AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

AEG FiberPro T9DBB89BC 3DScan BlackEdition

Zobraziť katalóg
AEG FiberPro T9DBB89BC 3DScan BlackEdition - 10 rokov záruka na invertorový motor po registrácii
4,4 6 hodnotení
Sušička prádla kondenzačná, energetická trieda A+++, s účinnosťou sušenia A, kapacita bielizne: 9kg, hlavné funkcie: napojenie na odpad, odložený štart, displej, vnútorné osvetlenie, systém proti krčeniu bielizne, voliteľný smer otvárania dvierok, bez napojenia na odpad a ovládanie mobilom, hlučnosť 62 dB, odhad. ročná spotreba energie 195 kWh/annum, biela farba, rozmery: 85×59.6×66.3 cm (V׊×H), ocenenie dTest, hmotnosť 59.46kg
Kód:  AEGSU010 Produktové číslo:  T9DBB89BC Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AEG FiberPro T9DBB89BC 3DScan BlackEdition Predaj skončil

AEG FiberPro T9DBB89BC 3DScan BlackEdition

Invertor motor so zárukou 10 rokov


Vyskúšajte modernú sušičku AEG FiberPro T9DBB89BC 3DScan BlackEdition

AEG predstavuje pokrokové spotrebiče, ktoré sa starostlivo starajú o vašu bielizeň a uchovávajú ju dlho ako novú. Môžete počítať s tým, že sušička prádla AEG FiberPro T9DBB89BC 3DScan BlackEdition vaše módne kúsky usuší vždy šetrne, ochráni každé vlákno, farbu aj štruktúru tkaniny. Táto sušička je majstrom svojho odboru. Vyniká vysoko efektívnym sušením, nízkymi nákladmi na prevádzku, mimoriadne nízkou hlučnosťou a predovšetkým je maximálne šetrná k vášmu oblečeniu. Hlavným benefitom sušičky AEG FiberPro T9DBB89BC 3DScan BlackEdition je tepelné čerpadlo, ktoré umožňuje sušenie pri nízkych teplotách. Vďaka nemu ušetríte až 40 % výdavkov za energie, a to už sa skutočne oplatí. Odstraňuje vlhkosť z tkanín pri polovičnej teplote oproti bežným bubnovým sušičkám. Zároveň nijako výrazne nepredlžuje dobu sušenia. Cyklus tepelného čerpadla tvorí odparovanie, stláčanie a kondenzácia chladiva. Tento systém je jednoduchý, účinný a lacný – čo viac si priať?

Sušička prádla s technológiou 3DScan

Sušička prádla AEG FiberPro T9DBB89BC 3DScan BlackEdition ponúka technológiu 3DScan, ktorá prispôsobuje dĺžku cyklu nameranej vlhkosti vo vnútri odevov. Vďaka tomu je cyklus maximálne efektívny a úsporný. Napr. perové bundy si uchovajú svoj vzhľad a až o 30 % vyššiu tepelnú izoláciu ako pri sušení na vzduchu.

So sušičkou prádla AEG FiberPro T9DBB89BC 3DScan BlackEdition sušíte pri nízkych teplotách

Sušička prádla AEG FiberPro T9DBB89BC 3DScan BlackEdition monitoruje cyklus sušenia pomocou precíznych senzorov. Technológia SensiDry umožňuje bezpečné sušenie pri nízkych teplotách. Vaše odevy tak nikdy nevystavuje zbytočnému teplu, vďaka čomu si oveľa dlhšie zachovajú svoju pôvodnú štruktúru. A príjemným bonusom je, že nízka teplota pomáha šetriť energiu.

Sušička sa prispôsobí vašim potrebám

Špičkový systém AbsoluteCare zahŕňa programy pre všetky druhy materiálov. Vyberte si program na mieru a bez obáv naplňte sušičku akoukoľvek bielizňou. Sušička bielizne AEG T9DBB89BC si poradí s hodvábom, vlnou aj funkčným oblečením. Nemusíte sa uspokojiť s kompromisom - sušička dosahuje vždy perfektné výsledky a chráni vaše odevy pred poškodením. Vďaka špeciálnemu dizajnu s vylepšeným tokom vzduchu je rýchlejšia a účinnejšia v porovnaní s bežnými sušičkami s tepelným čerpadlom. Aj pri kratšom sušiacom programe dostanú vaše módne kúsky profesionálnu starostlivosť, ktorú si zaslúžia.

So sušičkou prádla AEG T9DBB89BC budete stále v spojení

Priestranná sušička prádla AEG FiberPro T9DBB89BC 3DScan BlackEdition pojme až 9 kg dávku oblečenia. Iste oceníte intuitívne ovládanie pomocou prehľadného LED displeja, cez ktorý môžete zároveň sledovať prebiehajúce úkony. S mobilnou aplikáciou My AEG Care navyše môžete sušičku AEG T9DBB89BC ovládať a kontrolovať odkiaľkoľvek.


  • Medzikus na prípadné uchytenie sušičky na práčku je potrebné zakúpiť zvlášť, ak nie je uvedený v popise produktu ako súčasť balenia
    (príslušenstvo je dostupné pre niektoré značky a modely)

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A+++ Hotovo!
Spotreba energie
1,69 kWh Hotovo!
Kapacita sušičky
9 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
195 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
62 dB Hotovo!
Účinnosť
A Hotovo!

Ocenenia

Ocenenia
dTest Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A+++ Hotovo!
Kapacita sušičky
9 kg Hotovo!
Účinnosť
A Hotovo!
Hlučnosť
62 dB Hotovo!
Spotreba energie
1,69 kWh Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
195 kWh/annum Hotovo!

Vlastnosti

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!

Rozmery sušičky

Hĺbka
66,3 cm Hotovo!
Šírka
59,6 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!
Hmotnosť
59,46 kg Hotovo!

Farba sušičky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Obsahuje aj funkciu samočistiaceho kondenzátora?

Dobrý den, může být sušička spojena spojovacím dílem AEG SKP11GW3 s pračkou značky BOSCH o rozměrech Výška 84,5 cm, Šířka 59,8 cm, Hloubka 59 cm? Pokud ano, jak se konkrétně mezidíl upevňuje k prečce? (Pás okolo boků pračky a sušičky/přivrtání do zdi ... - v popisu chybí podrobnější vysvětlení) Děkuji

Dobrý den, lze tuto sušičku postavit na pračku AEG L76285FL? Děkuji za info JH

Dobrý den, lze tuto sušičku připojit k odpadu? Děkuji.

zdravim, planujem zakupit tento model chcem ju umiestnit do skrine , vpodstate na tesno, zo zadnej strany... je to ok? alebo ako je to s teplom a jeho odvadzanim?

Diskusia a poradňa k AEG FiberPro T9DBB89BC 3DScan BlackEdition
Príslušenstvo pre AEG FiberPro T9DBB89BC 3DScan BlackEdition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEG FiberPro T9DBB89BC 3DScan BlackEdition.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií