PET PET

ALCATEL ONETOUCH WATCH SM02 White

Zobraziť katalóg
ALCATEL ONETOUCH WATCH SM02 White
4,8 16 hodnotení
Smart hodinky 1,22 " IPS 240x204 kruhový displej, Bluetooth 4.0, NFC, IPS 67, batéria 210 mAh, dĺžka pásku z oboch strán ciferníku 109.2 mm + 66.74 mm
Kód:  RLX02045a5e Produktové číslo:  SM02-2CALXE7 WHITE
ALCATEL ONETOUCH WATCH SM02 White Predaj skončil

ALCATEL ONETOUCH WATCH SM02 White

Inteligentné hodinky ALCATEL ONETOUCH SM02 v príťažlivom guľatom prevedení sú predstaviteľom dnešného trendu chytrých nositeľných zariadení. Ciferník je tvorený 1,22" dotykovým displejom a na rozdiel od bežných hodiniek okrem ukazovania času zvládnu notifikácie, teda upozornenia na správy, náhľady e-mailov, notifikácie zo sociálnych médií a mnoho ďalšieho. A to všetko priamo na vašom zápästí!


Hlavné prednosti:

  • Atraktívny guľatý dizajn
  • Notifikácia zo smartphonu
  • Diaľková spúšť fotoaparátu
  • Diaľkové ovládanie hudby
  • Fitness monitoring

NFC škárovanie

Komunikácia medzi hodinkami a vašim smartphonom prebieha pomocou Bluetooth. Vďaka NFC sa hodinkami jednoducho dotknite mobilu a je spárované. SM02 sú kompatibilné so systémami Android aj iOS a skrývajú v sebe netušené možnosti. Milujete selfie? Hodinky fungujú aj ako vzdialený spúšťač fotoaparátu na vašom mobile, a tak záber zaobstaráte jedným dotykom prsta. Diaľkovo ovládajte prehrávanú hudbu vrátane pokynov play, pauza alebo skip.

Integrované senzory

Fitness nástroje slúžia pre kompletný monitoring vašich denných aktivít. Na spodnej strane hodiniek je umiestnený senzor srdcového tepu, takže budete mať prehľad o svojej tepovej frekvencii. Spočítajú vám množstvo spálených kalórií, ušlé kroky aj postrážia spánkový cyklus. Všetky údaje sa bezpečne ukladajú na stránkach výrobcu a svojimi výkonmi sa môžete smelo pochváliť priateľom či s nimi súperiť.

Vodotesné do 1 metra

ALCATEL ONETOUCH SM02 sú vodotesné do 1 metra, vziať si ich tak môžete aj na vodu. Zaujímavosťou je tiež integrovaný kompas, výškomer a vstavaný vibračný motorček. Na nabíjanie hodiniek nepotrebujete žiadny kábel, priamo v remienku je totiž integrovaný USB port pre jednoduché zastrčenie do počítača, notebooku alebo powerbanky.

Parametre a špecifikácie:

Displej:
Veľkosť: 1,22 palcov
Rozlíšenie: 240 x 204 pixelov

Vlastnosti:
Bluetooth 4.0
NFC
Vibračný motorček
Integrovaný USB port pre nabíjanie
Stupeň krytia: IP67 (odolný voči prachu a vode v hĺbke 1 m po dobu 30 minút)
Kapacita batérie: 210 mAh

Senzory:
Akcelerometer
Gyroskop
Senzor srdcového tepu
Výškomer
Kompas

Kompatibilita:
Bluetooth 4.0 a novšie
Google Android 4.3 Jelly Bean a novšie
Apple iOS 7 a novšie

Prevedenie:
Rozmery púzdra: 41,8 x 10,5 mm
Hmotnosť: 60 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ALCATEL ONETOUCH WATCH SM02 White
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALCATEL ONETOUCH WATCH SM02 White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ALCATEL ONETOUCH SM02 Smartwatch Weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ALCATEL ONETOUCH WATCH SM02 White.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií