Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Allview Viva H1001 LTE Black

Zobraziť katalóg
Allview Viva H1001 LTE Black
Tablet - Cortex A53 Quad Core 1 GHz, dotykový 10,1" 1280 x 800 IPS, RAM 1 GB, interná pamäť 8 GB, microSDXC až 128 GB, WiFi, bluetooth 4.0, GPS, 2x kamera 5 MPx + 2 MPx, microUSB, 3G / LTE, Microsite, 6000 mAh batéria, Google Android 5.1
Kód:  ALL5010a1b Produktové číslo:  TABAVVIH1001LBK Stránky výrobcu

Allview Viva H1001 LTE Black

Tablet Viva H1001 LTE od spoločnosti Allview sa pýši 10" obrazovkou s HD rozlíšením, bohatou výbavou, veľkokapacitnou batériou a to všetko za veľmi rozumnú cenu. Je určený pre všetkých používateľov, ktorí chcú mať svoje dáta, a vďaka zabudovanému 4G LTE modulu aj rýchly internet, kdekoľvek na dosah ruky. Jeho prednosťou je jednoduché použitie v každodennom živote a priateľské používateľské rozhranie Google Android 5.1.

Kľúčové vlastnosti

  • 10,1" obrazovka a kompaktné rozmery na ľahké prenášanie
  • Zabudovaný 4G LTE modul umožní pripojenie na internet takmer kdekoľvek
  • Štvorjadrový procesor a 1 GB operačnej pamäť
  • Procesor zvládne všetky bežné činnosti
  • Skvelý operačný systém Android 5.1
  • Batéria s kapacitou 6000 mAh (výdrž až 8 hodín aktívneho používania)

Bleskurýchly internet

Základným stavebným kameňom pre Viva H1001 je štvorjadrový procesor s taktom 1 GHz a spracovanie grafiky má na starosti čip Mali T720. Prostredníctvom zabudovaného LTE modulu a WiFi 802.11 b/g/n navyše môžete mať radosť z internetu aj na cestách. Nechýba GPS modul, stereo reproduktory, 5 Mpx fotoaparát s automatickým doostrovaním, ani predná kamera na videohovory a zhotovovanie selfie. Hospodárenie s energiou tabletu je ľahšie s prednastavenými voľbami. Smart Power automaticky upravuje niektoré prevádzkové parametre, aby predĺžila dobu použitie tabletu, zatiaľ čo s Custom Power môžete nastaviť vlastné úrovne jasu obrazovky, vypnutie aplikácií bežiacich na pozadí alebo vypnutie niektorých funkcií. 

Vylepšené prostredie Androidu

Android 5.1 posúva výkon systému na dosiaľ nepoznanú úroveň. Zlepšuje dotykové ovládanie a optimalizuje operačnú pamäť, takže práca s tabletom je teraz rýchlejšia a prednejšia než predtým. To sa priaznivo podpíše na bezproblémovom používaní, či už budete prechádzať webové stránky, počúvať hudbu alebo hrať hry. Súčasťou systému je Google Play, knižnica s tisíckami hier a kreatívnych aplikácií všetkého druhu zadarmo aj platených.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Uvažuji o koupi tohoto tabletu , chci se zeptat, jestli na tabletu: Allview Viva H1001 LTE Black Je vstup pro sim kartu, která je určená pro telefon a a jestli půjde využívat stejný tarif, jako pro telefon (Data). A jestli hra Pokemon Go půjde na tomto tabletu. Děkuji za odpověď

Má FM rádio?

Diskusia a poradňa k Allview Viva H1001 LTE Black
Príslušenstvo pre Allview Viva H1001 LTE Black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Allview Viva H1001 LTE Black . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Allview Viva LTE H1001 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Allview Viva LTE H1001 Schwarz.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií