PET AlzaBoxy Q1

CANDY CBTD 7A1TE-S

Zobraziť katalóg
CANDY CBTD 7A1TE-S + 5 rokov záruka po registrácii
Sušička prádla kondenzačná, energetická trieda A+, kapacita bielizne: 7kg, hlavné funkcie: odložený štart, hlučnosť 67 dB, odhad. ročná spotreba energie 246 kWh/annum, rozmery: 85×59.5×46.5 cm (V׊×H), hmotnosť 41kg
Kód:  CANSU013 Produktové číslo:  31900014 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CANDY CBTD 7A1TE-S


Vstavaná sušička bielizne Candy CBTD 7A1TE-S

Pre všetkých, ktorí si chcú výrazne uľahčiť sušenie bielizne, sa stane ideálnym domácim pomocníkom vstavaná sušička Candy CBTD 7A1TE-S. Tá sa vyznačuje nielen svojím elegantným dizajnom, ale takisto aj modernými funkciami, ktoré maximálne uľahčia a spríjemnia jej používanie. Spotrebič patrí do energetickej triedy A+ a počas svojej prevádzky dosahuje maximálnu hlučnosť na úrovni 67 dB.

Candy CBTD 7A1TE-S

Pohodlná obsluha

Pri opakovanom plnení sušičky iste oceníte vysoko posadené dvierka. Tie sa nachádzajú o 35 mm vyššie, než je typické.

Candy CBTD 7A1TE-S

Certifikát Woolmark

O svoju bielizeň sa vôbec nemusíte obávať, pretože spotrebič disponuje uznávaným certifikátom Woolmark. Vďaka špeciálnym pohybom bubna a prísnej kontrole teploty je bielizeň chránená pred akýmkoľvek poškodením a pokrčením.

Candy CBTD 7A1TE-S

Odložený štart

Sušenie bielizne vás nemusí nijako obmedzovať. Stačí použiť funkciu odloženého štartu. Vďaka tomu môžete spustiť sušičku aj v dobe keď ste mimo domova tak, aby ste po návrate už len vybrali suché oblečenie.

Candy CBTD 7A1TE-S

Nízka energetická spotreba

Sušička bielizne Candy CBTD 7A1TE-S je vybavená tepelným čerpadlom. Vďaka tomu patrí do úspornej triedy A+. Pokojne tak môžete používať práčku aj sušičku zároveň bez obavy o preťaženie ističa.

Candy CBTD 7A1TE-S

5-litrový zásobník na vodu

Easy Case zásobník na vodu je unikátna nádoba, ktorá zachytáva vodu počas cyklu sušenia. Vodu tak môžete znovu použiť napríklad pri žehlení.

Candy CBTD 7A1TE-S

Maximálne ľahké žehlenie

Sušička bielizne Candy CBTD 7A1TE-S pomocou senzora vlhkosti vysuší bielizeň presne tak, aby bolo jej žehlenie čo najľahšie.

Candy CBTD 7A1TE-S

Kľúčové vlastnosti sušičky bielizne Candy CBTD 7A1TE-S

  • Vstavaná sušička bielizne
  • Kapacita 7 kg
  • 14 základných programov + 30 Smart Touch
  • Hĺbka len 46,5 cm
  • Nutná inštalácia ventilačnej mriežky v sokli po zabudovaní do nábytku
  • Trieda energetickej účinnosti A+
  • Medzikus na prípadné uchytenie sušičky na práčku je potrebné zakúpiť zvlášť, ak nie je uvedený v popise produktu ako súčasť balenia
    (príslušenstvo je dostupné pre niektoré značky a modely)

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A+ Hotovo!
Spotreba energie
1,2 kWh Hotovo!
Kapacita sušičky
7 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
246 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
67 dB Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A+ Hotovo!
Kapacita sušičky
7 kg Hotovo!
Hlučnosť
67 dB Hotovo!
Spotreba energie
1,2 kWh Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
246 kWh/annum Hotovo!

Vlastnosti

Typ modelu
Vstavaný model Hotovo!

Rozmery sušičky

Hĺbka
46,5 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!
Hmotnosť
41 kg Hotovo!

Funkcie

Funkcie sušičky
Odložený štart Hotovo!
Súprava na pripojenie k odpadu
Nie Hotovo!
Viac parametrov

Hoover, pôvodom americká značka založená pred viac ako 100 rokmi, patrí medzi európskych lídrov v starostlivosti o podlahy. V sortimente značky je celý rad klasických vreckových či bezvreckových vysávačov, valcových, ručných aj tyčových vysávačov, ale aj robotické vysávače, parné mopy a iné špeciálne produkty. Pod značkou Hoover sa na slovenskom trhu od jesene 2015 predávajú aj veľké domáce spotrebiče, a to voľne stojace a takisto aj vstavané. Všetky produkty Hoover sa vyznačujú vysokou mierou inovatívnosti, najmodernejšími technológiami a originálnym dizajnom. Značka je určená náročnejším spotrebiteľom a ponúka veľké portfólio tzv. smart výrobkov. Toto umiestnenie v prémiovom segmente zhŕňa slogan: „Born Innovative“ po slovensky „Zrodený k inovácii“.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, sú súčasťou balenia ja pánty na dvierka?

Dobrý den, Jake je celková hloubka sušičky? Uváděna hloubka 46,5 cm je pouze hloubka skeletu?

Prosím bude ještě tato vestavná sušička za tuto slevněnou cenu 9990korun?nebo už sní nepočítáte.ihned bych si ji objednal.Bohužel jsem nestihnul akci.Děkuji

Dobrý den. Chtěli bychom si koupit sušičku, nemusí být vestavěná, ale náš prostor je omezen na výšku 82,5 cm Nabízí se nám tedy jediná možnost, a to vestavěná sušička. Tu nabízíte pouze tuto jednu Candy nebo je možnost i jiných vestavěných sušiček? Jak je to přesně s tou výškou - dle obrázku této Candy je výška nastavitelná na 825-850 mm. To je nastavitelnost nožiček nebo jak nastavím výšku? Kolik cm je potřeba mít nad horní částí sušičky a kolik po stranách? Zespoda je potřeba mít také nějaké prostor nebo sušička může stát rovnou na zemi bez nožiček? Jak je hodnocena tato sušička? Děkuji. M. Srbová

udaj o spotrebe kWh/annum hadam neni uplne spravne?

Diskusia a poradňa k CANDY CBTD 7A1TE-S
Príslušenstvo pre CANDY CBTD 7A1TE-S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY CBTD 7A1TE-S.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií