AD homeoffice MPLA318265

BOSCH SMS46NW01E

Zobraziť katalóg
BOSCH SMS46NW01E
5 1 hodnotení
Umývačka riadu voľne stojacia, energetická trieda A++, 13 súprav riadu, hlučnosť 46 dB, zásuvka na príbory a aquastop, výška 84.5 cm, šírka 60 cm, hĺbka 60 cm
Kód:  BOMY97 Produktové číslo:  SMS46NW01E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSCH SMS46NW01E

Bosch SMS46NW01E je špičková, ale pritom cenovo dostupná voľne stojaca umývačka, ktorá vyniká krásnym dizajnom, ktorý zapadne do akejkoľvek kuchyne. Na jeden cyklus dokáže pojať až 14 súprav riadu a radí sa do energetickej triedy A++, takže vám ušetrí aj peňaženku. Jej hlavnou výhodou sú nielen prvotriedne technológie uľahčujúce prevádzku, ale aj Silence Plus, vďaka čomu je voľne stojca umývačka riadu extrémne tichá a hlučnosť neprekročí hranicu 46 dB.


Kľúčové vlastnosti voľne stojacej umývačky Bosch SMS46NW01E

  • Voľne stojaca umývačka Bosch na 14 súprav riadu
  • Model SilencePlus – veľmi tichý chod iba 46 dB
  • Energetická trieda A++
  • Šikovne navrhnutý vnútorný priestor – usporiadanie košov Vario a VarioFlex
  • Technológia preplachovania ActiveWater
  • Technológia ochrany skla – neustála regulácia tvrdosti vody
  • VarioSpeed Plus umýva trikrát rýchlejšie s optimálnym výsledkom umývania a sušenia
  • Výmenník tepla – zabezpečenie ideálnej teploty pre čo najlepšie výsledky
  • Motor EcoSilence Drive – vysoký výkon a tichý chod
  • Systém ochrany AuaStop

Šikovne navrhnutý priestor a ďalšie vychytávky umývačky Bosch

Klasický kôš na príbory je nahradený výsuvnou príborovou zásuvkou Vario, vďaka čomu došlo k uvoľneniu miesta v spodnom koši. Zásuvka Vario sa hodí nielen na ukladanie príborov, ale tiež aj väčších kuchynských potrieb, ako sú naberačky či metly. Do tretej úrovne ukladania sa zmestia aj malé šálky na espreso. Našli ste niekedy nerozpustené tablety na dne umývačky? Vďaka dávkovaciemu asistentu spadne čistiaca tableta priamo do malej záchytnej misky, kde ju presne mierený prúd okamžite rozpustí. Tým sa prostriedok dostane rovnomerne do celého priestoru, váš riad bude vždy perfektne čistý a vy prestanete plytvať svojimi tabletami. Možno by vás mohlo prekvapiť zistenie, aký veľký vplyv na sklo a jemnú keramiku má používaný typ vody na umývanie. Pretože mäkká voda spôsobuje koróziu skla, umývačky riadu Bosch s technológiou ochrany skla neustále regulujú stupeň tvrdosti vody.



Úsporné a veľmi efektívne umývanie s umývačkou riadu Bosch

Šetrite svoj drahocenný čas a nenechajte sa zdržovať od obľúbených činností. Tejto úspory docielite s jedinečnou funkciou VarioSpeed Plus, ktorá dokáže skrátiť dobu umývania a sušenia až o 66 %, samozrejme pri zachovaní špičkových výsledkov. Umývačka riadu Bosch disponuje systémom AquaSensor s infračerveným lúčom, ktorý sa stará o regulácii vody v závislosti od typu a stupňa znečistenia. Podľa miery znečistenia riadu systém v procese oplachovania vyhodnocuje, či v oplachovaní pokračovať alebo nie. Účinný EcoSilence motor zaisťuje nízku spotrebu elektrickej energie. Pracuje bez kief a zaručuje špičkové výsledky.





Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Typ umývačky

Typ umývačky
Štandardná Hotovo!
Umiestnenie umývačky
Voľne stojaca Hotovo!

Vlastnosti

Uloženie príborov
Zásuvka Hotovo!
Vlastnosti
Odnímateľný vrchný kryt Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
84,5 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
60 cm Hotovo!

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice
1,65 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,9 m (1,9 m) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych si u Vás koupit myčku Bosch SMS46NW01E, ale je pro mne důležitý rozměr hloubka. Uvedená hloubka je 60 cm. Potřeboval bych vědět, kolik je přesně hloubka bez horní desky. Předem děkuji.

Dobrý den, má myčka košík na příbory? Nebo jen horní rošt na příbory.Předem děkuji.

Dobrý den, rád bych se ujistil o dvou bodech: - Má myčka odnímatelnou desku? Pokud ano, bude po jejím odstranění výška myčky 81,5 cm? - Stojí myčka na vysouvacích nožičkách? Z fotky to není patrné. Pokud ano, o kolik jdou maximálně vysunout? Předem děkuji.

Diskusia a poradňa k BOSCH SMS46NW01E
Príslušenstvo pre BOSCH SMS46NW01E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH SMS46NW01E.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií