Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Zhiyun Smooth Q2

Zobraziť katalóg
Zhiyun Smooth Q2
3,5 7 hodnotení
Stabilizátor na mobilné telefóny, nosnosť 260g, výdrž 13 h, spôsob upevnenia: prispôsobiteľné čeľuste, Bluetooth, micro USB, ovládanie pomocou mobilnej aplikácie, panoramatický režim, časozberný režim a 360° režim
Kód:  ZHYa08 Produktové číslo:  C030018EUR

Zhiyun Smooth Q2

Malý, ale výkonný 3-osý stabilizátor pre chytré telefóny

Kompaktný ručný stabilizátor Zhiyun Smooth Q2 vďaka radu inteligentných funkcií povýši nahrávania videí pomocou inteligentného telefónu na novú úroveň. 3-osá stabilizácia sa postará o dokonalé zábery bez chvenia a otrasov. Tento výkonný gimbal je ideálnou voľbou pre vloggery, YouTuber a video nadšencov, ktorí si potrpia na vysokú kvalitu záberov.


Kľúčové vlastnosti stabilizátora Zhiyun Smooth Q2

  • Najkompaktnejšie a najvýkonnejšie gimbal pre chytré telefóny
  • 3-osá motorizovaná stabilizácia
  • Videá v horizontálnom i vertikálnom formáte (na výšku)
  • Kompatibilný s väčšinou telefónov iPhone a Android, vrátane modelov Plus
  • Rýchle uvoľnenie pre jednoduchá montáž na telefón bez nutnosti vyvažovanie
  • Ergonomický joystick pre jednoduché ovládanie
  • Mobilná aplikácia ZY Play (iOS a Android)
  • Výkonná batéria (4500 mAh) s výdržou až 17 hodín
  • funkcia powerbanky

kvalitná konštrukcia

Stabilizátor Zhiyun Smooth Q2 je vyrobený z kvalitnej zliatiny hliníka, ktorá zaručuje jeho vysokú pevnosť a stabilitu. Rukoväť je potiahnutá mäkkým silikónom pre zaistenie vynikajúce ergonómia a komfortného úchopu. Vďaka kompaktnému dizajnu sa gimbal pohodlne vlezie do vrecka, takže ho môžete mať vždy so sebou.


inovatívny dizajn

Vďaka inovatívnemu dizajnu sa západkou rýchleho nasadenia uvoľníte a nasadíte chytrý telefón bez nutnosti vyvažovanie. Držiak je možné nastaviť v rozmedzí od 65 mm do 85 mm. Algoritmus novej generácie vám navyše umožní veľmi ľahko vstúpiť do režimu záznamu na výšku. Prechod medzi pohotovostnom a spúšťacím režimom je zaistený pomocou sklopenia a roztiahnutie horizontálneho ramena stabilizátora.


Mobilná aplikácia ZY Play

Gimbal možno prepojiť s mobilnou aplikáciou ZY Play (Android, iOS) pomocou Bluetooth rozhrania, čím získate kreatívny nástroj pre úpravy urobených videí. Aplikácia tiež umožní nastaviť pokročilé funkcie, ako je ISO a rýchlosť uzávierky a navyše vám ponúkne rôzne návody, videá a tipy pre maximálne využitie potenciálu stabilizátora.


intuitívne ovládanie

Smooth Q2 disponuje zjednodušeným ovládaním pomocou LED indikátora, 2 tlačidiel a 5cestného joysticku pre intuitívnejšiu nastavenie polohy gimbal a jednotlivých režimov. Vo výbave nechýba štandardnej 1/4 "závit, ktorý je kompatibilný s väčšinou doplnkov na trhu. Maximálna nosnosť stabilizátora je 260 gramov.


Pokročilé filmové režimy

K dispozícii je 6 režimov, ktoré dodajú vašim nahrávkam profesionálne parametre.

  • Pán Following, Following - sledovanie zvoleného objektu
  • Dolly zoom - priblíženie / oddialenie s dramatickým filmovým efektom
  • Vortex - 360 ° zábery vo všetkých smeroch okolo vlastnej osi
  • Režim POV - 360 ° synchrónny pohyb na troch osiach
  • Filmové funkcie - časozberná, motion lapse, panoráma
  • Funkcia vertikálneho fotografovanie - vhodná pre vlog a živé vysielanie

Celodenné výdrž batérie

Výkonná dobíjacie batérie disponuje až 17 hodinami nepretržitej prevádzky za normálnych podmienok natáčania. Okrem toho je stabilizátor Smooth Q2 vybavený Micro USB konektorom s funkciou powerbanky pre pohodlné dobíjanie mobilných zariadení. Batériu môžete v prípade potreby ľahko vymeniť.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Typ zariadenia
Smartfón Hotovo!

Konektivita

Pripojenie
Bluetooth Hotovo!
Konektory
Micro USB Hotovo!
Podpora OS
Android, iOS Hotovo!

Rozšírené vlastnosti

Rozšírené vlastnosti
Ovládanie pomocou mobilnej aplikácie Hotovo!

Režimy

Integrované režimy
Panoramatický režim, Časozberný režim, 360° režim Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda je možné získat náhradní díl ke stabilizéru. Při lyžování jsem ztratil ovládací páčku stabilizéru. Lze jej pořídit, nebo se budu muset smířit s tím, že přijdu o jednu funkci a nebude to ještě estetické? Děkuji za odpověď.

Pekny den je dostupny nahradny akumulator pre tento gimbal?

Dobrý deň, Podporuje telefón Huawei P40 Pro? Ďakujem.

Dobrý den, zarazila mě jedna věc u tohoto gimbalu a rád bych se zeptal i na Vaši zkušenost. Při velmi pomalém pohybu gimbalem, primárně ve vertikálním směru (nahoru i dolu) horní tiltovací motor během tohoto pohybu lehce škube (jako by byl krokový), ale je to natolik silné, že je to na videu vidět. Pokud je pohyb rychlý, tak to není pozorovatelné. Gimbal s telefonem jsem několikrát pečlivě vyvažoval, provedl jsem i kalibraci a zkoušel jsem to i s lehkým telefonem (iphone SE) ale chová se to stejně. Máte stejnou zkušenost nebo to může být závada kusu co jsem měl u sebe?

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda-li tento stabilizátor je kompatibilní s mobilem Xiaomi Redmi Note 8 Pro? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, chybí mi k produktu podrobný návod, je k tomu jen rychlá příručka kde je velmi malo informací kde je odkaz na přečtení podrobné příručky, která ale nebyla v balení. Děkuji.

Dobrý den, nevím kde je problém, ale stabilizátor mi nejde dobít. V balení byl pouze kabel s USB konektorem na konci, který jsem vyzkoušel připojit jak do notebooku, tak do koncovky (adaptéru) od iPhonu a následně do zásuvky. Nedobíjí a stále svítí L a POV. Prosím o radu. Děkuji

Dobrý den. Jaká je váha, hmotnost "Q2"? Vy tu uvádíte 260 g, stejně jako nosnost, ale na heuréce uvádějí hmotnost 729 g. Děkuji.

Dobrý den.Aplikace ZY Play na Google Play není.Je nějaká alternativa?

Dobrý den, je možné použít s tímto stabilizátorem GoPro 8, případně s jakým adapterem? Děkuji Oldřich Jedlička

12
Diskusia a poradňa k Zhiyun Smooth Q2
Príslušenstvo pre Zhiyun Smooth Q2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zhiyun Smooth Q2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zhiyun Smooth Q2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zhiyun Smooth Q2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Zhiyun Smooth Q2.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií