Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

CONCEPT IDV2760

Zobraziť katalóg
CONCEPT IDV2760
Varná doska indukčná, počet platničiek 4, šikmé zbrúsené hrany, bez rámika, vzhľad: čierne sklo, pripojenie 220 – 240 V, V׊×H: 6×59×52cm, čierna
Kód:  CON510C Produktové číslo:  8594049740161 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONCEPT IDV2760


Dotykové ovládanie slider

Minútka

Detský zámok

Powerbooster na každej zóne

Elegantná čierna vstavaná indukčná doska Concept IDV2760 rozžiari každú kuchynskú linku. Varenie na indukcii sa stane vašou novou vášňou. Indukčná technológia je rýchla a presná. Ohrieva sa len dno nádoby, nie platničky, čím ušetríte poriadnu porciu energie a teda aj peňazí. Praktické dotykové ovládanie je vybavené posuvným sliderom. Jediným pohybom pohodlne nastavíte silu výkonu. Perfektný prehľad získate z ovládacieho panela, ktorý je umiestnený uprostred prednej časti. Chcete rýchlo zohriať vodu na cestoviny? Žiadny problém. Funkcia Powerbooster skráti dobu ohrevu na minimum. Krátkodobo totiž zvýši výkon najvyššieho varného stupňa. Varná doska je vybavená niekoľkými bezpečnostnými prvkami. Pokiaľ z dosky odstránite hrniec, automaticky sa preruší ohrev. Ukazovateľ zvyškového tepla upozorní na vyššiu teplotu platničky. A samozrejmosťou je detská poistka – stačí ju zamknúť a deti dosku nemôžu ovládať.

Kľúčové vlastnosti varnej dosky Concept IDV2760

  • Indukčná doska Concept IDV2760 ohrieva iba dno nádoby, čím ušetríte energiu aj peniaze
  • Praktické dotykové ovládanie vďaka posuvnému slideru
  • Jedinečná funkcia PowerBooster skráti dobu ohrevu na minimum
  • Indukčná doska Concept IDV2760 disponuje detskou poistkou
  • Súčasťou je ukazovateľ tepla, ktorý vás varuje v prípade potreby

Jednoduchá a rýchla príprava

S indukčnou platňou Concept IDV2760 sa stane varenie skvelým zážitkom, pri ktorom si užijete veľa zábavy. Jedlo pripravíte ľahko a rýchlo. Pri indukčnom varení ohrieva iba spodnú časť nádoby, nie platničku. To vám zaistí ušetrenie energie i vašich peňazí.

Dokonalý prehľad a jednoduchá manipulácia

Ovládanie indukčnej dosky Concept IDV2760 už nemôže byť jednoduchšie. O všetko sa postará praktické dotykové ovládanie s posuvným SLIDEROM. Vďaka čomu môžete ľahko voliť stupeň výkonu. Dokonalý prehľad vám zaistí ovládací panel, ktorý je umiestnený vpredu uprostred.

Jedinečná funkcia POWERBOOSTER

Pripravujete si často vodu na kávu či čaj? Klasická doska ju ohreje za necelé dve minúty. S doskou Concept IDV2760 to vďaka funkcii POWERBOOSTER zvládnete ešte rýchlejšie, pretože dokáže zvýšiť výkon najvyššieho varného stupňa.

Indukčná varná doska Concept IDV2760 s detskou poistkou

Indukčná varná doska Concept IDV2760 je známa svojou bezpečnosťou. Pri zložení nádoby z dosky sa ohrev automaticky preruší. Ďalej doska disponuje ukazovateľom zostatkového tepla a varuje vás v prípade, že je zvýšená teplota varnej zóny. Neoceniteľným pomocníkom je určite aj detská poistka, ktorá po uzamknutí dosky zamedzí deťom akúkoľvek manipuláciu.

Praktická minútka

S indukčnou doskou Concept IDV2760 už nepotrebujete žiadnu minútku, je totiž zabudovaná priamo vnútri. Jednoducho si nastavíte čas od 1 do 99 minút a počkáte na zvukový signál, ktorý vás informuje, že je hotovo.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek
4 Hotovo!

Rozmery varnej dosky

Výška
6 cm Hotovo!
Šírka
59 cm Hotovo!
Hĺbka
52 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vyhotovenie varnej dosky

Hrany
Šikmé zabrúsené hrany Hotovo!
Rámik
Bez rámika Hotovo!
Vzhľad
Čierne sklo Hotovo!
Vyhotovenie
Vstavaná Hotovo!

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie
230 V Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CONCEPT IDV2760 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT IDV2760.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií