AD homeoffice Vyhraj lístky na EURO 2024

55" Philips 55OLED907

Zobraziť katalóg
55" Philips 55OLED907
4,0 3 hodnotení
Televízor SMART ANDROID OLED, 139cm, 4K Ultra HD, 100Hz, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, USB nahrávanie, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, HbbTV 2.0, herný režim, hlasové ovládanie, Ambilight, Netflix, HBO Max, Apple TV, Steam Link, Voyo, O2 TV, Telly, Google Assistant, prehrávanie 360° videa, párovanie s mobilným zariadením, VESA 300×300, repro 80W, Dolby Atmos, DTS HD, DTS Play-Fi, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WC390s3a2 Produktové číslo:  55OLED907/12 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" Philips 55OLED907


Túžite po tom zažiť aj vo svojom domove filmovú atmosféru, ktorú ponúka kino? V tom prípade rozhodne stojí za zváženie televízor Philips. Skvelé obrazové zážitky získate najmä vďaka technológii OLED a podpore formátov HDR10, HDR10+, Dolby Vision a HLG. Obľúbené filmové a seriálové diela zo služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, budú skutočným potešením. Radosť pocítia aj priaznivci rýchlych scén vďaka 100 / 120Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium, Nvidia G-Sync a Ideálne pre PlayStation 5 prinesie uspokojenie aj tým najnáročnejším hráčom. Fantastickému obrazu robí spoločnosť skvelý zvuk v podaní 80W reproduktorov. Smart TV Philips sa opiera o pokročilý operačný systém Android TV a jeho pôsobivý dizajn zdôrazňuje elegantné vyhotovenie. Vzhľad televízora navyše doplní strieborná farba. Televízor môžete pripevniť na stenu pomocou držiaka VESA s rozmermi 300×300 mm. Diaľkový ovládač je súčasťou výrobku.

Televízor 55
Televízor 55

Kľúčové prednosti televízora 55" Philips 55OLED907

  • Podobnú filmovú atmosféru, akoby ste boli v kine, vám sprostredkuje televízor Philips
  • Vynikajúce obrazové zážitky ponúka technológia OLED a podporované formáty HDR10, HDR10+, Dolby Vision a HLG
  • Priaznivci rýchlych scén budú potešení 100 / 120Hz obnovovacou frekvenciou
  • Budete pohltení excelentným zvukom 80W reproduktorov
  • Užite si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 55" uhlopriečke
  • Smart TV Philips je založený na modernom operačnom systéme Android TV
  • K dispozícii sú funkcie HDR
  • O zvuk ako v kine sa postará technológia Dolby Atmos, DTS HD a DTS Play-Fi
  • Medzi obľúbené smart funkcie sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie hlasom, webový prehliadač a prehrávanie 360° videa
  • Preferované filmy a seriály z najobľúbenejších služieb ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Apple TV, Amazon Prime Video, Skylink Live TV, Steam Link, OKTAGON TV, SkyShowtime, Prima+, Magio TV a Telly

Výnimočne ostrý obraz televízora

Usaďte sa a vychutnajte si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 55" uhlopriečke. Televízor Philips predáva obraz veľmi podrobne vďaka veľkému množstvu pixelov, čiže obrazových bodov. Značenie 4K označuje štvornásobný počet obrazových bodov v porovnaní s klasickým Full HD rozlíšením. Obraz je tvorený 3840 × 2160 pixelmi, a tak je možné preniesť k vám na obrazovku film či program bez straty kvality.

Televízor 55
Televízor 55

OLED ponúka autentické a realistické farby

Technológia OLED TV poskytuje fantastický zážitok. Displej s technológiou OLED je charakteristický svojím vysokým kontrastom, širokými pozorovacími uhlami, rýchlou odozvou a výraznou reprodukciou farieb. Dokáže individuálne zapínať a vypínať jednotlivé pixely, čím dosahuje naozaj čierne odtiene. OLED displej je optimalizovaný na minimálnu spotrebu, pretože spotrebováva energiu iba pre zapnuté pixely.

Podporuje rôzne formáty HDR

Tento TV je vybavený technológiou High Dynamic Range (HDR), ktorá zaisťuje rozšírenú reprodukciu detailov, či už v tmavých, alebo svetlých častiach obrazu. Presnejšie ide o technológiu HDR10, HDR10+, Dolby Vision a HLG. Pri HDR10 je jas obrazu nastavený podľa scény s najjasnejším osvetlením. HDR10+ umožňuje, že jas obrazu sa mení dynamicky pre každú snímku. Dolby Vision vám umožní preskúmať bohatú škálu farebných odtieňov, dokonca aj pri maximálnom jase obrazu.

Dosiahnite hernú dokonalosť s televízorom Philips

S balíčkom herných funkcií získate náskok pred protihráčmi. Kvalita grafiky, rýchlosť odozvy a okamžité reakcie majú zásadný význam pri hraní hier. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium, nvidia G-Sync a ideálne pre PlayStation 5 bude hráčska skúsenosť skutočne fascinujúca. Vďaka implementácii VRR budú hry vykresľované s plynulosťou a bez narušenia zobrazenia obrazu, pričom rýchla obnovovacia frekvencia zaistí ostrý a plynulý pohyb. Televízor Philips pracuje ako monitor s vysokou efektivitou, ktorý uspokojí aj tých najnáročnejších používateľov.

Najmodernejší operačný systém ukrýva neobmedzenú zábavu

Smart televízor Android TV ponúka rôznorodé funkcie, napríklad Google Assistant. Vďaka tomu budete mať možnosť bezdrôtovo zdieľať obsah, zrkadliť mobilné zariadenie alebo PC, využívať hlasových asistentov a zaradiť TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent tak môže byť vaším radcom vo svete elektroniky. Veľmi ľahko vďaka nemu nájdete obľúbené videá v aplikáciách, čo obzvlášť využijú deti. Budú mať možnosť rýchlo nájsť svoju obľúbenú rozprávku bez toho, aby jej názov museli vyťukávať na klávesnici. Pomocou jedného inteligentného ovládača budete bez problémov ovládať všetky pripojené zariadenia. Stlačením tlačidla sa na obrazovke televízora zobrazí vami vybraná aplikácia.

Využite všetky inteligentné funkcie televízora Philips

Vďaka funkcii HbbTV sa televízor stáva ešte interaktívnejším zážitkom, ktorý umožňuje používateľom prispôsobiť si televízne zážitky a využívať ďalšie online zdroje a možnosti bez využitia ďalších zariadení alebo prepínania medzi aplikáciami. Televízor je vybavený verziou HbbTV 2.0. Cez televízor sa ľahko dostanete k webovému prehliadaču. Prezerajte si stránky priamo na obrazovke televízneho prijímača. Využitím smart funkcií si otvoríte možnosť prechádzať internetový obsah, vyhľadávať informácie, sledovať videá, streamovať online obsah a komunikovať pomocou sociálnych sietí. Inovatívnym prvkom je možnosť prehrávania videa vo formáte 360°. Vďaka ovládaciemu prvku sa budete môcť pohybovať po videu a otáčať ním všetkými smermi. Tým získate možnosť preskúmať prostredie a odhaliť detaily, ktoré by inak zostali skryté v bežnom videu.

Skvelý televízor, ktorý uspokojí každého z vás

Prepojenie s ďalšími inteligentnými zariadeniami vám sprostredkuje WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA a Chromecast. Zvukový zážitok ako v kine zaručujú technológie Dolby Atmos, DTS HD a DTS Play-Fi. Dolby Atmos umožňuje 3D reprodukciu priestorového zvuku prostredníctvom rozšíreného počtu kanálov. Jeden kanál tak môže zvukovo prenášať výstrely a iný kanál sa venuje mechanike zbrane, to zaručí väčšiu presnosť a reálnosť umiestnenia zvuku v priestore.

Užite si všetky multimediálne funkcie na jednom mieste

OLED televízor Philips vás nadchne svojimi multimediálnymi funkciami. Medzi skvelé vymoženosti patrí nadštandardná funkcia Ambilight. Ide o vstavaný osvetľovací systém umiestnený na zadnej strane televízora. Použitím farebných LED diód vytvára svetelný efekt okolo obrazovky, ktorý sa prispôsobuje podľa aktuálneho obsahu. Cieľom je zlepšiť vizuálny dojem zo sledovania televízie a vytvoriť pocit väčšej obrazovky a dynamickejšieho obrazu. Pokiaľ nemáte čas na svoj obľúbený program, nahrajte si ho pomocou USB na svoje vlastné médium a nechajte to na neskôr. Keď vás program v televízii prestane zaujímať, pripojte cez USB externý disk alebo flash disk a prehrávajte si svoj vlastný materiál. Príjemná je tiež funkcia Skylink fastscan, ktorej špeciálne skenovanie vám rýchlo a účinne nájde dostupné televízne a rozhlasové kanály. TV je označovaný ako Calman Ready, podporuje tak profesionálnu kalibráciu obrazu prostredníctvom softvéru Calman, ktorý je hojne používaný v profesionálnom audiovizuálnom priemysle.

Rozmery:

76,84 × 122,54 × 26 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

74,61 × 0,691 cm (V × H)

Hmotnosť:

19,7 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, HDMI 2,1, HDMI 2,0, slúchadlový výstup, digitálny optický/digitálny audio výstup a CI+ 1,4

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii Hotovo!
Spotreba v SDR režime
84 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
92 kWh/1000h Hotovo!

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
84 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
92 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
OLED Hotovo!
Podporované HDR štandardy
HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Magio TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Steam Link, OKTAGON TV Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium, Nvidia G-Sync, Ideálne pre PlayStation 5 Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Chromecast Hotovo!
Výstupy 2.0
USB, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+ 1.4 Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
122,54 cm Hotovo!
Výška
76,84 cm Hotovo!
Hĺbka
26 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
74,61 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
0,69 cm Hotovo!
Hmotnosť
19,7 kg Hotovo!
VESA prichytenie
300×300 Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň,z akých zdrojov dokáže 907 nahrávat tel.vysielanie na USB,HDD...

Dobrý deň, prosím vás keď sa tv kalibroval cez port hdm4 mal by som pripojiť setobox cez port hdm4? Mám OLED 707

dobrý den, jak velký disk SSD mohu připojit k této TV?

Diskusia a poradňa k 55" Philips 55OLED907
Ďalšie informácie

Philips Ambilight

Ambilight je unikátny systém priestorového osvetlenia, ktorý je dostupný len v televízoroch Philips. LED diódy umiestnené po stranách obrazovky osvetľujú stenu za televízorom a okolo neho v reakcii na aktuálne dianie. Ambilight osvetlenie si kladie za cieľ vylepšenie diváckeho zážitku pri sledovaní všetkých typov relácií vrátane filmov, športu a ďalších.

Recenzie 55" Philips 55OLED907
Príslušenstvo pre 55" Philips 55OLED907 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Philips 55OLED907. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" Philips 55OLED907. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" Philips 55OLED907. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" Philips 55OLED907.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií