Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Concept MNV5660

Zobraziť katalóg
Concept MNV5660
Vstavaná umývačka riadu s panelom, energetická trieda A+++, 14 súprav riadu, hlučnosť 44 dB, zásuvka na príbory, odložený štart, ochrana proti pretečeniu, nastaviteľné koše, displej, vodný senzor, senzor naplnenia, detská poistka a pripojenie teplej vody, výška 81.5 cm, šírka 59.8 cm, hĺbka 57 cm,
Kód:  CONMY008 Produktové číslo:  MNV5660 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Concept MNV5660


Vstavaná umývačka riadu Concept MNV5660 pojme naraz až 14 súprav riadu. Napriek tomu nijako nezaťažuje vašu peňaženku. S nízkou spotrebou elektrickej energie patrí do energetickej triedy A+++ a triedy A účinnosti umývania. Pri bežnom používaní je spotreba vody 2 080 litrov za rok. Na výber je 8 programov, a to vrátane ECO programu, ktorý spotrebuje minimum vody a elektrickej energie. Tiež vyniká funkciou polovičného plnenia, ktorá spotrebuje menej vody a elektrickej energie, ak nemáte plne naplnenú umývačku.


Nová technológia umývacieho ramena

Umývačka Concept MNV5660 je vybavená novou technológiou umývacieho ramena INNOWASH. Pri umývaní sa otáča nielen horizontálne, ale aj okolo svojej osi. Vďaka tejto funkcii sa voda dostane do všetkých záhybov aj na zle dostupných miestach. A navyše táto technológia skráti čas umývania. Technológia INNOWASH zvyšuje účinnosť umývania o 27 %.


Umývačka Concept MNV5660 sa momentálne pýši tou najnižšou energetickou náročnosťou na trhu.

Vnútro umývačky Concept MNV5660 ukrýva vnútorné LED osvetlenie pre váš dokonalý prehľad o výsledku umývania.

Pre ten najlepší možný výsledok umývania obsahuje umývačka automatický program, ktorý už po prvom opláchnutí riadu určí, ako veľmi je špinavý a zabezpečí optimálnu intenzitu a dĺžku umývania.

Počas umývania nebudete o umývačke Concept MNV5660 prakticky vôbec vedieť, a to vďaka mimoriadne nízkej hladine hluku – 44 dB.


Slide dávkovač

Pre dokonalý výsledok umývania je umývačka Concept MNV5660 vybavená unikátnym dávkovačom typu SLIDE. Pri štarte umývania sa dávkovač otvorí do boku a tým zabezpečí maximálne využitie pridanej tablety. Už nikdy nebudete musieť umývať riad dvakrát.


Funkcia odloženého štartu

Ak nechcete umývať riad cez deň a máte vo zvyku mať pripravený čistý riad ráno na raňajky, funkcia odloženého štartu vám to umožní. Štart umývania môžete odložiť až o 24 hodín. Zároveň oceníte automatické vypnutie zvukovej signalizácie pri nastavení odloženého umývania. Umývačka Concept MNV5660 vás preto v noci určite budiť nebude.


Rýchle sušenie

Dva aktívne ventilátory umiestnené v umývačke Concept MNV5660 zaručujú prvotriedne sušenie umytého riadu. Jeden ventilátor fúka do priestoru umývačky a ten druhý sa stará o nasávanie teplého a vlhkého vzduchu. Voda týmto spôsobom môže prirodzene kondenzovať, ale netreba sa báť, že by vám táto vlhkosť mohla poškodiť linku. Skondenzovaná voda sa odvádza do spodnej časti umývačky, odkiaľ je odtokovou hadicou vedená preč. Riad bude preto vždy dokonale suchý.


Variabilná zásuvka

Pokiaľ chcete umývať rozmernejší riad, ktorý za žiadnu cenu nechce vliezť do umývačky, je tu jednoduché riešenie. V prípade potreby je možné ľahko a rýchlo presunúť príborovú zásuvku, a tým vám vznikne dosť priestoru v hornom koši. Len ťažko budete hľadať riad, ktorý by sa do umývačky Concept MNV5660 nezmestil.


Čidlo AQUAstop

Umývačka Concept MNV5660 obsahuje Double safety systém – dvojité istenie úniku vody. Skladá sa z dvojitej steny hadice a čidla AQUAstop. To kontroluje, či nedochádza k úniku vody mimo umývačku. Pokiaľ k takej situácii dôjde, čidlo zastaví prevádzku umývačky a uzavrie prívodný ventil. Teraz sa už nemusíte báť žiadnej domácej pohromy.


Kľúčové vlastnosti umývačky Concept MNV5660

  • Energetická trieda A+++
  • Variabilná príborová zásuvka
  • Spevnený materiál košov
  • Dávkovač typu Slide
  • Rapid – zrýchlený program na menej špinavý riad
  • Celkovo až 8 programov
  • 3. horné ostrekovacie rameno
  • Možnosť prívodu studenej alebo teplej vody (max. 60 °C)
  • LED vnútorné osvetlenie
  • Aktívne turbosušenie
  • Ukazovateľ nedostatku leštidla a soli

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Farba
Antikoro Hotovo!
Typ umývačky
Štandardná Hotovo!
Umiestnenie umývačky
Vstavaná Hotovo!

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!

Vlastnosti

Uloženie príborov
Zásuvka Hotovo!
Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše, Možnosť pripojenia na prívod teplej vody Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
82 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
57 cm Hotovo!

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,4 m (1,4 m) Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den prajem, bolo by mozne zaslat fotku prednej strany umyvacky v stave bez dvierok prosim? Dakujem vopred

Dobrý den Myčka má pouze panel, ale je bez dvířek ze?

Diskusia a poradňa k Concept MNV5660
Príslušenstvo pre Concept MNV5660 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT MNV5660.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií