Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CANDY CSW 596D-S

Zobraziť katalóg
CANDY CSW 596D-S
3,8 4 hodnotení
Práčka so sušičkou A, 9 / 6kg, 1500ot./min., Hlučnosť prania 57dB, 16 základných programov + 40 Smart Touch, odložený štart, Anti Overflow, AC motor, Smart Touch, Rýchle programy 14, 30, 44 a 59 min, Woolmark Apparel Care , digitálny displej, detský program, VxŠxH 85x60x60cm
Kód:  FAC1178c Produktové číslo:  31007424 Stránky výrobcu

CANDY CSW 596D-S

Pre všetkých, ktorí nemajú možnosť sušiť svoju bielizeň v byte alebo vonku, sa stane ideálnym domácim pomocníkom práčka so sušičkou CANDY CSW 596D-S. Vyznačuje sa nielen elegantným vzhľadom, ale aj modernými funkciami, bez ktorých si nemožno modernú domácnosť predstaviť. S 1 500 otáčkami za minútu a bubnom s veľkým objemom (9 kg pranie/6 kg sušenie) sa môžete tešiť na to, že vaša bielizeň bude skvele vypraná i dokonale vysušená. Spotrebič patrí do energetickej triedy A, takže sa môžete spoľahnúť na jeho energetickú úspornosť.

Kľúčové vlastnosti

  • Elegantná práčka so sušičkou
  • Prepojenie s mobilným telefónom, ktorým môžete práčku ovládať
  • Pohodlné hlasové ovládanie
  • 16 základných programov a 40 programov Smart Touch
  • Špeciálny bubon Shiatsu s masážnymi bodmi pre šetrnú starostlivosť o tkaniny
  • Sušenie prebieha na 3 úrovniach – extra suché, na žehlenie, na ramienko

Množstvo zaujímavých funkcií

CANDY CSW 596D-S je vybavená špeciálnym bubnom Shiatsu, ktorý vyniká masážnymi bodmi na povrchu pre šetrnú starostlivosť o tkaniny. Na výber máte zo 16 základných programov a 40 programov Smart Touch. Vybrať si tak môžete napríklad režim na bielu bielizeň a predpierku, na pranie syntetických tkanín, bavlny detskej bielizne či vlny. Zvoliť môžete denný program trvajúci 59 minút alebo rýchly program na 14, 30 i 44 minút. Pokiaľ ide o sušenie, vyberiete si z 3 úrovní – extra suché, na žehlenie, na ramienko. Samozrejmosťou je tiež funkcia odloženého štartu o 24 hodín, rovnako ako funkcia odloženého konca. Bezpečnostný zámok pri dverách práčky znemožní otvorenie dvierok počas prania a špeciálna poistka Antioverflow zabráni nechcenému úniku vody.

Základné programy:

  • Denný 59 min, Rýchly 14, 30, 44, Biele + predpierka, Bavlna, Syntetika, Jemné, Odčerpanie + Odstreďovanie, Plákanie, Detské, Vlna/hodváb – s certifikáciou Woolmark Apparel Care, Sušenie Vlna, Nízka teplota sušenia, Vysoká teplota sušenia, Rýchle pranie a sušenie 59 min

Ovládanie pomocou smartfónu

Tento spotrebič disponuje funkciou Smart Touch, ktorá uľahčuje komunikáciu medzi vami a práčkou. Jednoduchým priložením mobilného telefónu na ovládací panel môžete práčku pohodlne ovládať. Stačí si stiahnuť aplikáciu Candy Simply-Fi (kompatibilnú s Android i iOS) a povoliť funkciu NFC v mobilnom zariadení. A prečo si vybrať práčku s funkciou Smart Touch?

  • Hlasový asistent – vyberte ten správny prací cyklus krok za krokom. Po aktivácii tejto funkcie sa vás asistent spýta na tri jednoduché otázky. Vy nadiktujete typ tkaniny, farbu a úroveň znečistenia. Aplikácia potom odporučí najvhodnejší prací program, ktorý sa spustí v okamihu priloženia mobilného telefónu na ovládací panel.
  • Inteligentné programy – k bežným programom si môžete ešte stiahnuť nepreberné množstvo ďalších programov napr. na pranie plyšových hračiek, záclon, obrusov, športovej bielizne alebo prešívaných búnd. V ponuke nájdete aj programy na odstránenie čokoládových škvŕn alebo zápachu z dymu.
  • Inteligentná kontrola – približne 3-minútový diagnostický cyklus, ktorý overí funkčnosť všetkých hlavných komponentov práčky. V prípade akéhokoľvek problému vás aplikácia upozorní a poskytne radu, ako daný problém vyriešiť, prípadne rovno poskytne kontakt na servisné stredisko.
  • Štatistiky – získajte prehľad o programoch, ktoré využívate najviac, spotrebe energie a vody. Aplikácia dokonca poradí, ako spotrebu energií optimalizovať.
  • Odložený štart – že na tejto funkcii nie je nič zvláštne? Opak je pravdou. Pri práčkach Candy si ľahko nastavíte presný čas na minúty, kedy má prací program začať alebo skončiť.
  • Tipy a triky – neviete si poradiť s nejakým typom tkaniny alebo ako odstrániť škvrny? Objavte sekciu rád a tipov, kde nájdete takmer všetko. Môžete mať istotu, že každý kúsok bielizne bude dokonale vypratý.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

Parametre a špecifikácia

Vyhotovenie práčky
So sušičkou Hotovo!
Funkcie práčky
Ovládanie mobilom Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
So sušičkou Hotovo!

Funkcie

Funkcie práčky
Ovládanie mobilom Hotovo!
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky inteligentné práčky
» Všetky práčky so sušičkou

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

[email protected]

Pri jakem prograamu funguje kg detektor a kdy se rozsviti,, i kdyz jsi prelozim nic se nerozsviti

Pračka je docela hlučná!!!! V noci se prát určitě nedá,probudila by všechny sousedy. Prý ždimani mám pocit že za chvilku někam odletí. Máte to stejný?

muzu poprosit taky o navod k obsluze v cz

Dobrý den, také nám nedorazil český návod. Můžete mi ho prosím poslat? Děkuji.

Dobrý den, také nám nedorazil český návod, což je dost podstatná věc. Prosím o poslání na email Děkuji

Diskusia a poradňa k CANDY CSW 596D-S
Príslušenstvo pre CANDY CSW 596D-S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY CSW 596D-S.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií