Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Siguro kuchyňský robot

BOSCH TWK7203

Zobraziť katalóg
BOSCH TWK7203
4,7 22 hodnotení
Rýchlovarná kanvica – s reguláciou teploty, antikorová, objem 1,7 l, príkon 2200 W, filter, otočná základňa, skrytá špirála a úložný priestor na kábel, automatické vypnutie, ochrana proti prehriatiu, zvuková signalizácia, udržanie teploty, ukazovateľ vodnej hladiny, vyberateľný filter
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  BOSVK923 Produktové číslo:  TWK7203 Stránky výrobcu

Zvýhodnené súpravy

124,42 €
Kúpiť balíček

BOSCH TWK7203

Ak hľadáte kvalitnú a pritom skvele dizajnovo vyhotovenú rýchlovarnú kanvicu, potom ste tu správne. Varná kanvica BOSCH TWK7203 z dvojitého plášťa z nehrdzavejúcej ocele vám ponúka objem 1,7 l a pohodlné plnenie. Kanvica má veľký otvor, vďaka ktorému je nasledujúce čistenie a údržba naozaj jednoduchá a rýchla. Rýchlovarná kanvica ponúka 7 možností nastavenia teploty pre plnú arómu čaju alebo na prípravu dobrej kávy. Výhodou kanvice BOSCH TWK7203 je ľahko čitateľná vodná stupnica. Praktická funkcia KeepWarm zaistí ohriatu vodu na požadovanej teplote až 30 minút. Kanvica má základňu s možnosťou uloženia kábla a disponuje optimálnou hubicou pre naliatie vody do šálok. Všetky funkcie ovládate na dotykovom displeji.


Kľúčové vlastnosti rýchlovarnej kanvice BOSCH TWK7203

  • Rýchlovarná kanvica BOSCH TWK7203 z kvalitného dvojitého plášťa z nehrdzavejúcej ocele
  • Funkcia KeepWarm: voda zostáva horúca až 30 minút
  • Praktický dotykový displej pre ľahkú obsluhu
  • Možnosť nastavenia 7 stupňov teploty
  • Ľahko čitateľná vodná stupnica
  • Kanvica má základňu s možnosťou uloženia kábla
  • Odnímateľný filter proti vodnému kameňu
  • Pohodlné používanie kanvice BOSCH TWK7203 vám zaisťuje 360° základňa
  • Veko pohodlne otvoríte stlačením jedného tlačidla
  • Kanvica BOSCH šetrí energiu
  • Zakrytý vykurovací článok

Rýchlovarná kanvica BOSCH TWK7203 ponúka vysoký výkon

Pohodlné plnenie kanvice BOSCH

Výkonná rýchlovarná kanvica TWK7203 vám ponúka komfortné používanie. Veko pohodlne otvoríte stlačením jedného tlačidla a naplníte vodou.

Neodolateľná chuť čaju vďaka možnosti nastavenia presnej teploty

7 možností nastavenia teploty pre plnú arómu čaju

Rýchlovarná kanvica BOSCH TWK7203 je skvelý pomocník do každej domácnosti. Milovníci chutného čaju zaiste ocenia možnosť 7 nastavení teploty. Pohodlne si tak nastavíte teplotu 70 °C, 75 °C, 80 °C, 85 °C, 90 °C, 95 °C a 100 °C. Každý čaj vyžaduje inú teplotu a odteraz si ju môžete jednoducho nastaviť. Displej sa rozsvieti, keď dosiahne príslušnú teplotu. Čaj tak bude mať plnú chuť a arómu vďaka teplote, ktorú presne potrebuje.

Rýchlovarná kanvica BOSCH TWK7203 ponúka najväčší komfort

Bezpečnosť na prvom mieste s nerezovou kanvicou BOSCH

Rýchlovarná kanvica BOSCH TWK7203 je vyrobená z dvojitého plášťa z nehrdzavejúcej ocele, ktorý sa menej zahrievaVďaka tomu vám zaistí maximálne pohodlie a bezpečnosť pri jej používaní. Teplota ohriatej vody sa zároveň udrží dlhšie.

Praktický dotykový displej kanvice BOSCH TWK7203

Aby ste mali čo najväčšie pohodlie a komfort počas používania, je rýchlovarná kanvica BOSCH TWK7203 vybavená prehľadným dotykovým displejom. Všetky funkcie spustíte jemným dotykom na ovládací prvok na základni kanvice. Nastaviť možno napríklad zapnutie/vypnutie, výber teploty a funkciu udržiavania teploty Keep Warm.

Odnímateľný filter proti vodnému kameňu

Aj vodný kameň môže výrazne ovplyvniť chuť vášho obľúbeného čaju. Rýchlovarná kanvica BOSCH TWK7203 je vybavená odnímateľným filtrom, ktorý zamedzí akémukoľvek vniknutiu vodného kameňa. Do kanvice sa tak nedostanú žiadne hrudky. Filter po odobratí ľahko vyčistíte.

Veľmi jednoduché napájanie rýchlovarnej kanvice BOSCH

Pohodlné používanie kanvice BOSCH TWK7203 vám zaisťuje 360° základňa, vďaka ktorej môžete kanvicu umiestniť akokoľvek. Kanvica sa bude zahrievať bez ohľadu na to, kde ju umiestnite. Kábel je pripojený k základni, takže vám nijako nebude prekážať v premiestnení kanvice.

Kanvica BOSCH TWK7203 šetrí energiu

Potrebujete zaliať 2 hrnčeky kávy a nechcete zbytočne plytvať energiou navyše? Pomocou ľahko čitateľného ukazovateľa vidíte presné množstvo vody, ktorú bude potrebné zahriať. Vďaka tomu vám rýchlovarná kanvica BOSCH TWK7203 šetrí nielen energiu, ale aj vašu peňaženku. Stačí len doplniť vodu na požadovanú úroveň.

Funkcia KeepWarm

Zrovna vám niekto volá a vy máte horúcu vodu vo varnej kanvici? Pokojne si telefón bežte vybaviť. Kanvica BOSCH TWK7203 je totiž vybavenú praktickou funkciou KeepWarm, vďaka ktorej zostáva ohriata voda na požadovanej teplote až 30 minút. Vodu do tej doby nebudete musieť znovu ohrievať. Šetríte nielen energiu, ale aj váš čas.

Jednoduché čistenie rýchlovarnej kanvice BOSCH TWK7203

Priestor na uloženie kábla v základni

Už žiadne prekážajúce káble všade kam sa pozriete. Rýchlovarná kanvica BOSCH TWK7203 má pod základňou priestor na uloženie kábla. Kábel si nastavíte presne tak, aká je potrebná dĺžka medzi zástrčkou a prístrojom. Okrem iného možno kábel uložiť celkom do základne, takže vám nebude nijako prekážať. Kanvicu tak ľahko uložíte do skrine či priehradky.

Krytý vykurovací článok kanvice BOSCH TWK7203

Výhodou rýchlovarnej kanvice BOSCH TWK7203 je zakrytý vykurovací článok, vďaka čomu je nasledujúca údržba a čistenie jednoduchšie.


Parametre a špecifikácia

Porovnať

Materiál

Materiál
Nerez Hotovo!

Vlastnosti

Objem
1,7 l Hotovo!
Funkcie
Automatické vypnutie, Udržanie teploty, Ochrana proti prehriatiu, Regulácia teploty, Ukazovateľ vodnej hladiny, Zvuková signalizácia Hotovo!
Príkon
2 200 W Hotovo!
Typ filtra
Vyberateľný Hotovo!

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zobrazuje se nějak aktuální/skutečná teplota vody?

Kanvica BOSCH TWK7203 vydava pri zovreti vody zvuk? Mame taku doma a to pipanie nam dost vadi.

Dobrý den, pamatuje si poslední teplotu, nebo je třeba pokaždé volit znovu?

Dobrý den, dokážete prosím uvést rozměry základny konvice? Díky

Diskusia a poradňa k BOSCH TWK7203
Príslušenstvo pre BOSCH TWK7203 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH TWK7203. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BOSCH TWK7203. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BOSCH TWK7203. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOSCH TWK7203.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií