Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Zalman ZM-HPS500

Zobraziť katalóg
Zalman ZM-HPS500
5 2 hodnotení
Herné slúchadlá okolo uší, so sklápacím mikrofónom, kompatibilné s PC, impedancia 32 Ohm, rozsah 20 Hz–20000 Hz, citlivosť 110 dB/mW, menič 40 mm, pripojenie: 3.5 mm Jack, ovládanie hlasitosti, uzatvorená konštrukcia, kábel 2.3 m,
Kód:  CA054k1 Produktové číslo:  ZM-HPS500 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Zalman ZM-HPS500

Slúchadlá Zalman ZM-HPS500 ponúkajú vynikající zvuk pre hranie, počúvanie hudby, hlasovú komunikáciu a sledovanie videa. Štyridsať milimetrové meniče slúchadiel Zalman dodajú vašim ušiam bezchybnú reprodukciu zvuku za každých okolností – s plnými výškami a búrlivými basmi. Citlivý všesmerový mikrofón možno nastaviť presne podľa vašich predstáv vďaka flexibilnému adaptéru. Ovládanie hlasitosti je integrované do slúchadiel. Veľké náušníky slúchadiel Zalman ZM-HPS500 redukujú okolitý šum a sú komfortné a pohodlné aj pri dlhom hraní. Dvojúrovňový náhlavný pás rovnomerne rozkladá tlak na uši a prispôsobí sa každému používateľovi. Slúchadlá pripojíte 2,35 m dlhým káblom.

Kľúčové vlastnosti slúchadiel Zalman ZM-HPS500

  • Slúchadlá Zalman ZM-HPS500 pre hranie a počúvanie hudby
  • Bezchybná reprodukcia so 40 mm meničmi
  • Nastaviteľný citlivý všesmerový mikrofón
  • Redukcia okolitého šumu
  • Pohodlné aj pri dlhom hraní

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Platforma
PC Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Platforma

Platforma
PC Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím, není mi jasné, jak si mám vyfiltrovat ta sluchátka, která mají na ovládání hlasitosti vypínač mikrofonou. Spousta sluchátek s mikrofonoem a "ovládáním hlasitosti" má pouze potenciometr na hlasitost, ale jen některá mají na ovladači přepínač k vypnutí/odpojení mikrofonu. JAK mám taková sluchátka rozeznat od ostatních, když to v popisu není uvedené a na obrázcích (kde by se to dalo okouknutím ovládání alespoň přibližně zjistit) prakticky zásadně ovládání nezobrazujete? (zato "opravdu zajímavé a užitečné" věci, jako krabice sluchátek běžně - miliony lidí jistě při používání sluchátek koukají u vytržení místo na monitor na jejich krabici, zato asi nikdo nepotřebuje občas rychle odpojit mikrofon a je SAKRA rozdíl, jestli to jde udělat blskově jedním hmatem NEBO se velezdlouhavě proklikávat do ovládání Windows o nutnosti shodit na panel fullscreen aplikaci nemluvě). Takže - JAK na to? Nebo žádná taková sluchátka nemáte v nabídce? Děkuji za odpověď.

Dobry maju 2x3.5mm jack alebo 1x 3.5mm jack???

Majú tieto slúchdlá prestorovi zvuk?

Diskusia a poradňa k Zalman ZM-HPS500
Príslušenstvo pre Zalman ZM-HPS500 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zalman ZM-HPS500. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zalman ZM-HPS500. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zalman ZM-HPS500. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Zalman ZM-HPS500.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií