Gateway s integrovaným svetlom a reproduktorom

Zabezpečí a vyšperkuje smart domácnosť

Komunikačná brána Xiaomi Gateway komunikuje so všetkými senzormi a následne vám odosiela dáta. Jej inštalácia je jednoduchá – postačí zapojenie do zásuvky. Navyše je vybavená svetelným pásom a reproduktorom. Dokáže svietiť 16 miliónmi odtieňmi farieb RGB spektra. Zabudovaný je tiež prispôsobiteľný zvonček a dokonca aj online rádio. Zvonček možno spárovať s dverovým bezdrátovým, a ak systém využívate s Android platformou, môžete ako zvonenie nahrať súbor MP3. Ide o hlavný riadiaci modul komunikujúci v štandarde Zigbee a WiFi.

Obsah setu:

1× gateway DGNWG05LM
1× diaľkový spínač
2× senzor okien/dverí
2× senzor pohybu


TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!
Protokol
ZigBee Hotovo!
Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V češtine, V nemčine Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!
Protokol
ZigBee Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V češtine, V nemčine Hotovo!

Využitie

Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!

Vlastnosti

Fungovanie
Cez centrálnu jednotku Hotovo!
Funkcie
Montáž na dvere alebo okno, Notifikácie do mobilu Hotovo!
Horizontálny zorný uhol
170 ° Hotovo!

Typ detekcie

Typ detekcie
na dvere a okná, pohybu Hotovo!

Použitie

Použitie
samostatne Hotovo!
Viac parametrov

 

Poznámka:
» Všetky senzory otvorenia dverí a okien

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Htěl bych senzorem pohybu spínat i žárovky. Má senzor pohybu i čidlo okolního světla? Nebo mi žárovka bude spínat i přes den?

A kde je k tomu příslušenství, abych si mohl třeba dokoupit jeden senzor?

Mě by taky zajímala verze gateway + jestli náhodou gateway nemá čínskou zásuvku ... Děkuji

Dobrý den, mužu použít Xiaomi Mi Smart Sensor Set bez připojení k internetu ? děkuji Smyčka

Dobrý den, jaký je prosím dosah čidla od hubu? Jak daleko od sebe mohou být, aby to v pořádku komunikovalo?

Podporuje daný alarm Apple HomeKit?

Dobrý den, nikde jsem nenašel odpověď a tak můj dotaz zní: Budou dobře komunikovat čidla na okna s bránou po celém domě? Jedná se mi o to, jaká je možná největší vzdálenost od brány (případně překážky typu (zdi domu)). Děkuji za odpověď

Dobrý den. Lze nějak nastavit, aby notifikace do telefonu chodily pouze, pokud je spuštěn Guard mod? V současnosti je jedinou šancí, jak nedostávat notifikace, i když jsem doma (tudíž pokaždé, když přejdeme před pohybovým čidlem dostanu zprávu) jít do nastavení a natvrdo je vypnout. Nastavovat to takto pokaždé, když jdu ven není zrovna to pravé ořechové. A další dotaz: tlačítkem na control hubu jej vypnu, ale jakýkoliv signál z periferie (zde z pohybového čidla) jej opět zapne a mě zas chodí notifikace. Lze toto nějak ošetřit, nebo je to prostě vlastnost systému? Děkuji za odpovědi a rady.

Dobrý den je přístroj možno použít přes gsm (tedy sim kartu) nebo musí být použit pouze wifi signál.

Dobry den prajem, chcem sa Vas opytat, ci sa Smart HUB po kratkodobom vypadku Wi-Fi, pripadne restarte routeru, pripoji opatovne automaticky na siet alebo je nutne manualne sparovat nanovo. Dakujem z odpoved.

123...
Diskusia a poradňa k Xiaomi Mi Smart Sensor Set
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Mi Smart Sensor Set. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi Smart Sensor Set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi Smart Sensor Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xiaomi Mi intelligens érzékelőkészlet.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií