Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BOSCH SMV88TX46E

Zobraziť katalóg
BOSCH SMV88TX46E
5 10 hodnotení
Vstavaná umývačka riadu plne integrovaná, energetická trieda A+++, 14 súprav riadu, hlučnosť 41 dB, zásuvka na príbory a aquastop, výška 81.5 cm, šírka 59.8 cm, hĺbka 55 cm,
Kód:  BOMY65 Produktové číslo:  SMV88TX46E Stránky výrobcu

BOSCH SMV88TX46E

 BOSCH SMV88TX46

Váš každodenný život už nikdy nebude rovnaký

Pre pohodlné prepojenie vašich domácich spotrebičov s inteligentným telefónom, alebo tabletom je k dispozícii technológia Home Connect, ktorá využíva WiFi. Vďaka tomu môžete umývačku diaľkovo zapnúť/vypnúť alebo ovládať jej dôležité funkcie. Napríklad funkcia Easy Start vám pomôže vybrať vždy ten správny program a umývačka vás bude informovať o jeho priebehu.

 BOSCH SMV88TX46

Ekonomické sušenie s brilantným leskom

Prírodný materiál Zeolith je uložený v špeciálnej nádobe vnútri umývačky a má schopnosť pohlcovať vlhkosť a premieňať ju na teplo, ktoré sa využíva na cyklus sušenia. Minerál Zeolith sa po ukončení každého umývacieho cyklu regeneruje, vydrží počas celej doby životnosti umývačky. Celý proces sušenia vďaka tomu spotrebuje malé množstvo energie a významne znižuje využívanie výkonu umývačky.


 BOSCH SMV88TX46

Nielen pre vaše príbory, ale aj pre vaše šálky na espresso

Klasický kôš na príbory je nahradený výsuvnou zásuvkou na príbor Vario, vďaka čomu došlo k uvoľneniu miesta v spodnom koši. Zásuvka Vario sa hodí nielen na ukladanie príborov, ale tiež aj väčších kuchynských potrieb, ako sú naberačky či metly. Do tretej úrovne ukladania sa zmestia aj malé šálky na espresso.

 BOSCH SMV88TX46

Plne rozvinie silu umývacieho prostriedku

Našli ste niekedy nerozpustené tablety na dne umývačky? Vďaka asistentovi dávkovania spadne čistiaca tableta priamo do malej záchytnej misky, kde ju presne mierený prúd okamžite rozpustí. Tým sa prostriedok dostane rovnomerne do celého priestoru, váš riad bude vždy perfektne čistý a vy prestanete plytvať svojimi tabletami.


 BOSCH SMV88TX46

Veľké taniere? Žiadny problém!

Výšku horného koša ľahko upravíte aj pri plnom zaťažení vďaka systému RackMatic s plným vysunutím. Jednoduchým stlačením páčok, nachádzajúcich sa po stranách horného koša, nastavíte jeho výšku v 3 úrovniach. Tento systém uľahčuje ukladanie riadu, ale aj vypratanie košov. Poskytuje teda dostatok miesta pre väčšie hrnce a iný riad v spodnom koši.

 BOSCH SMV88TX46

Výkonný, odolný, tichý a účinný motor

Účinný EcoSilence motor zaisťuje nízku spotrebu elektrickej energie. Pracuje bez kief a zaručuje špičkové výsledky. Na zvýšenie účinnosti umývania sa už viac ako 25 rokov vyvíjajú, testujú a vyrábajú tieto bezuhlíkové motory v továrni v Michalovciach na Slovensku.


 BOSCH SMV88TX46

Optimálne umývanie silne zašpinených hrncov a panvíc

Praktická funkcia IntensiveZone, ktorá je jednou z mnohých programov, zaisťuje vyšší tlak ostrekovania a zvyšuje teplotu v dolnom koši. Táto funkcia sa postará o optimálne umývanie silne zašpinených hrncov a panvíc, zatiaľ čo oveľa chúlostivejší riad je možné umývať v hornom koši.

 BOSCH SMV88TX46

Jedno plus v hygiene

Umývačka BOSCH je vybavená funkciou HygienaPlus, ktorá je určená na umývanie riadu a kuchynských potrieb, pri ktorých je kladený vysoký dôraz na hygienu. Vďaka zvýšeniu teploty počas oplachovania na 70 °C je zabezpečené odstránenie až 99 % všetkých baktérií a mikróbov.


 BOSCH SMV88TX46

Umyté a usušené 3× rýchlejšie

Šetrite svoj drahocenný čas a nenechajte sa zdržovať od obľúbených činností. To docielite s jedinečnou funkciou VarioSpeed Plus, ktorá dokáže skrátiť dobu umývania a sušenia až o 66 %, samozrejme pri zachovaní špičkových výsledkov.

 BOSCH SMV88TX46

Menej vody, menej energie a lepšie umytý riad

Umývačka Bosch disponuje systémom AquaSensor s infračerveným lúčom, ktorý sa stará o reguláciu vody v závislosti od typu a stupňa znečistenia. Podľa miery znečistenia riadu, systém v procese oplachovania vyhodnocuje, či v oplachovaní pokračovať alebo nie.


 BOSCH SMV88TX46

Záruka 10 rokov proti prehrdzaveniu vnútorného plášťa umývačiek Bosch

Vďaka použitiu kvalitných materiálov a perfektnému spracovaniu poskytuje spoločnosť Bosch k štandardnej záruke navyše ešte zadarmo desaťročnú záruku na prehrdzavenie vnútorného plášťa umývačky. Záruku automaticky získate, ak si zakúpite umývačku Bosch a spĺňate všetky požiadavky uvedené v podrobných podmienkach.

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, kde se prosím tento model vyrábí? V Německu? Děkuji.

Dobrý deň jedna sa o vstavanu umývačku?

Jakou kdo mate kdo zkusenost s tim Zeolith susenim? Funguje to? Chtel jsem tuhle mycku, ale chybejici automaticky otvirani na konci myti me fakt stve a nejakym marketingovym krasozvastum o revolucnim suseni neverim, zajimala by me neci osobni zkusenost.

Dobrý den, má tato myčka funkci OPEN ASSIST? Pokud ne, prosím o informaci, která myčka Bosch tuto funkci má. Děkuji

Dobry Den, aky je dlhy napajaci kabel k tejto umyvacke riadu?

Dobry den, ma tento model funkci automatického otevření dveří na konci programu? Diky.

Tahle nemá panel, ale je plně integrovaná = máte ji špatně zařazenu.

Dobrý deň, má táto myčka funkciu premietania času a stavu programu na podlahu?

Dobrý den. Je tato myčka vhodná pro instalaci do kuchyně IKEA (systém METOD)?

Dobrý den, dotaz vzhledem k uváděné záruce 10 let na prorezavění vnitřního pláště: z jakého materiálu tento plášť je (nerez/smalt)?

12
Diskusia a poradňa k BOSCH SMV88TX46E
Príslušenstvo pre BOSCH SMV88TX46E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH SMV88TX46E.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií