Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Premium Week Samsung

43" Philips 43PUS8007

Zobraziť katalóg
43" Philips 43PUS8007
4,5 6 hodnotení
Televízor SMART ANDROID LED, 109cm, 4K Ultra HD, 50Hz, Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, WiFi, Bluetooth, Chromecast, HbbTV 2.0, hlasové ovládanie, Ambilight, Netflix, HBO Max, Apple TV, Steam Link, Voyo, O2 TV, Telly, Google Assistant, VESA 100×200, repro 20W, Dolby Atmos, DTS HD, trieda energetickej účinnosti F
Kód:  WC389i8f10 Produktové číslo:  43PUS8007/12 Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

43" Philips 43PUS8007


Radi by ste aj doma zažili rovnakú filmovú atmosféru ako v kine? Potom by vašej pozornosti nemal uniknúť televízor Philips. Skvelé obrazové zážitky získate najmä vďaka technológii LCD LED a podporovaným formátom HDR10, HDR10+, Dolby Vision a HLG. Preferované filmy a seriály z najobľúbenejších služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, budú vizuálnym pôžitkom. Potešenie zažijú aj milovníci rýchlych scén vďaka 50 / 60Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE) ponúka uspokojenie aj tým najväčším herným nadšencom. Brilantný obraz sprevádza aj ohromujúci zvuk pod taktovkou 20W reproduktorov. Smart TV Philips využíva novodobú technológiu operačného systému Android TV a jeho vydarený dizajn si vás získa. Vzhľad televízora dopĺňa čierna farba. Na montáž televízora na stenu využijete držiak VESA s rozmermi 100×200 mm. Diaľkový ovládač je súčasťou dodávaného balenia.

Televízor 43
Televízor 43

Kľúčové vlastnosti televízora 43" Philips 43PUS8007

  • Filmovú atmosféru do vášho domova vnesie televízor Philips
  • Skvelé obrazové zážitky vám predvedie technológia LCD LED a podporované formáty HDR10, HDR10+, Dolby Vision a HLG
  • Priaznivci rýchlych scén budú potešení 50 / 60Hz obnovovacou frekvenciou
  • Budete ohromení zvukom 20W reproduktorov
  • Doprajte si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 43" uhlopriečke
  • Smart TV Philips využíva moderný operačný systém Android TV
  • Výrobca pridal aj podsvietenie Direct LED
  • Môžete využiť aj funkciu HDR
  • O zvuk ako v kine sa postará technológia Dolby Atmos a DTS HD
  • K obľúbeným smart funkciám sa radí HbbTV, ovládanie hlasom a webový prehliadač
  • Obľúbená filmová tvorba a seriálová produkcia zo služieb ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Apple TV, Amazon Prime Video, Skylink Live TV, Steam Link, OKTAGON TV, SkyShowtime, Prima+, Magio TV, Telly, SledovanieTV a Canal+

Obraz televízora prináša úžasný zážitok

Nechajte starosti bokom, pohodlne sa usaďte a vychutnajte si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 43" uhlopriečke. Televízor Philips vám umožní vnímať obraz veľmi podrobne vďaka veľkému množstvu pixelov, čiže obrazových bodov. Značenie 4K vyjadruje štvornásobné množstvo zobrazovaných bodov v porovnaní s klasickou Full HD obrazovkou. Obraz je vykreslený s rozlíšením 3840 × 2160 pixelov, a tak je možné preniesť k vám na obrazovku film či program bez straty kvality. Technológia Direct LED poskytuje presné zónové podsvietenie, ktoré sa inteligentne prispôsobuje obsahu obrazu a zaručuje vynikajúci kontrast a verné podanie farieb.

Televízor 43
Televízor 43

LCD LED ponúka autentické a realistické farby

Technológia LCD LED TV ponúka pohlcujúcu zábavu. LED technológia prináša výrazný jas a brilantnú farebnú reprodukciu, čo sa pozitívne prejavuje pri sledovaní filmov v osvetlených miestnostiach. Využíva LED diódy umiestnené za LCD panelom, a tak je dosiahnutý jasný a čistý obraz.

Kompatibilný s formátmi HDR

Tento TV podporuje technológiu High Dynamic Range (HDR), ktorá umožňuje rozšírenú reprodukciu detailov zároveň v tmavých aj svetlých častiach snímanej scény. Konkrétne podporuje štandard HDR10, HDR10+, Dolby Vision a HLG. Jas obrazu je pri HDR10 nastavený podľa najjasnejšej scény. HDR10+ umožňuje, že jas obrazu sa mení dynamicky pre každú snímku. Dolby Vision umožňuje užívať si širokú škálu farebných odtieňov aj keď je obraz na maximálnom jase.

Televízor 43
Televízor 43

Staňte sa nepremožiteľným hráčom s televízorom Philips

S balíčkom herných funkcií získate výhody proti konkurenčným hráčom. Dobrá grafická kvalita, rýchlosť odozvy a okamžité reakcie sú pri hraní nesmierne dôležité. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE) bude hráčsky zážitok naozaj nezabudnuteľný. Televízor Philips pracuje ako monitor s vysokou efektivitou, ktorý splní požiadavky aj tých najnáročnejších používateľov.

S najmodernejším operačným systémom si užijete neobmedzenú zábavu

Smart televízor Android TV prináša rozmanité funkcie, ako je Google Assistant. Môžete tak využívať bezdrôtovú technológiu, zrkadlenie či hlasové povely. Navyše môžete zaradiť TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent tak môže byť vaším spoločníkom vo svete TV. Jednoducho vďaka nemu nájdete obľúbené videá v aplikáciách, čo využijú najmä tí najmenší diváci. Ľahko si tak vyhľadajú svoj obľúbený program či rozprávku bez nutnosti ručne prepisovať názov na klávesnici.

Televízor 43
Televízor 43

Využívajte všetky smart funkcie televízora Philips

Vďaka funkcii HbbTV sa televízor stáva ešte interaktívnejším zážitkom, ktorý umožňuje personalizovať sledovanie televízie a využívať ďalšie online možnosti bez toho, aby bolo nutné používať externé zariadenie alebo prepínať medzi rôznymi aplikáciami. K dispozícii máte verziu HbbTV 2.0. Cez televízor sa ľahko dostanete k webovému prehliadaču. Prezerajte si stránky priamo na obrazovke TV. Vďaka smart funkciám budete môcť prechádzať internetový obsah, vyhľadávať informácie, sledovať videá, streamovať online obsah, komunikovať prostredníctvom sociálnych médií a ďalšie.

Ideálny televízor pre každého z vás

Zaisťuje kompatibilitu a integráciu s ďalšími inteligentnými zariadeniami pomocou WiFi, Bluetooth a Chromecast. O zvuk ako v kine sa postarajú technológie Dolby Atmos a DTS HD. Dolby Atmos prináša reprodukciu 3D priestorového zvuku za použitia väčšieho množstva kanálov. V jednom kanáli sa nesie zvuk streľby, zatiaľ čo iný kanál zachytáva mechaniku zbrane, vďaka tomu bude rozloženie zvuku v priestore výrazne presnejšie a reálnejšie.

Televízor 43
Televízor 43

Užite si všetky multimediálne funkcie na jednom mieste

LCD LED televízor Philips na vás zapôsobí svojimi multimediálnymi funkciami. Ambilight je jednou z výnimočných vymožeností, ktorá dodáva televízoru ďalší rozmer. Televízor je vybavený osvetľovacím systémom, ktorý je umiestnený na zadnom paneli. LED diódy generujú svetelný efekt okolo obrazovky, ktorý reaguje na zobrazený obsah. Úlohou je poskytnúť kvalitnejší vizuálny zážitok počas sledovania a vytvoriť efekt väčšej obrazovky a živšieho zobrazenia. Keď sa vám televízne programy prestanú páčiť, pripojte pomocou USB externý disk alebo napríklad flash disk a prehrajte si svoj vlastný obsah. Príjemným bonusom je tiež funkcia Skylink fastscan, s ktorou vďaka špeciálnemu režimu skenovania nájdete rýchlo a efektívne dostupné televízne a rozhlasové kanály.

Rozmery:

58,52 × 96,28 × 22,66 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

55,82 × 7,81 cm (V × H)

Hmotnosť:

8,5 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, HDMI 2,0, slúchadlový výstup, digitálny optický/digitálny audio výstup a CI+ 1,4

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
51 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
F Hotovo!
Spotreba v HDR režime
59 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
51 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
F Hotovo!
Spotreba v HDR režime
59 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!
Podporované HDR štandardy
HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, SledovanieTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Steam Link, OKTAGON TV Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Chromecast Hotovo!
Výstupy 2.0
USB, HDMI 2.0, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+ 1.4 Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
96,28 cm Hotovo!
Výška
58,52 cm Hotovo!
Hĺbka
22,66 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
55,82 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
7,81 cm Hotovo!
Hmotnosť
8,5 kg Hotovo!
VESA prichytenie
100×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Klasický Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Za boha nemohu zprovoznit v nastavení zvuku Dolby Atmos ani prostorový virtualizér obojí je zašedlé. Jde pouze vyrovnání hlasitosti. Zkoušel jsem filmy pouštět jak BluRay disku tak z flešky i ze streamu a i když film Dolby Atmos podporuje na TV v nastavení nejde povolit posuvník je šedý a nejde na něj kliknout.

Dobrý deň, nedostal som stále relevantnú odpoveď, môžete prosím odpovedať, a vysvetliť mi to?: tento tv som si z Alzy kúpil kôli nízkej spotrebe, keď je všade udávaný údaj 51w v SDR režime, a 59w v HDR režime, čo je pri tejto veľkosti tv bezkonkurenčná spotreba, takže ma prekvapila informácia, ktorá je uvedená na výrobnom štítku tohoto TV, a síce 130w. Čo znamená táto hodnota, keďže nikde v technických parametroch, ani v manuáli sa táto hodnota nenachádza, nachádza sa len na výrobnom štítku TV. Môžete mi to prosím ozrejmiť? Ďakujem, a pekný deň. Miloš

Dobrý deň, tento tv som si z Alzy kúpil kôli nízkej spotrebe, keď je všade udávaný údaj 51w v SDR režime, a 59w v HDR režime, čo je pri tejto veľkosti tv bezkonkurenčná spotreba, takže ma prekvapila informácia, ktorá je uvedená na výrobnom štítku tohoto TV, a síce 130w. Čo znamená táto hodnota, keďže nikde v technických parametroch, ani v manuáli sa táto hodnota nenachádza, nachádza sa len na výrobnom štítku TV. Môžete mi to prosím ozrejmiť? Ďakujem, a pekný deň. Miloš

Dobrý den, na televizi nejsem schopný přes anténu naladit žádný TV ani radiový kanál. Zkoušel jsem to několikrát, provedl jsem i reinstalaci celé televize, ale nepomohlo to. Kanály stále naladit nejde. Stejnou anténu jsem zkoušel zapojit do televize TCL a ta okamžitě digitální vysílání naladila. Hledal jsem na webových stránkách Philips a našel radu, že lze zkusit aktualizovat/přeinstalovat software televize. Na webových stránkách Philips je k této TV k dispozici ke stažení verze softwaru 101.000.198.106 z prosince 2022, přičemž sama TV mi hlásí, že je v ní nainstalována verze softwaru 101.000.198.123 z května 2023. V TV je tedy novější software, než je dostupný na webových stránkách výrobce. Mám zkusit přeinstalovat software na starší verzi z prosince 2022 nebo máte případně jinou radu, jak kanály naladit? Předem děkuji

Dobrý den, co prosím znamená, že má televize klasický ovladač. Dala jsem si tento model do porovnání a u ostatních televizí byl uveden ovladač "chytrý", jaký je v tom rozdíl? Děkuji

Dobrý den, lze na tomto přístroji spustit Vodafone TV aplikaci bez dalších doplňků. Děkuji.

Lze nahrávat na USB nebo jen přehrávat?

Dobrý deň, je možné na TV nainštalovať app Kodi TV?

Dobrý den, mám dotaz, může jedna osoba poslouchat televizi se sluchátky a současně druhá osoba normálně zvuk s televize?

Dobrý den, v popisu uvádíte systém uchycení na zeď VESA 100x200mm. Ale na fotografii zad televize je zřejmé čtvercové rozložení děr. Kde je pravda?

12
Diskusia a poradňa k 43" Philips 43PUS8007
Príslušenstvo pre 43" Philips 43PUS8007 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 43" Philips 43PUS8007. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 43" Philips 43PUS8007. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 43" Philips 43PUS8007. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 43" Philips 43PUS8007.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií